Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja włosów nie farbuję. Mam średni blond i bardzo je lubię. I przy okazji dobre geny - zero siwych.
Kasia śliczny brzuszek.
Też się pochwalę - 15tc.
https://static.pokazywarka.pl/2/2/0/dab6903535def69e97f5cc3081967ef8_orig.jpg
Dziewczyny czy którąś z Was kłuje w szyjcie?
Mnie pobolewało od czwartku, w piątek to samo, w sobotę jeszcze mocniej. Wczoraj więcej odpczywałam i trochę lepiej, a dzisiaj od rana znów. Nigdy nie miałam takich bóli, w ciąży w synkiem też nie.
Myślę, czy nie podjechać dzisiaj do gina, tak dla spokoju ducha.
Kciuki za wizyty dzisiaj :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 10:50
Violet Flower, Lady_Dior, bratfrandu, Izieth, Shirley, anusia24, Hiszpaneczka, KaśkaKwa, Alala, Klara87, 0202oliwcia lubią tę wiadomość
-
Takana5 wrote:Jestem w ciąży!!!!
Właśnie to dotarło do mnie widząc szkraby na prenatalnych. Do tej pory radość była przyćmiona przez strach i obawy.
Od 5 nie spałam a im bliżej badania tym większy ścisk w żołądku i nudności. Może byłabym spokojniejsza gdyby nie wtorkowe plamienie.
Wszystko idealnie, przepływy, serduszka, żołądek, wątroba, kręgosłup, pępowiny, bardzo niskie ryzyko wad. Z usg dzieci są starsze o 2 dni (12+6), TP wg usg 25.06.2019.
Pierwszy bąbel usytuowany u góry, lepiej widoczny, wystawiony do podziwiania a drugi skitrany pod, co chwilę ręka w buzi, ciężej było pomierzyć.
I na koniec, lekarz twierdzi, że jest PARKA
U góry wygodna Księżniczka a na dole przygnieciony Mały Książe
Za 2-3 tyg będzie wszystko jasne ale siusiaka 1-go mamy na pewno
Kochane, powodzenia dzisiaj na wizytach! Trzymam kciuki!
KaśkaKwa pięknie wyglądasz, mam ciut mniejszy brzuszek od Ciebiecieszę się, że wszystko ok i w końcu uwierzyłaś, że będziesz Mamą
Takana5, GreenK lubią tę wiadomość
-
Takana5-świetna wiadomość! Teraz pozostaje się tylko cieszyć
.
Kaśka Kwa, kwitniesz. Daj znać po wizycie!
Asylia, jakbym miała taki kolor to też bym nie farbowała.
U mnie szykuje się ciężki dzień, bo młody złapał katar i kiepsko spał w nocy... Jeszcze lekarzowy maraton i święta...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 09:57
KaśkaKwa lubi tę wiadomość
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Takana gratuluję super wieśći!! Fajnie, że zapowiada się parka
Kaśkakwa, Asylia pięknie wyglądacie dziewczyny
Kciuki za wszystkie wizyty!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 09:59
-
Dziewczyny pięknie wyglądacie. I jakie ładne brzuszki:-)
Mój jest zdecydowanie mniejszy i ja wyglądam raczej jak zombii:-)
Co do kłucia to też mam takie kilkusekundowe kilka razy dziennie i jutro będę pytać lekarza co to oznacza, no i co dalej robić z moją morfologią.2019 Natalka -
Takana, świetne wieści, gratuluję
Asylia, ja mam podobny brzuch do Ciebie, może nawet troszkę większy. Kilka dni temu musiałam wyjąć kolczyk z pępka, bo już mi go za bardzo wysadziło
Kaśka, wyglądasz prześlicznie ale przeżyłam szok, kiedy zobaczyłam jak wyglądasz. Cały czas myślałam o Tobie jak o rudej babeczce z kręconymi włosami:D:D to przez ten avatar
-
Oleśka11 wrote:Takana, świetne wieści, gratuluję
Asylia, ja mam podobny brzuch do Ciebie, może nawet troszkę większy. Kilka dni temu musiałam wyjąć kolczyk z pępka, bo już mi go za bardzo wysadziło
Kaśka, wyglądasz prześlicznie ale przeżyłam szok, kiedy zobaczyłam jak wyglądasz. Cały czas myślałam o Tobie jak o rudej babeczce z kręconymi włosami:D:D to przez ten avatar
Kolczyk w pępku wyjęłam w poprzedniej ciąży i już się udało się go włożyć na miejsce. A może to i lepiejRysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Kasia, Asylia- nie dość, że macie śliczne brzuszki to jeszcze wyglądacie przepięknie kobietki
Ja na taki brzuszek to chyba jeszcze z miesiąc będę czekać, ale za to od piątku odczuwam bulgotki w podbrzuszu i przeszczęśliwa wierzę, że to dzidziuś się rusza
Oluś ♡ [*] 08.02.2019 (24tc.)
-
No laski jesteście piękne
i te brzuszki
ale ja bym jednak zdjęć z twarzą nie zamueszczała na publicznym forum. Różne trolle mogą się trafić. I nie mówię że któraś z nas może gdzieś te zdjęcia wykorzystać czy dalej puścić ale każdy może tu wejść
może z czasem założymy tajna grupę na fejsie?
Tak dla przykładu tylko powiem na ogólnej sierpniowej grupie dziewczyna dodała zdjęcie swojej córeczki i jedna z grupowiczek ukradła to zdjęcie, rozsyłała po innych grupach nasmiewajac się z dziecka -
Asylia śliczny brzuszek-fajnie już widać
Ja na swój pewnie jeszcze poczekam ale nic poza pracą nad cierpliwością mi nie pozostało
Ja fejsa nie mam ,także nie dołączę ale mam nadzieję,że jakieś dziewczyny tu zostaną -
Samsaramsa wrote:No laski jesteście piękne
i te brzuszki
ale ja bym jednak zdjęć z twarzą nie zamueszczała na publicznym forum. Różne trolle mogą się trafić. I nie mówię że któraś z nas może gdzieś te zdjęcia wykorzystać czy dalej puścić ale każdy może tu wejść
może z czasem założymy tajna grupę na fejsie?
Tak dla przykładu tylko powiem na ogólnej sierpniowej grupie dziewczyna dodała zdjęcie swojej córeczki i jedna z grupowiczek ukradła to zdjęcie, rozsyłała po innych grupach nasmiewajac się z dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 11:44
Samsaramsa lubi tę wiadomość
-
makalotia wrote:My założyliśmy na fb, jeszcze jak byłam z pierwszym dzieckiem w ciąży , dalej grupa trwa no, ale niestety dużo osób odpadło. Ja też nie jestem przekonana do wstawiania swoich czy dziecka zdjęć na forum publiczne , więc jestem za założeniem jakiegoś tajniaka, ale tak by każda z nas mogła tam dołączyć
Nasza grupa też jest jeszcze i już drugi raz robimy sobie prezenty na świętapowiem Wam że super są takie znajomości. Codziennie że sobą piszemy i nie tylko o dzieciach
-
asylia wrote:Jak pójdziemy na FB to nam się tu posypie, bo średnio pisać na bieżąco w dwóch miejscach.
Ciekawe właśnie czy można tu jakiś klub założyć.
Tutaj niestety chyba nic się nie da założyć. Nam też się posypało trochę osób. Część poszła na pantering cześć fejs