Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamsza wrote:Hej dziewczyny doczytać Was jutro. Dzisiaj jestem tak wymeczona wczoraj o 11 popołudniu trafiłam na porodwke z mega skurczami. O 14 już dzwonili o miejsce dla wczesniaka. Dzięki Bogu zatrzymali akcje skurczowa. Noc była decydującą. Zostało tylko stawianie się brzucha ale mamy się dobrze. Mała głową w dół. Szyjka zamknięta także czekamy na lekarza i prawdopodobnie pojedziemy dzisiaj do domu. Jestem tak mega zmęczona że mam dosyć już wrażeń. Trzymajcie się dziewczyny odezwę się do Was tylko muszę trochę wypocząć.Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
Kamsza wrote:Hej dziewczyny doczytać Was jutro. Dzisiaj jestem tak wymeczona wczoraj o 11 popołudniu trafiłam na porodwke z mega skurczami. O 14 już dzwonili o miejsce dla wczesniaka. Dzięki Bogu zatrzymali akcje skurczowa. Noc była decydującą. Zostało tylko stawianie się brzucha ale mamy się dobrze. Mała głową w dół. Szyjka zamknięta także czekamy na lekarza i prawdopodobnie pojedziemy dzisiaj do domu. Jestem tak mega zmęczona że mam dosyć już wrażeń. Trzymajcie się dziewczyny odezwę się do Was tylko muszę trochę wypocząć.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Kamsza, o rety! 😮 To jeszcze nie czas! Zdecydowanie jeszcze nie czas! Oby jak najdłużej udało się jednak utrzymać Małą w brzuchu.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Kamsza, nie strasz nas!
Ty nadal masz ta infekcje?
A lekarze nie chca, zebys zostala w szpitalu na dluzszej obserwacji skoro ostatnio miewasz te skurcze? Trzymaj sie!
Jak to w ogkle czuc takie skurcze? Da sie do czegos je przyrownac? Kiedy my w ogole powinnysmy sie niepokoic? Skad wiecie, ze maxie reagowac natycjmiastowa wycieczka na ip?
-
Kamsza trzymaj się!
-
Skurcze już przeszły. Od rana robili ktg i się wszystko uspokoiło także chcą wypuścić do domu. W Holandii jak wszystko się normuje to nietrzymaja w szpitalu. Widzicie co kraj to obyczaj. Moje skurcze zaczęły się pobolewaniem brzucha zanim dojechałam do szpitala skurcze były takie że zwijalam się z bólu. Szyjka się skracala. U każdej kobiety może się to inaczej zacząć każda z Nas jest inna. Ale już oznajmil nam lekarz że jeśli wszystko będzie dobrze i niezaskoczy się to porodem teraz to i tak oczekujemy wczesniaka. Także niech posiedzi jeszcze ile się da.
Tka ja pierw dzwoniłam do szpitala i mówiłam co i jak czuje i to oni decydują czy czekamy czy jechać. W Polsce to trochę inaczej wygląda z tego co się orientuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 12:38
-
Kamsza, a jsk sie czujesz pychicznie? Wyobrazam sobie, ze musisz byc przerazona. Chociaz opisujesz tutaj z duzym spokojem wszystko. Mam nadzieje, ze to tylko falszywy alarm i malenstwo troche was gimnastykuje przed wlasciwym porodem, ktory odbedzie sie znacznie pozniej.
Chociaz czasem lepiej i bezpieczniej na zewnatrz. Dobrze, ze masz opieke lekarska i faceta blisko. -
KarolaJJJ wrote:Danio dzieki.
Drobinka 28tc to 3 trymestr. Ty przed ciaza pracowalas?
Ja sie zabralam za pasztet i jak czuje to mięso to mam ochote całe zjeść a tu post🙄
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Oficjalna wiadomość wychodzimy. Będę wypoczywać w domu. Psychicznie czuję się teraz dobrze. Wczoraj gdy usłyszałam że prawdopodobnie zakończy się to porodem mój umysł przestał funkcjonować i zaczelam się trzasc jak galareta. Doznała deja vu tylko o parę tygodni wcześniej niż z Nicole. Teraz jechać do domu i wypoczywać we własnym łóżku. Infekcje sprawdzili w moczu czysto także antybiotyk pomógł i jak to widać moich skurczy infekcja niewywolala.
-
Kamsza wrote:Oficjalna wiadomość wychodzimy. Będę wypoczywać w domu. Psychicznie czuję się teraz dobrze. Wczoraj gdy usłyszałam że prawdopodobnie zakończy się to porodem mój umysł przestał funkcjonować i zaczelam się trzasc jak galareta. Doznała deja vu tylko o parę tygodni wcześniej niż z Nicole. Teraz jechać do domu i wypoczywać we własnym łóżku. Infekcje sprawdzili w moczu czysto także antybiotyk pomógł i jak to widać moich skurczy infekcja niewywolala.
Kamsza lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Kamsza trzymaj się kochana 😘
Przyszło zamówienie z Gemini 😁
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86e5b02bf0bc.jpg[/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 13:40
Kamsza, Drobinka91, xgirl, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Kamsza wrote:Oficjalna wiadomość wychodzimy. Będę wypoczywać w domu. Psychicznie czuję się teraz dobrze. Wczoraj gdy usłyszałam że prawdopodobnie zakończy się to porodem mój umysł przestał funkcjonować i zaczelam się trzasc jak galareta. Doznała deja vu tylko o parę tygodni wcześniej niż z Nicole. Teraz jechać do domu i wypoczywać we własnym łóżku. Infekcje sprawdzili w moczu czysto także antybiotyk pomógł i jak to widać moich skurczy infekcja niewywolala.
Kamsza lubi tę wiadomość
-
Kamsza, wypoczywaj w domu teraz. Trzymaj się Dziewczyno.
Karola, Ty też nie szarżuj przed świętami w razie czego! Wiemy, że potrafisz...
Eh ja się coś z moim chłopem od kilku dni dogadać nie mogę. Też macie takie wahania nastrojów? Ja chodzę i tylko nosem pociągam... Do dupy jakoś.
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
xgirl wrote:Jej Kamsza trzymaj sie!! Co Ci lekarze zalecili? Masz lezec?
CO mogę robić w domu to tylko obiad. Żadnych sklepów, zakupow, sprzątania itp
Chodzić nie zbyt dużo. Nienadwyrezac się. -
To oszczedzaj sie, trudno, troche sie wynudzisz ale lepiej nie ryzykowac. Chocby do tego 30tc dotrwac... A mozesz cos na skurcze brac? Np jakas wieksza dawka magnezu moze zu pomoc czy to za slabe?