Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzik no na pewno jest to gadżet bez którego da się obejść, bo założysz małej teczkę na papiery i będzie git. A tych wszystkich informacji pewnie i tak się dowiesz z innych źródeł.
Ja lubię takie gadżety i lubię takie uporządkowane informacje więc mnie się to sprawdza.
Nawet tacie kupiłam segregator dla mężczyzn (jest pacjentem onkologicznym) i używa i ma spokój, bo wszystko posegregowane💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Segregator ciążowy mam i tak średnio mi się sprawdza. Format do noszenia wygodny, ale trzeba każdą kartkę wyjąć żeby zobaczyć co tam jest. Nie wiem czy bym drugi raz kupiła. Poprzednią ciążę obskoczyłam ze zwykłym kalendarzem gdzie wtykałam aktualne wyniki, archiwalne trzymałam w domu w kopercie i w sumie na jedno wyszło
Do reszty dokumentacji medycznej mam zwykły A4 gdzie od razu wszystko widać i tam mam wszystko poukładane po swojemu. Dlatego dziecięcego nie przewiduję. Koszule też mi się średnio podobają (dużo bardziej ta z allegro, ale z kolei droższa.. poszukam chyba po prostu jakiejś rozpinanej sukienki bawełnianej, bo mam wrażenie że wszystko co "ciążowe" i "do porodu" ma swoją dodatkową cenę).
Za to kupiłam tam kilka pajacyków dla dziecka i te są bardzo ok, z grubej bawełny. Tetra też z tych mięsistych.Basia: -
Podczytuje was od jakiegoś czasu
Marta, to moja druga ciąża i już druga zagrożona więc i czas na internet jest. Obecnie leżę już 2 tyg, krótka szyjka, pessar, skurcze czyli typowe combo przy niewydolności szyjki.
Druga dziewczynka nam się szykuje. Termin na 8 czerwcaMarryy, Rudzik1, cathy_y, Lorella, Ann.ann lubią tę wiadomość
-
Hej ttuska, no to moją historię pewnie znasz jak podczytujesz. Dotrzymuje Ci towarzystwa w lezeniu. Podziwiam Cie, ze zdecydowals sie na drugie. Ja utwierdzilam sie w przekonaniu, ze jedno bedzie super ekstra, niech tylko siedzi do 37tc.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyRudzik1 wrote:Chyba zamówię ten segregator pediatryczny, albo poproszę żeby mi kupili w prezencie dla dziecka. Dzięki za opinię.
Ja mam tyle papierów z leczenia, że się nie mieszczę w grubym segregatorze biurowym
Zastanawiałam się nad tymi pajacykami od mamyginekolog, szkoda że są tylko białe. Mnie się podobają ubranka z Next. Czy zamawiałyście coś z tej strony?tzn tak mi się wydaje bo to dla mojej pierwszej córki
Rudzik1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzik1 wrote:Chyba zamówię ten segregator pediatryczny, albo poproszę żeby mi kupili w prezencie dla dziecka. Dzięki za opinię.
Ja mam tyle papierów z leczenia, że się nie mieszczę w grubym segregatorze biurowym
Zastanawiałam się nad tymi pajacykami od mamyginekolog, szkoda że są tylko białe. Mnie się podobają ubranka z Next. Czy zamawiałyście coś z tej strony?
Tak, ja mam juz sporo rzeczy z nexta i sa super jakosciowo. Dostawa tez szybka 2-3 dni(ponoc z Anglii wysyłają)Rudzik1 lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Hej ttuska, no to moją historię pewnie znasz jak podczytujesz. Dotrzymuje Ci towarzystwa w lezeniu. Podziwiam Cie, ze zdecydowals sie na drugie. Ja utwierdzilam sie w przekonaniu, ze jedno bedzie super ekstra, niech tylko siedzi do 37tc.
GreenK lubi tę wiadomość
-
Mialam dzisiaj wizytę. Lekarka ze mnie dumna, bo szyjka bez zmian, pessar trzyma i pow, że widać efekty mojego leżenia. A i ja się cieszę, że te pobolewania i skurcze źle nie wpływają.
Mimo tego 1 kwietnia idę do szpitala na sterydy. Kazała się nastawić na tygodniowy pobyt, ja jednak mam nadzieję, że max 3-4 dni.
Mała waży już ponad 1300gLilka26, cathy_y, Rudzik1, miazmija, Pimka lubią tę wiadomość
-
Ttuska witaj! Trzymaj się dzielnie!
Rudzik, synek spał w spiworkach przez ok. 1,5 roku. Wg mnie to super wynalazek, bo dziecku jest ciepło, nie rozkopie się, niczego sobie na głowę nie naciagnie. Niestety są dzieci, które nie tolerują spowijania czy śpiworkiw, także myślę że jeden śpiworek na próbę początkowo wystarczy. Śpiworki są rozne, ja lubiłam z Jollein i te z Lidla. Na lato weź coś cienkiego, ja miałam z Jollein, a na upały muślinowy z Maylili.Rudzik1, Oleśka11, Lorella lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
ttuska wrote:Mialam dzisiaj wizytę. Lekarka ze mnie dumna, bo szyjka bez zmian, pessar trzyma i pow, że widać efekty mojego leżenia. A i ja się cieszę, że te pobolewania i skurcze źle nie wpływają.
Mimo tego 1 kwietnia idę do szpitala na sterydy. Kazała się nastawić na tygodniowy pobyt, ja jednak mam nadzieję, że max 3-4 dni.
Mała waży już ponad 1300g
Ja mam termin na 7.06To mała już duża, cudnie. Ciekawe ile ten mój mały urwis waży.
Wczoraj młody miał hard party w brzuchu 😅 -
cathy_y wrote:Ja mam termin na 7.06
To mała już duża, cudnie. Ciekawe ile ten mój mały urwis waży.
Wczoraj młody miał hard party w brzuchu 😅cathy_y lubi tę wiadomość