Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Alala mam ten sam TP
Tylko ja jestem po transferze i inaczej jakoś liczy.
Muszę poczekać co lekarz powieAlala lubi tę wiadomość
-
Marryy wrote:Powtorzylam Dzisiaj betę żeby się uspokoić. Już ostatni raz chyba że lekarz będzie kazał. Więc 15.10 była 342,9.
A dzisiaj 6436. Jak myślicie chyba jest dobrze?
Bardzo dobry przyrost, spokojnie
Ja mdłości raczej nie mam ale jestem totalnie bez sił. Dziś w ciągu dnia spałam w sumie 4 godziny. Już powoli mam tego dość, czuję się jak najgorszy leń. -
Marryy wrote:Powtorzylam Dzisiaj betę żeby się uspokoić. Już ostatni raz chyba że lekarz będzie kazał. Więc 15.10 była 342,9.
A dzisiaj 6436. Jak myślicie chyba jest dobrze? -
U mnie w porządku.
Miałam jeszcze lekkie plamienie,a teraz ustały.
Serduszko z tętnem 113. Torbiel powinna się zmniejszać, a później całkowicie wchłonąć.
Ze względu na te plamienia i torbiel meeeeega odpoczynek, absolutny zakaz dzwigania - L4 na 3 tygodnie.
Później nadrobię co u Was i uzupełnie pierwszą stronę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 18:46
Samsaramsa, Marryy, Mama Wojtka lubią tę wiadomość
-
asylia wrote:U mnie w porządku.
Miałam jeszcze lekkie plamienie,a teraz ustały.
Serduszko z tętnem 113. Torbiel powinna się zmniejszać, a później całkowicie wchłonąć.
Ze względu na te plamienia i torbiel meeeeega odpoczynek, absolutny zakaz dzwigania - L4 na 3 tygodnie.
Później nadrobię co u Was i uzupełnie pierwszą stronę.
Czy to grozne dla dziecka?10.09.2019 Marcel -
Asylia super wieści ...ja już z niecierpliwieniem czekam na sobotnią wizytę żeby zapytać co z tą moją szyjką i zobaczyć co u groszka...ponadto cały dzień mega mdłości..jestem głodna ale co bym nie próbowała zjeść robi mi się niedobrze....z jednej strony to strasznie męczące ale z drugiej kojąco działa na moją podświadomość że skoro są mdłości to z okruszkiem wszystko ok3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Oleczka94 na IP w sobote babka mnie nastraszyła i mówiła, że pewnie będzie trzeba robić markety nowotworowe.
A moj gin dzisiaj powiedział, że to sie zdarza - prawdopodobnie został pęcherzyk po owulacji i po prostu trzeba czekać aż się wchłonie. Oszczędzać się, nie dźwigać (żeby nie pękła).
U mnie za odpoczynkiem i nie dźwiganiem przemawiają jeszcze te plamienia. -
Lena2305 będzie dobrze. :*
Ja jestem zła na to wszystko, bo nie czuję się źle, a zostawiłam koleżankę w momencie sporego zapierdzilu. Ale.. no Glutek najważniejszy. Nie darowałabym sobie gdyby coś się stało, przez to, że nie uważałam albo się przeciążałam.
Jutro przywiozą mi laptop to będę mogła jej trochę pomóc z domu.
Jeśli wszystko będzie ok. to mam nadzieję, że gin pozwoli mi jeszcze wrócić do pracy. -
Asylia, schowaj głęboko poczucie winy i odpoczywaj.
Ja jutro mam wreszcie pierwszą wizytę. Dopiero wtedy do mnie dotrze, że szykuje się nr 2. Póki co daje o sobie znać sennością i mdłościami. Liczę, że ta ciąża też bez wymiotów będzie.Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Jednak znalazlam tutaj na miejscu dr który zgodził się mnie dzisiaj przyjąć. Ciąża żywa serduszko zasuwa 142/min. Zarodek mniejszy niż to wynika z OM ale pokrywa sie z owulacja w 20-21 dniu. Plamienie może sie pojawiać ponieważ część kosmowki schodzi na wewnetrzna czesc szyjki macicy. Natomiast jest nadzieja że tworzace się lozysko ja podciagnie i bedzie lozysko już prawidłowo umiejscowione. Narazie niestety dupek wskazany przynajmnien do kolejnej wizyty 9.11
KaśkaKwa lubi tę wiadomość
-
Moge sie pochwalić byłam dzis u lekarza i jestem w ciazy bylo widac pecherzyk:) stwierdzil ze za wczesnie zeby udtalic termin porodu to nie dziwne? Sama obliczylam ze to 23 czerwiec
Co do witamin to mi lekarz nic nie kazal brac tylko kwas foliowy, ppwiedzialam ze w poprzedniejciazy bralam pregne to powiedzial ze juz tak nie bierze sie tych tabletwk bo kobiety kiedys byly nie dozywione dlatego sie bralo
22l 2 dziecko TP 23.06.2019
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 22:19
-
Ja leżę w szpitalu, dostałam krwotoku skurczy, ale oczywiście jeszcze nikt mnie nie zbadał! Tylko zastrzyki pobrania mam czekac godzinę na badanie siedzę na sali j ryczę
Od godziny 19 krwawię, od 20 jestem w szpitalu i do tej pory nikt mnie nie zbadał tylko przepisują zastrzyki i nospeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 22:23
15.06.2019...?