Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzik1 to jest Silver cross surf expedition.No na pewno ważne jest,by poznać każdy detal wózka-mi zależało,żeby nie był wielki,zmieścił się w aucie,miał dobrą amortyzację,był lekki no i ten wózek to spełnia
Dodatkowo musi mi się podobać-nie kupiłabym wózka,czy innej rzeczy-która jest ok,praktyczna ale nie podoba mi się.Tak samo mam z autem-dużo moich znajomych jest zaskoczonych,że znowu zdecydowałam się kupić francuskie auto
Przecież francuzy się psują itd.itp.Audi też może się zepsuć-to tylko rzecz a ja chcę się czuć dobrze w swoim aucie i nie żałuję decyzji
Każdy ma inne wymagania i jest tyle wózków,że na pewno każda mama znajdzie dla siebie odpowiedni
Czy będę w pełni zadowolona to się okaże po czasie,bo tylko po sklepie nim jeździłam
Magda-mbc tak jednak tenSpodobał mi się również Cybex priam i też się nad nim wczoraj zastanawiałam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e1a433e514a.jpg
Jednak bitwę wygrał silver cross
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 11:21
Rudzik1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda-mbc powodzenia
Jestem przekonana,że wszystko jest jak należy i wyjdziesz uśmiechnięta z gabinetu
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:a ja właśnie jadę na wizytę, mam nadzieję, że szyjka i szew mają się dobrze
-
Szew trzyma, szyjka 2cm
Mały okej ma prawie kilogram.
Następna wizyta 2.04
Generalnie dalej mam siedzieć w domu, ale mogę iść już do labo, więc mam zrobić krzywą, fuuj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 16:13
Lady_Dior, GreenK, Rudzik1, Pimka, ttuska, Lorella lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyMagda! Super ze trzyma.
Odnośnie wyprawki to ja tez nic nie mam prawiei na razie nie kupuje bo pokoik w remoncieod 2 mc:) ale mam nadzieje ze w 2 tyg już ogarniemy i wtedy zacznę kupowanie
ale tez tylko podstawowe rzeczy. Takie musi have po 5 wszystkiego i już zawsze można dokupić
. Nie mam tez żadnych kosmetyczno aptecznych artykułów no właściwie to nic nie mam oprócz wózka
i bujaczka leaf( kupione używane).
Co do ikea to właśnie dziś wróciłam brrrale oczywiście zapomniałam kilku rzeczy wiec znów będzie trzeba pojechać.
Lady Dior piekny wózekLady_Dior, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Magda-mbc superrr
Cieszę się,że wszystko dobrze i mały już nie taki mały
Ja miałam glukozę płynną,gęstą bleee 😝 ale zero mdłości czy coś-nic mnie nie rusza w tej ciąży
Ciekawe jak Ci posmakuje hihi
Ja już się napaliłam na pokoik do małej.Cena o połowę mniejsza niż jak oglądałam kiedyś i jak tu nie skorzystać 😊 Szkoda,że mój wózek tak pięknie nie spadł z ceny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1514ceb8847f.jpg
rety ja tu ciągle coś wklejam 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 16:28
Magda - mbc, GreenK lubią tę wiadomość
-
GreenK wrote:Co do ikea to właśnie dziś wróciłam brrr
ale oczywiście zapomniałam kilku rzeczy wiec znów będzie trzeba pojechać.
Lady Dior piekny wózek
Lady, co kupiłaś w Ikei?
Jutro jedziemy na zakupy do Katowic, mam upatrzone kilka rzeczy a może coś jeszcze podpowiesz7 lat walki
6.06. 2019 Hania i Jaś ❤️
-
Magda, super z tą szyjką!
Twój ma prawie kilogram, to tak jak moje szkraby.
Wczoraj na wizycie Hania miała 970 g a Jasiek 1030 g.
U mnie wyprawka w końcu ruszyła, ciuszka ani pół nie kupiłam bo sporo dostaliśmy a jeszcze dostawa przyjedzie za 2 tyg od kuzynostwa.
Mam 3 łóżeczka, trochę leków, kosmetyków, laktator, 2 paczki pampersów rozm. 1, pieluszki muślionowe i dwa tuliki.
Szału nie ma ale ważne, że psychika pozwoliła ruszyć z wyprawkąMagda - mbc, Rudzik1, Lady_Dior, kalika lubią tę wiadomość
7 lat walki
6.06. 2019 Hania i Jaś ❤️
-
Rudzik1 wrote:Magda to super, że szyjka trzyma.
Ja po malowaniu też będę szukała szafy do pokoju, komoda mi się niestety nie zmieści
Lady dior bardzo ładne te mebelki. Jaki masz kolor ścian?
u mnie szafa nie wejdzieRudzik1 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda super wieści. Tak trzymać
My narazie remontujemy salon i jedną sypialnie. Dzieci i tak na początku będą z nami w sypialni więc meble neutralne. Jak podróżna i skończymy remont domu to wtedy będziemy urządzać pokój dziecięcy z prawdziwego zdarzeniaMagda - mbc lubi tę wiadomość