Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalika gratulacje! Życzymy zdrówka dla Bruna :*
Kosmetyki Weledy polecam. Swego czasu moja kuzynka pracowała w ich fabryce w Niemczech i miałam okazję przetestować i są naprawdę fajne. Teraz nawet kupiłam z Weledy na odparzenia dla chłopców.Magda - mbc, kalika lubią tę wiadomość
-
Kalika woow 😲 To nas zaskoczyłaś...Witamy Bruna na świecie zatem 😊 Dużo zdrówka dla Was-niech się wygrzewa i szybko rośnie.
Magda-mbc a próbowałas może kremów marki origins? Ten z serii Ginzing jest lekki i masz go w formie żelowej jak i kremowej.Skład tej marki też całkiem dobry.Ta seria to akurat taka nawilżająca.Kolejny kremożel,który uwielbiam to Biotherm aquasource-zapach mnie powala na kolana,moja skóra go lubi i czasem wracam do tego kremu ale skład ma nieciekawy.Ten z Weledy mam ale tą pierwotną wersję i uwielbiam Skład też ok Ja generalnie używam kremów treściwych,bo praca na chłodni jednak sprawia,że skóra potrzebuje mocnego odżywienia i nawilżenia ale latem lubię sięgać po kremożele
Ja po wizycie u okulisty i mam małe zwyrodnienie na oku ale lekarka nie widzi przeciwwskazań do porodu sn Na 16.20 mam ginekologa i już nie mogę się doczekać,kiedy ujrzę moją Zośkę 😊kalika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lady_Dior wrote:Kalika woow 😲 To nas zaskoczyłaś...Witamy Bruna na świecie zatem 😊 Dużo zdrówka dla Was-niech się wygrzewa i szybko rośnie.
Magda-mbc a próbowałas może kremów marki origins? Ten z serii Ginzing jest lekki i masz go w formie żelowej jak i kremowej.Skład tej marki też całkiem dobry.Ta seria to akurat taka nawilżająca.Kolejny kremożel,który uwielbiam to Biotherm aquasource-zapach mnie powala na kolana,moja skóra go lubi i czasem wracam do tego kremu ale skład ma nieciekawy.Ten z Weledy mam ale tą pierwotną wersję i uwielbiam Skład też ok Ja generalnie używam kremów treściwych,bo praca na chłodni jednak sprawia,że skóra potrzebuje mocnego odżywienia i nawilżenia ale latem lubię sięgać po kremożele
Ja po wizycie u okulisty i mam małe zwyrodnienie na oku ale lekarka nie widzi przeciwwskazań do porodu sn Na 16.20 mam ginekologa i już nie mogę się doczekać,kiedy ujrzę moją Zośkę 😊
Tak znam orginsa, ale tego pomarańczowego nigdy nie używałam, zawsze tych zielonych kremów. To wpisuje sobie na listę i jak mi się skończą te co mam teraz, to wezmę tego Ginizing
Daj znać jak tam mała po wizycie
A ja zamówiłam dziś jeszcze jeden trójpak body i dwupak spodenek. I to już OSTATNIE, serioWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2019, 15:10
Lady_Dior lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
kalika wrote:Dziewczyny, wpadam tylko z informacją, że my już rozpakowani. Bruno przyszedł na świat przedwczoraj rano. Obudziło mnie krwawienie, okazało się że brzeg łożyska nachodził na blizne po pierwszym CC i stąd krew. Miałam już czynność skurczowa macicy, więc CC było na cito. Ja dziś wychodzę do domu, Bruno zostaje, bo ma zaburzenia oddychania i potrzebuje wsparcia, poza tym jest jeszcze niedojrzaly i wygrzewa się w inkubatorze. Będziemy go odwiedzać w szpitalu i dowozić mleko. Trzymajcie się wszystkie dzielnie do nudnego konca
kalika lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Dziewczyny, trzeba się sprężać z tym praniem.. chyba się ruszę do piwnicy wreszcie po te ciuszki
Mój synek ostatnio często gada z brzuchem i twierdzi że dzidziuś mu powiedział że chce już wyjść. A ja nie pozwalam, co najmniej do końca maja ma tam siedzieć. Nie mam wcześniej czasu na poródBasia: -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2020, 12:21
0202oliwcia, kalika lubią tę wiadomość
2021:➡️12.02 długi protokół
22.03🎯15 dojrzałych
❄4AA❄3BB❄3BC
🍀29.05 4AA 7dpt-44,05; 10dpt-158,3; 12dpt-447,0; 14dpt-1075,0; 19dpt-7018, 26dpt mamy ❤rośnij Kropelinko🙏Intralipid+Accofil+Atosiban+Neoparin+Embroglue+Metypred
2020: z rozmrożonych oocytów:
4BB❌ 6t2d😥(puste jajo)2BB❌ nieudany😔2/3BC ❌CB😔2/3CB(5doba),3CB(6doba)❌nieudany😔
2018: protokół krótki:🎯12 dojrzałych, 6 zamrożonoDo 5 doby dotrwał tylko 1(3AC)
✅nasz cud urodzony w Dzień Matki❤
O Nas:
♀️Ja
Histeroskopia-CD3 wysokie👎CD56-NK👎 CD138👍
👎niedrożne jajowody👎mthrf hetero,👎IO od IX 2020👍hormony 👍edopoduszka👍AMH-3,14
👍immunologia
♂️On-
👎👍morfologia 2%(2018)-->4%(2020)-->6%(2021);👎ruchliwość- 24,2%👎mthrf homo
👍test HBA-87%👍test stresu oksydacyjnego plemników👍Fragmentacja DNA-91% -
Lady_Dior wrote:Ło rety dziewczyny Wy macie tych ubranek 😀 To ja dziś bez wyrzutów dokupiłam parę ciuszków w 5.10.15 😉
Lilka26 też brałam tardyferon i zawsze między posiłkami.Teraz nie biorę i zero problemów z zaparciami,także nie wrócę do tego leku Kupiłam ten zakwas ale czy będzie pomocny....No oby,bo anemia po porodzie to nie to czego bym chciała.
Dziewczyny a bierzecie też wapń? Niby warto brać zwłaszcza przy heparynie. Kupiłam ale czekam jeszcze do wizyty u lekarki, którą jednak mam jutro nie w poniedziałek.
ja biore ostatnio aspargin i ewentualnie nospe
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
ja dzisiaj popralam druga ture ubranek i zaczelam prasowac pierwsza ture a jest tego sporo torbe mam zamiar spakować po weekendzie majowym
Powiedzcie mi dziewczyny czy kupujecie Emolium Dermocare, emulsja do kąpieli od 1. dnia życia, 400 ml
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Hiszpaneczka wrote:ja dzisiaj popralam druga ture ubranek i zaczelam prasowac pierwsza ture a jest tego sporo torbe mam zamiar spakować po weekendzie majowym
Powiedzcie mi dziewczyny czy kupujecie Emolium Dermocare, emulsja do kąpieli od 1. dnia życia, 400 ml
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe