MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciśnienie mi skacze, włączą drugi lek, z tym że proponowali hospitalizację, ale gdzie indziej, bo tu miejsca nie ma.Inna opcja to ktg jutro i może coś się zwolni tutaj
Czekam jeszcze na przepływy i podejmę decyzję, jak będą dobre, to zostanę w domu i poczekam na miejsce tutaj.Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ogłaszam wszem o wobec, że torba do szpitala jest spakowana. Pozostaje pamiętać o dokumentach i wodzie mineralnej
Co za ulga.
Natalia, te usteczka Franka faktycznie całuśne.
Ja też cały czas czekam na wieści od kambel.NataliaK, Tusia84, Agusia2312, weronikabp, monalisa, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marynika to dobra lekarka, robi tez USG na Agatowej wiec dobrze przejrzy co u dzieciatka...co to znaczy ze czekasz na przeplywy?
Kambel pewnie zajeta w szpitalu...moze juz dzieciatkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 20:35
Martynika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mucha wrote:Marynika to dobra lekarka, robi tez USG na Agatowej wiec dobrze przejrzy co u dzieciatka...co to znaczy ze czekasz na przeplywy?
Kambel pewnie zajeta w szpitalu...moze juz dzieciatkiem
No, czekałam, aż je sprawdzą.Wyszły idealne, więc na to, ani na wydolność łożyska moje ciśnienie nie ma wpływu, dziecko ma się świetnie.Dlatego podjęłam decyzję o powrocie do domu i nie daniu się wysłać do innego szpitala.Jutro rano wracam na ktg i kolejne pomiary ciśnienia, tymczasem włączyli mi drugi lek (metocard bodajże) dodatkowo 2 razy dziennie, który mam jeszcze dzisiaj wziąć.
Jeżeli przy okazji na Karowej zwolni się miejsce, to mnie zostawią i zatrzymują aż do porodu.I tak będę jeździć z torbą na to ktg nie wiadomo ile razy.
Limerikowo, Galanea, Duchess lubią tę wiadomość
-
Ja na wyjscie niore body i pajaca do tego czapeczka i kocyk. I tak bedziemy jechac autem wiec nie ma co dzieciaka pakowac jak na zime
Dzisiaj sie chwalilam, ze super sie czuje a teraz mala sie jakos dziwnie ulozyla i czuje klujacy bol w kregoslupie i mostku. Strasznie boli -
Wróciliśmy ze spacerku. Już dzisiaj tyle tego spacerowania było, że ledwo siedzę a jak się położę to już chyba nie wstanę. Tusia ja też jak chodzę to puchnę masakrycznie ale już się przyzwyczaiłam
jakoś daję radę
chociaż pocieszenie, że podwyższona waga wynika z zatrzymania wody w organizmie
Jutro jadę na ktg no i do piątku jak dotrwam to wizyta ostatniamoże wtedy coś trochę się wyjaśni jak tam mój organizm przygotowany do porodu
Jutro nie ruszę się dalej niż na plac zabaw pod oknem. Kurcze co ja piszę - toż jutro na te ktg hihi będę musiała Michasia babci podrzucić -
Tak więc dziś o 19 24 przyszła na świat Kaja
i jest najpiękniejszym cukiereczkiem na świecie .postaram sie wrzucić zdjecie jak dam radę
Mucha, madamama, Tusia84, NataliaK, Galanea, monalisa, MonikaS, MagdaO, ivv, weronikabp, Martynika, Limerikowo, Nalka, alexast, Kota, maggda, Ala29, Duchess, Paulina1986, sunset, Paula222, Margotka87, Niesforna, Evelineq, Modelka, Bankierka, azi, excella, czekajajaca, evas, Agusia2312, celia lubią tę wiadomość