X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vikus001 wrote:
    Natalia ale co jak wyzej??? nie zakumalam chyba:)
    W sensie że odpowiedź wyżej, w sensie do Tusi i do Ciebie xD hehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natlia no usteczka piękne, powiem Ci ze moja Pola tez ma duże, ona akurat po mnie, moze się kiedyś Pola z Franusiem cmokną na spacerku hehe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 20:02

NataliaK lubi tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha, przyjmuje dr Joanna Kuran.

Mucha lubi tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciśnienie mi skacze, włączą drugi lek, z tym że proponowali hospitalizację, ale gdzie indziej, bo tu miejsca nie ma.Inna opcja to ktg jutro i może coś się zwolni tutaj
    Czekam jeszcze na przepływy i podejmę decyzję, jak będą dobre, to zostanę w domu i poczekam na miejsce tutaj.

Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co tam u Kambel nie odzywała się już? może się akcja rozkręciła, cały czas o niej myślę..

weronikabp, NataliaK lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    Ciekawe co tam u Kambel nie odzywała się już? może się akcja rozkręciła, cały czas o niej myślę..
    no czekamy czekamy...

NataliaK, Tusia84 lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogłaszam wszem o wobec, że torba do szpitala jest spakowana. Pozostaje pamiętać o dokumentach i wodzie mineralnej :) Co za ulga.

Natalia, te usteczka Franka faktycznie całuśne.

Ja też cały czas czekam na wieści od kambel.

NataliaK, Tusia84, Agusia2312, weronikabp, monalisa, czekajajaca lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze juz Kambel jest po wszystkim :) mam taka nadzieje przynajmniej :))

Tusia84, weronikabp lubią tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marynika to dobra lekarka, robi tez USG na Agatowej wiec dobrze przejrzy co u dzieciatka...co to znaczy ze czekasz na przeplywy?

Kambel pewnie zajeta w szpitalu...moze juz dzieciatkiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 20:35

Martynika lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea ja juz mam 2 butelki wody przy torbie, obawiam sie ze w emocjach o najprostszych rzeczach zapomnimy ;-)

Galanea lubi tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Marynika to dobra lekarka, robi tez USG na Agatowej wiec dobrze przejrzy co u dzieciatka...co to znaczy ze czekasz na przeplywy?

Kambel pewnie zajeta w szpitalu...moze juz dzieciatkiem :)

No, czekałam, aż je sprawdzą :).Wyszły idealne, więc na to, ani na wydolność łożyska moje ciśnienie nie ma wpływu, dziecko ma się świetnie.Dlatego podjęłam decyzję o powrocie do domu i nie daniu się wysłać do innego szpitala.Jutro rano wracam na ktg i kolejne pomiary ciśnienia, tymczasem włączyli mi drugi lek (metocard bodajże) dodatkowo 2 razy dziennie, który mam jeszcze dzisiaj wziąć.
    Jeżeli przy okazji na Karowej zwolni się miejsce, to mnie zostawią i zatrzymują aż do porodu.I tak będę jeździć z torbą na to ktg nie wiadomo ile razy :P.

Limerikowo, Galanea, Duchess lubią tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika dobrze, że przepływy ok.. mam nadzieję, że miejsce szybko się zwolni, żebyś mogła już bez stresu z ciśnieniem poczekać do spotkania z Arturem :)

ggfxf7q.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika to w sumie dobrze, ze wszystko skontrolowane :) trzymam kciuki za jutro rano!

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Kota Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na wyjscie niore body i pajaca do tego czapeczka i kocyk. I tak bedziemy jechac autem wiec nie ma co dzieciaka pakowac jak na zime :)

Dzisiaj sie chwalilam, ze super sie czuje a teraz mala sie jakos dziwnie ulozyla i czuje klujacy bol w kregoslupie i mostku. Strasznie boli :/

syy2cwa1kqnjs0p4.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciliśmy ze spacerku. Już dzisiaj tyle tego spacerowania było, że ledwo siedzę a jak się położę to już chyba nie wstanę. Tusia ja też jak chodzę to puchnę masakrycznie ale już się przyzwyczaiłam :) jakoś daję radę :) chociaż pocieszenie, że podwyższona waga wynika z zatrzymania wody w organizmie :)
    Jutro jadę na ktg no i do piątku jak dotrwam to wizyta ostatnia :) może wtedy coś trochę się wyjaśni jak tam mój organizm przygotowany do porodu :)

Jutro nie ruszę się dalej niż na plac zabaw pod oknem. Kurcze co ja piszę - toż jutro na te ktg hihi będę musiała Michasia babci podrzucić :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak więc dziś o 19 24 przyszła na świat Kaja :) i jest najpiękniejszym cukiereczkiem na świecie .postaram sie wrzucić zdjecie jak dam radę :)

Mucha, madamama, Tusia84, NataliaK, Galanea, monalisa, MonikaS, MagdaO, ivv, weronikabp, Martynika, Limerikowo, Nalka, alexast, Kota, maggda, Ala29, Duchess, Paulina1986, sunset, Paula222, Margotka87, Niesforna, Evelineq, Modelka, Bankierka, azi, excella, czekajajaca, evas, Agusia2312, celia lubią tę wiadomość

relgio4pk3pt9z4w.png
  • MagdaO Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monalisa wrote:
    Magdao ale mały pulpecik będzie :)

Po cichu liczę, że to jednak jakiś błąd w pomiarach się wkradł, bo jak pochodzę jeszcze z 3 tyg, to będzie wcale nie mały pulpecik ;)

monalisa lubi tę wiadomość

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • Tusia84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Topa też nie dała jeszcze znać po wizycie.. oj zaczyna się dziać u nas na wątku

ggfxf7q.png
  • madamama Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kambel wrote:
    Tak więc dziś o 19 24 przyszła na świat Kaja :) i jest najpiękniejszym cukiereczkiem na świecie .postaram sie wrzucić zdjecie jak dam radę :)

Gratulacje! :)

sjr9qqa.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kambel srdeczne gratulacje z calego serduszka :) !!!!

iv09g7rf258kfw3a.png
‹‹ 1020 1021 1022 1023 1024 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ