Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola gratuluję ♥️ cudna suknia 😍
mikka86 wrote:a może... nie wiem,ja to w ogóle nie potrafię odróżnić czy kopie,czy się przekręca, czy wali rękom czy tylko mocniej się poruszy
PS. Jutro szczepioneczka w pupke podobno 🙄🙄🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 22:53
-
33Sylwia wrote:Karola gratuluję ♥️ cudna suknia 😍
Dokładnie mam tak samo, nic nie wiem. Brzuch mi się rusza teraz mega często, jak chodzę to też go momentami czuje, ale nie zastanawiam się nad tym czy jest ok czy nie. Myślę że jeśli było by coś nie tak czulabym, narazie traktuje wszystko jak coś normalnego. Tylko noce są gorsze.
PS. Jutro szczepioneczka w pupke podobno 🙄🙄🙄
Znacie jakieś jeszcze fajne sklepy internetowe z artykułami dla dzieci, takie w stylu Le Pampuch?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 23:30
-
Karola, gratulacje
Poliś, śliczny brzuchol! Moj jesteś BARDZO podobnych gabarytów! 😱
A mi się dzisiaj zesrał samochód 😕 mąż musiał drałować z pomocą 😂
poliś lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
kinga27.30 wrote:Karola, gratulacje
Poliś, śliczny brzuchol! Moj jesteś BARDZO podobnych gabarytów! 😱
A mi się dzisiaj zesrał samochód 😕 mąż musiał drałować z pomocą 😂
Mam nadzieje ze sie zepsuł chociaż w jakims normalnym miejscu a nie w jakiś krzaczorach w dupie świata -
nick nieaktualny33Sylwia wrote:Karola gratuluję ♥️ cudna suknia 😍
Dokładnie mam tak samo, nic nie wiem. Brzuch mi się rusza teraz mega często, jak chodzę to też go momentami czuje, ale nie zastanawiam się nad tym czy jest ok czy nie. Myślę że jeśli było by coś nie tak czulabym, narazie traktuje wszystko jak coś normalnego. Tylko noce są gorsze.
PS. Jutro szczepioneczka w pupke podobno 🙄🙄🙄
Ja dziś miałam robione przeciwciala i jak wyjda ujemne to tez mnie w tym lub w kolejnym czeka. Udało Ci się za darmo ? -
https://www.karobijouline.pl/pozlacany-podwojny-naszyjnik-z-3-sercami-prod313568.htm
Napalilam sie i sobie taki naszyjnik chce zamowic
Tylko nie wiem, czy lepszy pozlacany, czy srebrnyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 09:18
-
Eluska wrote:Ja dziś miałam robione przeciwciala i jak wyjda ujemne to tez mnie w tym lub w kolejnym czeka. Udało Ci się za darmo ?
Oczywiście od stycznia ta szczepionka jest na NFZ!
http://www.rynekzdrowia.pl/Farmacja/MZ-o-refundowaniu-immunoglobuliny-w-zapobieganiu-konfliktu-serologicznego,179970,6.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 09:48
-
Też się ku niemu skłaniam...gdzieś z wiekiem zolte zloto mi sie spodobalo, bo dotychczas to tylko biale albo srebro...
Najfajniej, jakby to wlansie zlote w ogole bylo, ale cena pewnie i 3x wieksza by byla
No i zastanawiam sie, czy tylko 2 zawieszki z dzieciakami, czy ta trzecia dla meza Nie wiem, czy zasluzyl
https://www.karobijouline.pl/pozlacany-podwojny-naszyjnik-prod277312.htm
Podwojny bardziej mi sie podoba, bo ten z trzema - jak sa 2 serduszka na dole wydaje mi sie ze one beda zjezdzac i beda blisko siebie a podoba mi sie jedynie jak sa tak oddalone od siebie
ale mam dylematy z rana -
mikaja wrote:Też się ku niemu skłaniam...gdzieś z wiekiem zolte zloto mi sie spodobalo, bo dotychczas to tylko biale albo srebro...
Najfajniej, jakby to wlansie zlote w ogole bylo, ale cena pewnie i 3x wieksza by byla
No i zastanawiam sie, czy tylko 2 zawieszki z dzieciakami, czy ta trzecia dla meza Nie wiem, czy zasluzyl
https://www.karobijouline.pl/pozlacany-podwojny-naszyjnik-prod277312.htm
Podwojny bardziej mi sie podoba, bo ten z trzema - jak sa 2 serduszka na dole wydaje mi sie ze one beda zjezdzac i beda blisko siebie a podoba mi sie jedynie jak sa tak oddalone od siebie
ale mam dylematy z rana