Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kciuki za dzisiejsze wizyty!
Ja jutro mam prenatalne, dobrze że od rana to będę się krócej stresować.
Hiszpaneczka o której jutro masz badania?
Co do objawów to ja od jakiegoś czasu lepiej się czuję. Nie mam mdłości jestem mniej zmęczona natomiast piersi się powiększają przez co bardziej bolą. Pamiętam , że w poprzedniej ciąży 2 trymestr i początek 3 były super , najlepiej się czułam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 09:48
-
Nadinka83 wrote:Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Ja wlasnie jadę na badania żeby mieć aktualne wyniki na jutrzejszą wizyte.
Pytanie do dziewczyn w II trymestrze: jak tam Wasze objawy? Ja wiem że wszędzie jest napisane że ten II trymestr to świetny okres w ciąży bo zazwyczaj kobiety czują się bardzo dobrze. Ale czy to u Was też oznacza praktycznie całkowity zanik objawow?
Tak, tak wiem szukam dziury w całym, ale wiecie jak jest jutro wizyta i stres się nakręca -
Lorella wrote:Ja również mam dzis wizyte. Juz nie moge sie doczekac. Trzymajcie kciuki
Tak w ogóle to dzień dobry dziś mnie mąż obudził jeżdżąc mi po brzuchu detektorem -
Nadinka83 wrote:Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Ja wlasnie jadę na badania żeby mieć aktualne wyniki na jutrzejszą wizyte.
Pytanie do dziewczyn w II trymestrze: jak tam Wasze objawy? Ja wiem że wszędzie jest napisane że ten II trymestr to świetny okres w ciąży bo zazwyczaj kobiety czują się bardzo dobrze. Ale czy to u Was też oznacza praktycznie całkowity zanik objawow?
Tak, tak wiem szukam dziury w całym, ale wiecie jak jest jutro wizyta i stres się nakręca
U mnie zmalały mdłości i wzrósł apetyt. Senność chyba nawet jest jeszcze większa - dziś spałam 12 godzin. Wieczorem około 18 to już od scian się odbijam tak mi się chce spać.
Piersi nie bolą albo tylko trochę, są dużo większe i ciężkie.
Doszły masakryczne bóle głowy...i jak dlugo siedzę (np godzine bez ruchu) to bóle pleców i pośladków - tak jakby nerwobóle a nie mięśnie. Sa dni kiedy brzuch boli (raz jak na okres, raz jest twardy i taki napięty, czasem coś ciągnie kłuje, a jak szybko wstane np z kanapy to czasem mnie tak zaboli że aż w pół się zwinę).
Wiec ja nie zauważyłam magicznego przypływy energii a objawy po prostu sa trochę inne nawet nie które bardziej uciązliwe jak te bóle głowy.
2019 Natalka -
Jestem już po prenatalnych.
Maluch ma 6 cm, wazy 58 gram.
Serduszko bije 170 uderzen
Nt - 1,3mm
Obwod glowy, brzucha i dlugosc kosci udowej ok.
Kosc nosowa obecna,, przepływy w zastawce trójdzielnej: prawidłowy
Jednym slowem wszystko dobrze
czarnulka24, bratfrandu, Violet Flower, Lena1984, Trine91, Mama Wojtka, Oleśka11, Nadinka83, miazmija, Lorella, Shirley, GreenK, Freyja, Izieth, Madamee92, Lusi91, Ariette1983, Pimka, Klara87, KaśkaKwa lubią tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Ja za dwa dni zaczynam 12tc. Co do objawow to tak 8-9 tc zniknęły oprocz bólu piersi . Choc od soboty i one minely juz nie czuje zeby bolaly:( przez co troche sie stresuje bo to byl jeden z objawow który zostal a teraz minal.. chyba ze teraz juz tak czesto nie beda bolec ?. wizyta dopiero 14 grudnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 10:48
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Hiszpaneczka wrote:Jestem już po prenatalnych.
Nt - 1,3mm
Jednym slowem wszystko dobrzeHiszpaneczka lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Hiszpaneczka wrote:Jestem już po prenatalnych.
Nt - 1,3mm
Jednym slowem wszystko dobrzeHiszpaneczka lubi tę wiadomość
-
Czarnulka, który model detektora tętna masz? Wiem, ze kiedyś pisałaś który, ale nie mogę się dokopać do tej informacji.
czarnulka24 lubi tę wiadomość
[*] Maj 2018, Synek?, 16. tc (poronienie zatrzymane)
[*] Maj 2019, Synek 2600 g 50 cm, 36. tc (odklejenie łożyska)
Nie ma limitu nieszczęść i bólu na jedną rodzinę -
bratfrandu wrote:Czarnulka, który model detektora tętna masz? Wiem, ze kiedyś pisałaś który, ale nie mogę się dokopać do tej informacji.
bratfrandu lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
Kamien spadl mi z serca jeszcze mam dzisiaj wizyte u swojego lekarza
termin porodu przesunal mi się o 3 dni z 16 czerwca na 13Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 11:03
czarnulka24 lubi tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Hiszpaneczka, cudowna wiadomość
Powodzenia na wizytach !Hiszpaneczka lubi tę wiadomość
-
Hiszpaneczka - super wieści
Ja mam podobnie jak Samsaramsa - z objawów to został tylko ból piersi, ale i tak nie taki jak wcześniej tylko przegrywają z grawitacja apetyt zmalał, mdłości zniknęły i mniej senna jestem jutro o tej godzinie będę już po wizycie to mam nadzieje się przekona ze dzieci zdrowo rosną -
Oleśka11 wrote:No za Ciebie to ja trzymam kciuki razy sto! To chyba Twoja pierwsza wizyta, nie?
Tak w ogóle to dzień dobry dziś mnie mąż obudził jeżdżąc mi po brzuchu detektorem