Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ten moment kiedy gin z zaskoczenia wkłada Ci patyczek w dupe 🤣🤣🤣 no nie do zapomnienia 😂😂😂
poliś, tka_aa, Casjopea lubią tę wiadomość
-
Emma_ wrote:Dziewczyny, wy też schudłyście na diecie cukrzycowej? U mnie ponad kilogram mniej w niecały miesiąc.
Emma_ lubi tę wiadomość
Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
Aska1994 wrote:Ja nie smarowałam profilaktycznie niczym. Dopiero jak coś czerwone się robiło i przy synu i przy córce. Teraz też tak zamierzam.
Hiszpaneczka, przed CC też pobierają wymaz do GBS. Mi tylko z pochwy brali, a przed sn słyszałam że z obu "lokalizacji" sprawdzają.
jestem ciekawa jak mi pani doktor pobierze, może już na wtorkowej wizycie. Okaze sie
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
_Hope_ wrote:Ten moment kiedy gin z zaskoczenia wkłada Ci patyczek w dupe 🤣🤣🤣 no nie do zapomnienia 😂😂😂Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
Heloł
Macie na dzień dobry
https://prostyzamiar.blogspot.com/2019/03/sownik-madki-polki.html?m=1&fbclid=IwAR2_N1zTl_9I4Ocb9RSKbx484CVrkUiL0uFFKF1QRajRE19BVFEVi7uEtLM
Zrobilam dzisiaj reszte zakupow zszpitalnych itd i moge powiedziec, ze wyprawke mam skompletowana
Zostala dostawka dla starszego, klapki do szpitala i laktator Ale w ramach laktatora mam tę pompkę z ali tu polecaną kiedys juz zamowioną. A pozostale 2 kupie w czerwcu.
Moge sie pakowac :Dpoliś lubi tę wiadomość
-
poliś wrote:Ale się uśmiałam 😂🤣... mam nadzieję, ze wcześniej mnie uprzedzi, ale jak to siedzisz na fotelu ginekologicznym i wkłada i tu i tu, czy każe dupę wypiąć na stojąco ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 12:58
tka_aa, mikaja, poliś lubią tę wiadomość
-
tka_aa wrote:Cześć
A jakiś konkretny laktator elektryczny polecacie?
O i jaki termometr warto kupić? Macie jakiś sprawdzony?
Ja NIE-polecam Canpolu Jako doraźny moze i tak, ale do kpi nie polecam.
Jesli chodzi o pełnoetatowe odciąganie to pewnie lepszy Medela Swing -
_Hope_ wrote:Leżysz. Wiesz że będzie grzebanie w cipce i masz na to wywalone po 35 tc. Gin mówi że pobierze teraz wykaz. Leżysz na luzie bo przecież wiadomo że z cipki 😊 A on robi hyc do jednej dziury i hyc do drugiej 🤣 aż mnie zatkało 😂 A mój na to sorry ale jest jeszcze gorzej jak uprzedzam pacjentki co zrobię 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 13:14
mikaja, _Hope_, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Co do termometrów, to nie mam doświadczenia z zastosowaniem u dziecka, ale ja zdecydowałam się na elektroniczny, bo sporo się naczytałam o błędach pomiarów w tych bezdotykowych. Kupiłam ten: https://www.aptekagemini.pl/termometr-elektroniczny-microlife-mt-710-piorkowy-zabka-1-sztuka.html. Sama mam do własnego użytku ten sam, tylko z kaczką i jest fajny. 🙂
-
_Hope_ wrote:Ten moment kiedy gin z zaskoczenia wkłada Ci patyczek w dupe 🤣🤣🤣 no nie do zapomnienia 😂😂😂
😂😂😂😂😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Emma_ wrote:Co do termometrów, to nie mam doświadczenia z zastosowaniem u dziecka, ale ja zdecydowałam się na elektroniczny, bo sporo się naczytałam o błędach pomiarów w tych bezdotykowych. Kupiłam ten: https://www.aptekagemini.pl/termometr-elektroniczny-microlife-mt-710-piorkowy-zabka-1-sztuka.html. Sama mam do własnego użytku ten sam, tylko z kaczką i jest fajny. 🙂[/QUOE]
Ja kupiłam bezdotykowy i dobrze mierzy bo sprawdzałam pomiar na sobie tym właśnie i zwykłymurl=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
tka_aa wrote:Cześć
A jakiś konkretny laktator elektryczny polecacie?
O i jaki termometr warto kupić? Macie jakiś sprawdzony?
ja mam laktator canpola a termometr nalk&rey ir thermo
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Dziewczyny mam do Was pytanie. Zamawialyscie coś z AliExpress. Wstyd się przyznać ale dopiero się tam zalogowałam i aż się boję o moje konto tyle rzeczy mi się podoba. 😁😁Maz jak wróci z pracy to odetnie mnie od internetu😊😁😁😁
-
mikka86 wrote:Emma_ wrote:Co do termometrów, to nie mam doświadczenia z zastosowaniem u dziecka, ale ja zdecydowałam się na elektroniczny, bo sporo się naczytałam o błędach pomiarów w tych bezdotykowych. Kupiłam ten: https://www.aptekagemini.pl/termometr-elektroniczny-microlife-mt-710-piorkowy-zabka-1-sztuka.html. Sama mam do własnego użytku ten sam, tylko z kaczką i jest fajny. 🙂[/QUOE]
Ja kupiłam bezdotykowy i dobrze mierzy bo sprawdzałam pomiar na sobie tym właśnie i zwykłym
-
Jejku, u Was też tak ciepło? U nas 23 stopnie w cieniu! Do południa udało mi się skosić podwórko za domem, został jeszcze przód, ale to nie dziś. I moja spalinòwka mnie w trąbę robi, wczoraj i przedwczoraj próbowałam skosić, to odpalała się na chwilę, a jak musiałam zgasić i iść sprawdzić co dzieci robią, to już nie chciała współpracować. Dzisiaj do południa mąż był, to jemu się dawała odpalić, a mi dalej nie chciała! To się nazywa złośliwość rzeczy martwych!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Jejku, u Was też tak ciepło? U nas 23 stopnie w cieniu! Do południa udało mi się skosić podwórko za domem, został jeszcze przód, ale to nie dziś. I moja spalinòwka mnie w trąbę robi, wczoraj i przedwczoraj próbowałam skosić, to odpalała się na chwilę, a jak musiałam zgasić i iść sprawdzić co dzieci robią, to już nie chciała współpracować. Dzisiaj do południa mąż był, to jemu się dawała odpalić, a mi dalej nie chciała! To się nazywa złośliwość rzeczy martwych!