Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Freyja wrote:Bo oni wrzucają te koszule (i inne swoje produkty) partiami. Jak rzucą ogłoszenia na IG to zaraz na następny dzień wykupione... Ja teraz już też będę polowała na koszulę do porodu od niej, więc jak coś to dam znać że "rzucili towar"
podobno na koniec marca mają być.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ceny są tam wysokie ale jeśli za ceną idzie jakość to można wydawać 💸 sklep jak sklep. A to, że prowadziła najpierw bloga to raczej nie ma nic do rzeczy... A sam blog mi się podoba choć w niektórych sprawach według mojej gin nie ma racji.
Mogę Wam trochę ponarzekać? Tak bym chciała żeby czas przeskoczył w jednej chwili o te dwa miesiące żebym mogła już urodzić... Ledwo wkroczyłam w ten III trymestr a już z całą siłą spadły na mnie dolegliwości tego okresu. Brzuch mi ciąży, w dodatku skurczybyk siedzi wysoko i nie mogę normalnie usiąść. Dosłownie duszę się. Chodzę ciągle głodna ale co nie zjem, nawet mało, to mam wrażenie że zaraz wszystko zwrócę- chyba macica tak mi usiska żołądek. Bolą mnie biodra, zadyszki dokuczają... ja nie wiem jak ja tą ostatnią prostą zniosę 😭 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o jej sekcję odzieżową to nie mam pojęcia jak wygląda sytuacja z jakością, bo jedyne co od niej mam to segregator ciążowy i jest w porządku. Aktualnie chcę zobaczyć te koszule po/porodowe i segregator pediatryczny, ale pewnie wybiorę się w którąś środę do jej sklepu stacjonarnego na Marszałkowskiej żeby nie kupować kota w worku.
Jasnym jest, że ciężko się zgodzić ze wszystkim co mówi, natomiast nie rozumiem ani nagonki, ani wychwalania pod niebiosa. Poza tym, że pokazuje na IG wyrywki ze swojego życia nie różni się niczym od innych sklepów internetowych i jeśli ktoś ma z tym problem to... jego problem. Jak ze wszystkim.
Ja też jestem ciągle głodna i jeśli najadam się "do końca" to powoduje refluks i zgagę. Ja nie wiem ile już zjadłam Gavisconu, ale powinni dać mi ceny hurtoweMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie zamówiłam poporodową miętową i porodową czekoladową
co do segregatorów to chciałam kupić pediatryczny ale 65 zł to wg mnie przesada- to ja już wolę sobie kupić ładny ozdobny za 10 zeta i sama go sobie urządzić
cathy_y, Mama Wojtka lubią tę wiadomość
-
Freya, ja tam zgagę mam czasem delikatną ale to nic w porównaniu do pierwszej ciąży. Wtedy na tym etapie to już zionęłam żywym ogniem niemal 24 na dobę i prawie nic nie pomagało. Taaaaak, wtedy zdecydowanie zgaga to była moja największa udręka, mam nadzieję że teraz mnie nie dopadnie
-
Ja się II trymestrem nie zdążyłam nacieszyć. W sensie tego dobrego samopoczucia i przypływu sił. Mam nadzieje że szybko minął ale udało mi się w tym czasie ogarnąć sporo spraw które na mnie spadły także to zaliczam na plus
Teraz mam już etap że wiecznie mi niewygodnie, łapie zgaga, dostaje zadyszki po wejściu na piętro w domu i czuje się jak słoń w składzie porcelany. A ten trzeba siły zbierać na przeprowadzkę -
nick nieaktualnyOleśka11 wrote:Freya, ja tam zgagę mam czasem delikatną ale to nic w porównaniu do pierwszej ciąży. Wtedy na tym etapie to już zionęłam żywym ogniem niemal 24 na dobę i prawie nic nie pomagało. Taaaaak, wtedy zdecydowanie zgaga to była moja największa udręka, mam nadzieję że teraz mnie nie dopadnie
Ja miałam takie dwa tygodnie, że zdychałam. Jednego dnia brałam Gaviscon 4x a i tak ciągle mnie paliło. Teraz od kilku dni o dziwo spokojnie, biorę po łyczku maks 2x dziennie. Ogólnie mam wrażenie, że herbata (a na pewno kawa) mi nasila zgagę, to możliwe? Teraz też mam brzuch jakby niżej i może dlatego mniej pali? Oczywiście w pakiecie mam kaszel refluksowy -
Oleśka11 wrote:Właśnie zamówiłam poporodową miętową i porodową czekoladową
co do segregatorów to chciałam kupić pediatryczny ale 65 zł to wg mnie przesada- to ja już wolę sobie kupić ładny ozdobny za 10 zeta i sama go sobie urządzić
a pediatryczny też wzięłam, ale go nie przeglądałam więc nie wiem jakie tam są treści. Ale generalnie jest dużo tych „wiedzowych” kartek.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny