Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Napisałam jeszcze do koleżanki (pediatra) i zarówno ona jak i jej koleżanka (ginekolog) powiedziały że można i urosept i żuravit.
Opierdziele ta moją na rejonie - lepiej nie, a później mi sie coś gorszego podzieje. Jak można to lepiej to zniszczyć czym prędzej. -
Lena2305 wrote:Blanka, Niezapomniana, jak u Was?
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Ale was ciężko nadrobić, w domu niemowlak gorączkujący i jakoś nie było czasu...
Dołączam się do studiujących - na razie 2 epizody z Mdłościami ( teraz tez leżę i nie mogę spać, bo mnie mdli - napisze posta i pójdę przetestować colę o której piszecie ) ale w pierwszej ciąży nie było totalnie nic, wiec się boje jak to będzie a tez już cały semestr opłacony i nawet pomijając kasę, po prostu żal przerywać naukę.
Jutro od rana do szkoły, pół dnia wykładów z rektorem, obym nie heftnęła uroczyście.
Niezapomniana, wieści wydają się dobre, trzymam kciuki, Blanka za was tez -
Niestety stracilam ciaze....... Najpierw krwiak nie zdazylam wezwac pogotowia i juz zegnalam malucha chcą żebym na ile moge oczyscula sie samodzielnie a ja juz nie zwracam nawet uwagi na ból mam dość
Leżę w szpitalu jutro zabieg
Brak mi sil slow odezwe sie jak się pozbieram bo nic dziś mądrego nie napisze15.06.2019...? -
Niezapomniana wrote:Niestety stracilam ciaze....... Najpierw krwiak nie zdazylam wezwac pogotowia i juz zegnalam malucha chcą żebym na ile moge oczyscula sie samodzielnie a ja juz nie zwracam nawet uwagi na ból mam dość
Brak mi sil slow odezwe sie jak się pozbieram bo nic dziś mądrego nie napisze -
Niezapomniana ogromnie mi przykro...
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Niezapomniana wrote:Niestety stracilam ciaze....... Najpierw krwiak nie zdazylam wezwac pogotowia i juz zegnalam malucha chcą żebym na ile moge oczyscula sie samodzielnie a ja juz nie zwracam nawet uwagi na ból mam dość
Brak mi sil slow odezwe sie jak się pozbieram bo nic dziś mądrego nie napisze
Strasznie mi przykro. Trzymaj się! -
Mama Wojtka mnie ostatnio uratował syrop z cebuli, płukanie wodą z solą i prenalen na gardło. Przeszło
Ja z kolei od wczoraj walczę z bólem głowy... Oleśka a Ty jak dzisiaj z tą głową? Mi rozsadza łepetynę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2018, 08:50
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Wszystkiego dobrego dla was dziewczyny, zegnam sie z wami po raz kolejny ale teraz juz szans na pozytywne rozwiazanie brak. Obiecalam sobie wychodzax ze szpitala ze zaakceptuje Wszystko i na wszystko jestem przygotowana,moje dziecko wybralo tylko inna date porodu.
Jedyny plus u mnie ze nie befzie zabiegu bo wszystko oczyszcza sie samo, dostaje tylko antybiotyki i tabletki.
usuwam konto zeby nie zagladac i nie rozdrapywac tego wszystkiego15.06.2019...? -
"Winny jest progesteron, który ma za zadanie rozluźniać mięśnie macicy czy pęcherza, by ułatwić kobiecie zniesienie ciąży, a także sam poród. Niestety, progesteron „relaksuje” również żyły, w tym te znajdujące się na głowie, przez co mamy czasem wrażenie, że krew pulsuje w nich, powodując ból. Jeśli dołączymy do tego stres, odwodnienia czy zwyczajne zmęczenie, często zatykające się w ciąży zatoki, a także to, że większość ciężarnych na te dziewięć miesięcy rezygnuje z kawy, ból głowy staje się zjawiskiem zupełnie uzasadnionym. Objawy te występują najczęściej w pierwszym trymestrze ciąży, choć u niektórych osób trwają przez cały czas"
Takie coś dziś znalazłam w necie. Patrząc na to, że całkiem odstawiłam kawę, której przed ciążą piłam dużo oraz to, że przyjmuje jeszcze progesteron w postaci luteiny i duphastonu no to może to stąd...oby to niedługo przeszło, bo się wykończyć idzie.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Niezapomniana...przykro mi... życzę Ci, abyś już niedługo mogła cieszyć się ze zdrowej ciąży i będziesz mogła tulić swoje maleństwo. Życzę Ci wszystkiego dobrego z całego serca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2018, 09:03
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️