Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleśka gratuluję synka:)
Blanka super, że z dzidzią wszystko dobrze Kiedy masz następną wizytę?
Ja dzisiaj padam na ryj brzydko mówiąc,moje dziecko od dwóch dni nie ma drzemki w dzień więc cały dzień na pełnych obrotach. O tyle dobrze, że bez południowej drzemki szybko usypia więc od godziny 20 mam czas dla siebie. Dzisiaj sałatke zrobiłam chyba z 20 warstw...zaraz się za nią biorę I mam nadzieję, że jest dobra,bo się przy niej urobiłamOleśka11, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
Lena1984 wrote:Oleśka gratuluję synka:)
Blanka super, że z dzidzią wszystko dobrze Kiedy masz następną wizytę?
Ja dzisiaj padam na ryj brzydko mówiąc,moje dziecko od dwóch dni nie ma drzemki w dzień więc cały dzień na pełnych obrotach. O tyle dobrze, że bez południowej drzemki szybko usypia więc od godziny 20 mam czas dla siebie. Dzisiaj sałatke zrobiłam chyba z 20 warstw...zaraz się za nią biorę I mam nadzieję, że jest dobra,bo się przy niej urobiłamczarnulka24 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnyMy widzieliśmy malucha przez chwilę w niedzielę, a mam wrażenie jakby minął tydzień. Podobno detektor tętna już mógłby wyłapywać, ale nie chcę bo jak któregoś dnia nie będę potrafiła złapać serduszka to dopiero zawału dostanę. Następną wizytę mamy w sobotę za tydzień - prenatalne.
-
Proszę o trzymanie kciuków od godziny 16.20 .
Sprawdziłam kiedy miałam prenatalne synka- też był wtedy 11t5d i był 6 dni starszy wg USG. Będę sobie mogła porównać. Data porodu też wtedy wyszła najbliżej prawdy 11.08, a urodziłam 10.08.Freyja, Shirley, Pimka, Alala, Ariette1983 lubią tę wiadomość
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Denmark wrote:Hmmm, czy można być szczęśliwym kiedy wróciły wszystkie najbardziej uciążliwe objawy tj. mdłości, zgaga, pryszcze i zmęczenie? Owszem, można! heheh Nareszcie odetchnęłam z ulgą i wierzę że wszystko dobrze się rozwija
To jest właśnie śmieszne.
Tak mnie denerwują i jednocześnie tak cieszą mdłości, że aż nie mogę się zdecudować co bardziej.
Kciuki za dzisiejsze wizyty.Trine91 lubi tę wiadomość
-
Mama Wojtka wrote:Proszę o trzymanie kciuków od godziny 16.20 .
Sprawdziłam kiedy miałam prenatalne synka- też był wtedy 11t5d i był 6 dni starszy wg USG. Będę sobie mogła porównać. Data porodu też wtedy wyszła najbliżej prawdy 11.08, a urodziłam 10.08.
Będę sciskala mocnoMama Wojtka lubi tę wiadomość
-
Sprawdziłam kiedy miałam prenatalne synka- też był wtedy 11t5d i był 6 dni starszy wg USG. Będę sobie mogła porównać. Data porodu też wtedy wyszła najbliżej prawdy 11.08, a urodziłam 10.08.Mama Wojtka lubi tę wiadomość
-
Sprawdziłam kiedy miałam prenatalne synka- też był wtedy 11t5d i był 6 dni starszy wg USG. Będę sobie mogła porównać. Data porodu też wtedy wyszła najbliżej prawdy 11.08, a urodziłam 10.08.Mama Wojtka lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
To trzymajcie też za mnie kciuki bo dzisiaj rano zaobserwowalam sluz podbarwiony krwią. Jadę dzisiaj to skonsultować z lekarzem. Oby się to nie rozkrecilo.
asylia, Shirley lubią tę wiadomość