X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vikus001 wrote:
    Natalia ale co jak wyzej??? nie zakumalam chyba:)
    W sensie że odpowiedź wyżej, w sensie do Tusi i do Ciebie xD hehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natlia no usteczka piękne, powiem Ci ze moja Pola tez ma duże, ona akurat po mnie, moze się kiedyś Pola z Franusiem cmokną na spacerku hehe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 20:02

NataliaK lubi tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha, przyjmuje dr Joanna Kuran.

Mucha lubi tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciśnienie mi skacze, włączą drugi lek, z tym że proponowali hospitalizację, ale gdzie indziej, bo tu miejsca nie ma.Inna opcja to ktg jutro i może coś się zwolni tutaj
    Czekam jeszcze na przepływy i podejmę decyzję, jak będą dobre, to zostanę w domu i poczekam na miejsce tutaj.

Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co tam u Kambel nie odzywała się już? może się akcja rozkręciła, cały czas o niej myślę..

weronikabp, NataliaK lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    Ciekawe co tam u Kambel nie odzywała się już? może się akcja rozkręciła, cały czas o niej myślę..
    no czekamy czekamy...

NataliaK, Tusia84 lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogłaszam wszem o wobec, że torba do szpitala jest spakowana. Pozostaje pamiętać o dokumentach i wodzie mineralnej :) Co za ulga.

Natalia, te usteczka Franka faktycznie całuśne.

Ja też cały czas czekam na wieści od kambel.

NataliaK, Tusia84, Agusia2312, weronikabp, monalisa, czekajajaca lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze juz Kambel jest po wszystkim :) mam taka nadzieje przynajmniej :))

Tusia84, weronikabp lubią tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marynika to dobra lekarka, robi tez USG na Agatowej wiec dobrze przejrzy co u dzieciatka...co to znaczy ze czekasz na przeplywy?

Kambel pewnie zajeta w szpitalu...moze juz dzieciatkiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 20:35

Martynika lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea ja juz mam 2 butelki wody przy torbie, obawiam sie ze w emocjach o najprostszych rzeczach zapomnimy ;-)

Galanea lubi tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Marynika to dobra lekarka, robi tez USG na Agatowej wiec dobrze przejrzy co u dzieciatka...co to znaczy ze czekasz na przeplywy?

Kambel pewnie zajeta w szpitalu...moze juz dzieciatkiem :)

No, czekałam, aż je sprawdzą :).Wyszły idealne, więc na to, ani na wydolność łożyska moje ciśnienie nie ma wpływu, dziecko ma się świetnie.Dlatego podjęłam decyzję o powrocie do domu i nie daniu się wysłać do innego szpitala.Jutro rano wracam na ktg i kolejne pomiary ciśnienia, tymczasem włączyli mi drugi lek (metocard bodajże) dodatkowo 2 razy dziennie, który mam jeszcze dzisiaj wziąć.
    Jeżeli przy okazji na Karowej zwolni się miejsce, to mnie zostawią i zatrzymują aż do porodu.I tak będę jeździć z torbą na to ktg nie wiadomo ile razy :P.

Limerikowo, Galanea, Duchess lubią tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika dobrze, że przepływy ok.. mam nadzieję, że miejsce szybko się zwolni, żebyś mogła już bez stresu z ciśnieniem poczekać do spotkania z Arturem :)

ggfxf7q.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika to w sumie dobrze, ze wszystko skontrolowane :) trzymam kciuki za jutro rano!

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Kota Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na wyjscie niore body i pajaca do tego czapeczka i kocyk. I tak bedziemy jechac autem wiec nie ma co dzieciaka pakowac jak na zime :)

Dzisiaj sie chwalilam, ze super sie czuje a teraz mala sie jakos dziwnie ulozyla i czuje klujacy bol w kregoslupie i mostku. Strasznie boli :/

syy2cwa1kqnjs0p4.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciliśmy ze spacerku. Już dzisiaj tyle tego spacerowania było, że ledwo siedzę a jak się położę to już chyba nie wstanę. Tusia ja też jak chodzę to puchnę masakrycznie ale już się przyzwyczaiłam :) jakoś daję radę :) chociaż pocieszenie, że podwyższona waga wynika z zatrzymania wody w organizmie :)
    Jutro jadę na ktg no i do piątku jak dotrwam to wizyta ostatnia :) może wtedy coś trochę się wyjaśni jak tam mój organizm przygotowany do porodu :)

Jutro nie ruszę się dalej niż na plac zabaw pod oknem. Kurcze co ja piszę - toż jutro na te ktg hihi będę musiała Michasia babci podrzucić :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak więc dziś o 19 24 przyszła na świat Kaja :) i jest najpiękniejszym cukiereczkiem na świecie .postaram sie wrzucić zdjecie jak dam radę :)

Mucha, madamama, Tusia84, NataliaK, Galanea, monalisa, MonikaS, MagdaO, ivv, weronikabp, Martynika, Limerikowo, Nalka, alexast, Kota, maggda, Ala29, Duchess, Paulina1986, sunset, Paula222, Margotka87, Niesforna, Evelineq, Modelka, Bankierka, azi, excella, czekajajaca, evas, Agusia2312, celia lubią tę wiadomość

relgio4pk3pt9z4w.png
  • MagdaO Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monalisa wrote:
    Magdao ale mały pulpecik będzie :)

Po cichu liczę, że to jednak jakiś błąd w pomiarach się wkradł, bo jak pochodzę jeszcze z 3 tyg, to będzie wcale nie mały pulpecik ;)

monalisa lubi tę wiadomość

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • Tusia84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Topa też nie dała jeszcze znać po wizycie.. oj zaczyna się dziać u nas na wątku

ggfxf7q.png
  • madamama Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kambel wrote:
    Tak więc dziś o 19 24 przyszła na świat Kaja :) i jest najpiękniejszym cukiereczkiem na świecie .postaram sie wrzucić zdjecie jak dam radę :)

Gratulacje! :)

sjr9qqa.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kambel srdeczne gratulacje z calego serduszka :) !!!!

iv09g7rf258kfw3a.png
‹‹ 1020 1021 1022 1023 1024 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ