Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma boli mnie na gorze uda po zewnetrznej stronie, tam gdzie wystaje kosc, w miejscu zgiecia nogi jak sie siada. Czesto tam mnie mrowi, a jak sie poloze na tej nodze to jest to taki mocny, przeszywajacy klujaco piekacy bol. Pasuje to do tej rwy kulszowej? Mi lekarz powiedzial, ze nerw jest podrazniony przez naciskajaca macice. Ehh
Ja mam ok 2,5kg na plusie. Z dzieckiem wszystko ok ale martwie sie i tak troche, ze malo tyje -
Witam się po świętach 🐣 no i w 29 tc 😁
Co do wyprawki to nie nam jeszcze materaca, wózka, bujaczka i lakratora ale to zamierzam kupić po remoncie no i po powrocie z działki.
Czekam jeszcze aż ręczniki u MG będą dostępne i tam kupię jeszcze zestaw do szpitala.
Muszę jeszcze dokupić koszule do karmienia i porodu i pewnie coś jeszcze w praniu wyjdzie znając życie.
Teraz żyje już tylko myślą że w sobotę na Kaszuby i cały miesiąc na świeżym powietrzu 😁kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
I ja się witam. Od 2 nocy mam problem ze spaniem. Właśnie jak się obracam, to bolą mni biodra, więc się budzę. Zgaga mnie budzi. Nie mogę się jakoś ułożyć na łóżku. Siku przynajmniej 3 razy latam. Jacek od 2 dni i nocy i chyba prawie w ogóle nie śpi, bo ciągle go czuję i to tak boleśnie kopie i się rozpycha.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Asia ja tez kiepsko spie Strasznie to meczace. Potem caly dzien chodze jak zombie a spac nie wiem czemu tez w ciiagu dnia nie potrafie.
Aaaaaaleeee bym pojechala na urlop jakis!! Wczoraj nasmarowalam sie kremem do opalania bo mocno grzalo i ten zapach przypomnial mi wakacje.. i sie poryczalam.. bo chce na plaze, nad wode.. ahh polecialabym na Kanary albo KreteJaSzczurek lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Emma boli mnie na gorze uda po zewnetrznej stronie, tam gdzie wystaje kosc, w miejscu zgiecia nogi jak sie siada. Czesto tam mnie mrowi, a jak sie poloze na tej nodze to jest to taki mocny, przeszywajacy klujaco piekacy bol. Pasuje to do tej rwy kulszowej? Mi lekarz powiedzial, ze nerw jest podrazniony przez naciskajaca macice. Ehh
Ja mam ok 2,5kg na plusie. Z dzieckiem wszystko ok ale martwie sie i tak troche, ze malo tyje
-
Moj maz chce dac Malej na imie Florence. Co o tym myslicie? Flo, Flori.. Jak mu wszystko wisi tak sobie to urabal i koniec..
Ogolnie imie nie jest zle, w sumie ladne, ale takie to troche pretensjonalne nie? Jakbysmy byli Bradem i Angelina albo Wisniewskim i wymyslali imiona jak z kosmosu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 10:47
-
Emma_ wrote:Mój ginekolog stwierdził, że tutaj może pomóc tylko fizjoterapeuta. Ja jeszcze nie byłam, bo u mnie te bóle ustały i skupiłam się na innym problemie do rozwiązania. 🙂
-
Emma_ wrote:Aśka, a masz poduchę ciążową? Mnie bardzo bolą biodra, kiedy zgubię ją w łóżku albo mi wypadnie w nocy. Podłożenie czegoś między nogi daje oparcie dla bioder i sporą ulgę.
Mam, do pewnego momentu było ok, a teraz już nie pomaga 😑Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
xgirl wrote:Kolezanka tez miala cos podobnego, fizjo nic nie pomoglo, samo przeszlo po jakims czasie. Ja juz mam dosc tych wszystkich lekarzy i fozjoterapeutow Staram sie oodciazac noge, nie lezec na niej, jak boli to wstac itp.
Aśka, w takim razie współczuję. ☹️
-
KarolaJJJ wrote:Kurczę, musialam dzisiaj skorzystać z pierwszeństwa w rossmanie. Kolejka taka jakby cos za darmo dawali a ja stałam z paczka witaminy d i wkładkami. Mowie pieorze to,stania na 30 minut i poszłam przodem
-
xgirl wrote:Moj maz chce dac Malej na imie Florence. Co o tym myslicie? Flo, Flori.. Jak mu wszystko wisi tak sobie to urabal i koniec..
Ogolnie imie nie jest zle, w sumie ladne, ale takie to troche pretensjonalne nie? Jakbysmy byli Bradem i Angelina albo Wisniewskim i wymyslali imiona jak z kosmosu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 11:45
-
JaSzczurek wrote:A jak pasuje do nazwiska? Bo Florence Kowalska, to trochę słabo, ale jeśli macie jakieś mniej typowo polskie nazwisko, to może być ok. Mieszkacie w Polsce?
-
Emma_ wrote:O, a ja cię zapamiętałam jako przeciwniczkę korzystania z pierwszeństwa ciężarnych. 😉