Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam śpiworek letni Mam też otulacze bambusowe-zobaczę jak to się wszystko sprawdzi Planuję jeszcze rożek kupić.
Ja dziś zjadłam kromkę chleba,jogurt z musli i 1 kajzerkę.Wypiłam 0,5l.wody za cały dzień i jestem w szoku,bo nie wiem co się ze mną dzieje.Mam tak pełny napięty brzuch,że nie jestem w stanie jeść i pić więcej Czy to dziecko tak mi uciska żołądek? Przecież ja muszę coś jeść a naprawdę nie jestem w stanieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 20:20
-
A ja dziewczyny straszny weekend. Wylądowałam w pt w szpitalu z powodu krwawienia. Nagle wieczorem się zaczęło. umierałam ze strachu. Na razie mówią, że to z szyjki, ale było tego sporo. Groziło mi CC, nadal jest zagrożenie porodu przedwczesnego. Ale już nie krwawię prawie. Przerażona jestem. Tak się boję, że Maluch będzie chciał się pchać już na ten świat... a to dopiero 28/29 tydz.
-
Marilen rety ale stres musiałaś przeżyć-masakra...Dobrze,że jesteś pod opieką,trzymam kciuki mocno.Trzymaj się tam jakoś.
Rudzik1 no mam nadzieję,że to przejściowe.W piątek wizyta u położnej-może coś doradzi.
Rudzik1 mi się właśnie duże wózki nie podobają-to takie kobyły a ja niska to już w ogóle najpierw widać wózek,potem jestem ja 🤣 no ale wiadomo-gusta są różne i trzeba pod siebie wybraćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 20:54
-
Lady Dior lekarka mówi, że z szyjki.I łożysko i maluch OK, skurczy też nie ma niebezpiecznych. W sumie już się uspokaja.
Dzięki dziewczyny, faktycznie w pt to wyłam mimo że wiedziałam, że muszę dla małego się nie denerwować, le nie denerwuj się tu...
Boję sie powrotu do domu, bo jednak każdy objaw, to później wyobraźnia pracuje, a jeszcze drugie dziecko w domu. Muszę GO tam zatrzymać choć kilka tygodni..Dostałam sterydy na przyspieszenie rozwoju płuc na wszelki wypadek... -
Ja kupiłam na maylili
https://maylily.pl/spiworki-bambusowe-93?p=1
Dziewczyny czy kupujecie staniki do karmienia? Muszę się w jakiś zaopatrzyć i na pewno nie przez Internet,bo z rozmiarem mam problem-tak nieproporcjonalna jestem.Chciałabym dobry jakościowo i ładny a nie jakąś szmatkęWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 22:30
ttuska lubi tę wiadomość
-
ttuska wrote:Marilen, ale stres! Jesteś pewnie pod dobra opieka i jeżeli będzie w 100%dobrze to wypuszcza do domu. A nie było to powodem stosunku albo wzmożonej aktywności?
Lady podasz linka do spiworka?
Właśnie nie, w środę miałam zakładany wziernik na wizycie kontrolnej i pobieraną cytologię, więc może to to, ale krwawienie pojawiło się w pt, ale fakt, że przy wzierniku aż podjechałam na fotelu.
I nie było to plamienie delikatne tylko sporo żywoczerwonej krwi jak przy obfitym okresie
-
Marilen wiem co czujesz, ale zobacz, ja trafiłam do szpitala w 23+5 a już jest 28. Nie wierzyłam wtedy, że dotrwam do takiego czasu. Oczywiście, że się boje i schizuje np. nawet dziś. Ale staram się być dobrej myśli i mówię do małego, że do 34tc ma siedzieć w brzuchu i koniec!💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Rudzik1 wrote:Marilen wyobrażam sobie, że musiałaś przeżyć chwile grozy. Ale może lepiej odpoczywać w domu niż w szpitalnym łóżku. To bardzo dobrze, że dostałaś sterydy.
Lady Dior ja kupię stanik do karmienia z Triumha po porodzie. Czytałam o nich dużo pozytywnych opinii. Mierzyłam wiele modeli z HM i nic mi nie pasuje.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Marilen wiem co czujesz, ale zobacz, ja trafiłam do szpitala w 23+5 a już jest 28. Nie wierzyłam wtedy, że dotrwam do takiego czasu. Oczywiście, że się boje i schizuje np. nawet dziś. Ale staram się być dobrej myśli i mówię do małego, że do 34tc ma siedzieć w brzuchu i koniec!
A też krwawiłaś? groziło porodem? Matko, jakbym już chciała żeby mi 5 tygodni zleciało... -
Rudzik1 wrote:Magda możesz się rozczarować, bo ten model nie jest zbyt atrakcyjny wizualnie. Ale ja podeszłam do sprawy praktycznie. Jak mi wyjdzie z karmieniem, to dokupię sobie coś fajnego po porodzie.
Podobno biustonosze firmy Naturana dostępne w Happymum też są dobrej jakości
Spoko, nie musi być ładny, ma mi dobrze trzymać cyca. Ładne będę nosić jak skończę karmić.
Zresztą ja noszę głównie biustonosze bez usztywnień itp. od le petit trou. Polecam na później💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny