Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieciaki włączyły tryb "rozwalić chałupę". Dopiero niedawno udało mi się ich zagonić, żeby się z piżam przebrali!
Pranie się robi, psy ogarnięte (wyczes i odkleszczanie), zaraz będę odkurzać i robić obiad.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Wlasnie wrocilam od ginki I tak:
1) Nie mialam duzego testu tylko maly, tzn zbadano mi cukier po godzinie tylko.. do tego to co wypilam to nie jakas gotowa glukoza tylko woda z cukrem No ale to chyba to samo nie? W ogole Dziwne to wszystko ale ok..
2) Ginke zaniepokoila moja waga.. waze 56kg, przed ciaza 54,5.. ok dzis bylam na czczo wiec dodajmy nawet 1kg to i tak malo przytylam.. wiec zbadala Mala, wymierzyla wszystko co sie dalo, zbadala wody, lozysko i powiedziala, ze wszystko idealnie. Taka moja uroda, ze nie tyje. Co do Malej to powiedziala, ze idealne dziecko, wszystkie wymiary perfekt co do dnia, ani za malo, ani za duzo, wszystko ok. Szyjka 4,7cm wiec tez super. Ahhh wazy 1165gKamsza, 33Sylwia, ines., Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
xgirl wrote:No dali mi wode z cukrem Kurde nie pytaj sie mnie, ja sama nie jarze o co chodzi.. tu sie naczytalam, ze tego nie wolno, ze to trzeba, ze to ze tamto a tu na luzaku. AAAAaaurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Ooo po czyms takim by Ci nie bylo zle.. ja panikara i od wszystkiego mi slabo a znioslam to super. No i w smaku bylo nawet dobre bo to woda z cukrem no. Ale szczerze to ja nie wiem czy to normalne jest... w zyciu nie slyszalam zeby pic cos takiego na tescie glukozy ale ok.
-
Rety, co kraj to obyczaj i bądź tu potem mądry, człowieku 😯Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Teeż brałabym pozłacany!
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Xgril koleżanka z Austrii też tak opisywał swoją niby glukoze. Standardy 😁
A my już po zakupach, zaraz szybki obiad spaghetti, kąpiel a potem lekarz, szczepionka, szkoła rodzenia... Bleee
Pogoda się zaczyna robić ładna - nareszcie i oby do świąt taka została 😁 -
Ale dziwnie 😯 fajnie tak wypić wodę z cukrem 😁 szkoda, że w Polsce tego nie praktykują, o ile ciąża byłaby łatwiejsza 🙈
Strasznie się tego boję.. A jeszcze będę to robić w ostatniej chwili że tak powiem, więc jak zwrócę glukozę to nie będę miała szans na powtórne badanie. 🙊
Też już posprzątałam, spakowałam jeden karton i już muszę się położyć bo plecy bolą. 🙄 jak tak będzie miało wyglądać moje pakowanie to nigdy nas nie spakuję. I też muszę się zabrać za obiad, ale nie mam pomysłu, nic nie wyjęte, a do sklepu mi się nie chce iść 😜 W ogóle ciężką noc miałam, poszłam spać koło 24 i co godzinę pobudka, bo mąż był na nocce i spać bez Niego nie mogłam, co chwila patrzyłam na telefon czy już czasem nie wraca. Wrócił koło 5, więc wstałam wcześniej żeby Go do domu wpuścić bo kluczy nie wziął, zrobiłam Mu śniadanie, do pracy też, sama zjadłam i potem poszliśmy spać, obudziło mnie wiercenie o 8, więc pospałam 2 godzinki. Oj dziś będzie ciężki dzień. 😪
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖