Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Denmark wrote:Hej dziewczyny
Ale się zaczynam trochę stresować. Jutro moje pierwsze USG i nie wiem czego się spodziewać. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo jak narazie objawy wszystkie są i to czasami bardzo intensywne. -
Denmark wrote:Hej dziewczyny
Ale się zaczynam trochę stresować. Jutro moje pierwsze USG i nie wiem czego się spodziewać. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo jak narazie objawy wszystkie są i to czasami bardzo intensywne.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Aleksandra_nails wrote:Ja właśnie czekam w poczekalni na wizytę jak zwykle opóźnienie wiec czekamy
Wcale się nie stresuje czuje ze wszystko jest jak być powinno27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Trzymam mocno kciuki. Ktory to tc? Ja swoje pierwsze usg mialam w 10+2..
To będzie ostatni dzień 11 tygodnia
Ale według ostatniej miesiączki powinien być ostatni dzień 13 tygodnia tylko że ja cykle mam długie i nieregularne.
Wiek ciąży obliczam z tego że wiem kiedy była owulacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 18:32
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
U mnie prenatalne przez brzuch w poprzedniej ciazy + dopochwowo szybciutko sprawdzona dlugosc szyjki .27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Następne usg mam w szpitalu to bedzie 12+2 ciekawe czy beda wszystko sprawdzac jak w pl na prenatalnych czy nie ...27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Machało do mnie 5.52 cm szczęścia.
Denmark, czarnulka24, Magda - mbc, makalotia, Samsaramsa, Oleśka11, Freyja, Nadinka83, Lusi91, Doriska87, Hiszpaneczka, Mama Wojtka, Pimka, Lena1984, GreenK, Lorella, Madamee92, Violet Flower, Izieth, Klara87, Shirley, Robaczek12, bratfrandu lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt.
U mnie mdłości minęły apetyt mam większy. Czasem pobolewa mnie brzuch tak ciągnie, kłuje. Jestem bardziej senna i wreszcie przesypiam całą noc. Szkoda tylko, że rano muszę wstawać do pracy.
Dzisiaj miałam pierwszy dzień w nowej pracy i tak się stresowałam, że od rana mnie bolał brzuch jak nigdy. -
Jestem po prenatalnych. W poczekalni byłam spokojna, ale położyłam się, badanie się zaczęło i patrzę na ten monitor w oczekiwaniu na jakiś ruch a bobas ani drgnie. Wiecie, ja ciśnienie w górę, łzy w oczach, czarne myśli. A tu najazd na buzię: maleństwo ssie kciuk i śpi jak suseł Podsumowując , wszystko jest ok, mierzy ponad 6 cm, czyli podgoniło, wyprzedzając nawet termin z miesiaczki więc termin porodu mam przesunięty na 13 czerwca. Wszystkie pomiary pomyślne, no i płeć: dziewczynka
Blanka85, Nadinka83, czarnulka24, Hiszpaneczka, Pimka, Lena1984, Samsaramsa, GreenK, Lorella, Takana5, Madamee92, Lilka26, Violet Flower, Izieth, Klara87, Shirley, Lusi91, bratfrandu lubią tę wiadomość
synek 2013r
Aniołek 14 tc -
Lena2305 wrote:Jestem po prenatalnych. W poczekalni byłam spokojna, ale położyłam się, badanie się zaczęło i patrzę na ten monitor w oczekiwaniu na jakiś ruch a bobas ani drgnie. Wiecie, ja ciśnienie w górę, łzy w oczach, czarne myśli. A tu najazd na buzię: maleństwo ssie kciuk i śpi jak suseł Podsumowując , wszystko jest ok, mierzy ponad 6 cm, czyli podgoniło, wyprzedzając nawet termin z miesiaczki więc termin porodu mam przesunięty na 13 czerwca. Wszystkie pomiary pomyślne, no i płeć: dziewczynka
Cudownie ! Gratulacje;) A plec podana na podstawie wyrostka płciowego? -
Lena2305 wrote:Jestem po prenatalnych. W poczekalni byłam spokojna, ale położyłam się, badanie się zaczęło i patrzę na ten monitor w oczekiwaniu na jakiś ruch a bobas ani drgnie. Wiecie, ja ciśnienie w górę, łzy w oczach, czarne myśli. A tu najazd na buzię: maleństwo ssie kciuk i śpi jak suseł Podsumowując , wszystko jest ok, mierzy ponad 6 cm, czyli podgoniło, wyprzedzając nawet termin z miesiaczki więc termin porodu mam przesunięty na 13 czerwca. Wszystkie pomiary pomyślne, no i płeć: dziewczynka
Lena2305 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
miazmija wrote:Cudownie ! Gratulacje;) A plec podana na podstawie wyrostka płciowego?
Nie jestem pewna czy wiem co masz na myśli maluch leżał spokojnie więc można mu było swobodnie zajrzeć między nogi, a tak wybitnie się wypiął że lekarz nie miał wątpliwości, że: "nic tam nie ma"miazmija, Oleśka11 lubią tę wiadomość
synek 2013r
Aniołek 14 tc -
gratuluje
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
nick nieaktualnyLena2305 wrote:Jestem po prenatalnych. W poczekalni byłam spokojna, ale położyłam się, badanie się zaczęło i patrzę na ten monitor w oczekiwaniu na jakiś ruch a bobas ani drgnie. Wiecie, ja ciśnienie w górę, łzy w oczach, czarne myśli. A tu najazd na buzię: maleństwo ssie kciuk i śpi jak suseł Podsumowując , wszystko jest ok, mierzy ponad 6 cm, czyli podgoniło, wyprzedzając nawet termin z miesiaczki więc termin porodu mam przesunięty na 13 czerwca. Wszystkie pomiary pomyślne, no i płeć: dziewczynka
-
nick nieaktualnyJa tez jestem po wizycie ale mam mieszane uczucia. Lekarka powiedziała zeby nie przejmować się pappa bo to statystyka. Niskimi stężeniami białka pappa i hcg również bo to za wcześnie zeby określić cokolwiek. Na dodatek mam nie brać żadnych witamin prenatalnych i odstawić kwas foliowy. A zostawić tylko jod. Hmm no sama nie wiem co myslec. Czy wy bierzecie kompleks witamin?