MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Mucha wrote:Martynika trzymam kciuki, a gdzie jedziesz?
Jestem na Karowej, przyjęli mnie natychmiast, jestem już po ktg, zapis prawidłowy, ale pierwsze ciśnienie było 160.Mierzą ciśnienia dalej, siedzę sobie spokojnie.
Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość
-
ja tylko na chwile,
Kobitki staniki do karmienia w lidlu beda, odzież ciążowa i ubranka dla dzieciaczków. Duuuzo zabawek na dzień dziecka. Obejrzyjcie gazetki.
MonikaS, vikus001, Agusia2312, weronikabp, Galanea, Paulina1986, Duchess, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Madamama - co za chamstwo. W dodatku na takie prostackie teksty, to nie mam słów,a jeśli już to byłyby one tak samo prostackie.
Prasując ubranka też lubię je wąchać, ale samego prasowania nie cierpię i zaraz mi się słabo robi od gorącego żelazka. Więc jakiejś super przyjemności z tego tytułu nie czuję.
Takiego parcia na pieczone ziemniaczki z ogromną ilością samorobnego sosu czosnkowego to dawno nie miałam, a sosu musiałam dorabiać jeszcze raz tyle.Agusia2312, sunset lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pakuje właśnie torbę do szpitala i chcę przyszykowac ubranka dla synka na wyjście. Tylko zupełnie nie wiem jakie
Co Wy przygotowujecie?
Myślałam o dwóch zestawach na cieplejszy i chlodniejszy dzień, tylko nie mam pojęcia co ma być w tych zestawach
Pomóżcie! -
Mucha wrote:Galanea i jak ruchy?
Dzięki za pamięć MuchaNiunia się rozkręciła po obiedzie i szalała
Czuję ją tak jak zwykle, co jakiś czas.
Odebrałam wyniki i bardzo się cieszę, bo w końcu hemoglobina skoczyła mi z 10,4 na 11,2!Hematokryt wciąż niski, ale chyba tragedii nie ma. Mocz ok
Topa - kciuki za wizytę!Mucha, Nalka, weronikabp, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość
-
Tusia84 wrote:Paulina jaki wózek wybraliście??
Ostatecznie X-Lander X-Move w kolorze orangeNa żywo zdecydowanie lepiej się prezentuje niż na zdjęciach
Do tego fotelik Maxi Cosi Cabrio fix w kolorze graphic crystal
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
Nalka wrote:ubranko na wyjście.
Jak będzie tak bardzo ciepło jak dziś u nas to body długi rękaw i śpiochy wystarczą? Plus oczywiście kocyk do okrycia...
A jak będzie chłodniej to na to jeszcze jakieś spodenki i bluzeczka czy jak?
-
nick nieaktualnyJa juz po usg, Franek wazy 3 kg, Afi w normie, lozysko II stopien, wszystko wyglada egelancko!
w koncu pokazal buziule,normalnie czysty tatus, tylko dziurki w nosie ma takie jak ja
usta ma takie wykrojone i wielkie jak moj mezulek kochany
a tatus jaki dumny ze mala kopia jego
A tak na marginesie myslalam ze wyjde z siebie dzis... w drodze powrotnej z mezem zajechalismy do maca na lody z oreo () , stojac w kolejce za mna darl sie jakis chlopiec,jak na moje oko 7 lat. Kuzwa ! Co za dzieciak! Darl sie i co chwile mnie popychal w plecy-jego mamusia zaczytana w gazetke i po za nia swiata nie widziala, w koncu ten dzieciak wyskoczyl przede mna jak odbieralam loda i tak sie wyrwal ze poteznie uderzyl mnie w brzuch. Moj maz juz taki nerw, krzyknelam do tego dzieciaka zeby uwazal bo tu stoje, wyszlam a jego matka pobiegla za nami do samochodu i zaczela sie wydzierac ze na jej dzieciaka nakrzyczalam
myslalam ze ta kobiete zrownam z ziemia
jak nie potrafi wychowac dzieci to niech nie wychodzi z nimi do ludzi,taka wiazanke jej z mezem puscilam ze od razu jej mina zbladla, bo "jej syn jest taki zywy"-swietnie!niechaj bedzie!ale niech uwaza na ludzi i sie zachowuje jak czlowiek a nie jak....
swoja droga,wlasnie ti bylo typowe bezstresowe wychowanie dziecka, na leb by wszedl,ale nie wazne to, wazne ze jest bezstresowe
weronikabp, Niesforna, Nalka, Paulina1986, Galanea, Mucha, Duchess, alexast, Limerikowo, maggda, monalisa, ivv, Modelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea super że wyniki lepsze, oby tak dalej kochana
Natalia Francio super koleś no a jeśli podobny do Taty to mega przystojniak, wiem widziałam Tatę na fotach
A bezstresowe dziecko bym na marsa wysłała, masakra.Galanea, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Niesforna - tak, jak będzie zimno to mam taką grubszą bluzę ze spodenkami. Mam jeszcze drugi z bluza polarową i sztruksami ale to chyba będzie aż za ciepłe.
NataliaK super, że wszystko w porządku. Teraz tylko czekać na poród.A takie mamuśki roku to po prostu jakaś plaga ostatnio. Czuję po sobie, że chyba będę surową matką. Nie wyobrażam sobie pozwalać na takie zachowanie u mojego dziecka.
Weronika ja bym wysłała jego matkę na marsa, bo dzieciaka da się jeszcze uratować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 19:26
Galanea, NataliaK, monalisa, ivv lubią tę wiadomość
-
Natalia Franek taki akurat fajnie, że nie jest za duży
a jak tam szyjka i przygotowanie ciała do porodu? Gin coś mówił?
A u nas taka pogoda pięknai pomyślałam, że dam radę przejść się kawałek z mężem i dzieciakami na rowerkach na lody.. ale to nie był dobry pomysł bo jednak to co muszę robię, drobne zakupy czy gotowanie itd. ale na spacery nie chodzę.. i myślałam, że już nie wrócę tak niemiłosiernie bolał mnie krzyż.. spuchłam w chwilę tzn palce u rąk.. tragedia ze mną.. mam nadzieję, że to wyjście dzisiejsze nie będzie miało wpływu na długość mojej szyjki jutro. do tego czuję jakby mnie coś zaczynało rozkładać.. synek też już się rozpłakał po drodze, że źle się czuje i faktycznie weszliśmy do domu, a on ma gorączkę..
ale sobie wyprawę zrobiliśmy!
NataliaK, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość
-
jejku ale masz Martynika cisnienie, zdecydowanie duzo za duze..to raczej odpusc sobie tego kuriera z reklamacja jeszcze pare tyg
moze niech maz przejnie sprawe lepiej
chyba potrzebujesz innego leku np z Dopegytem ok dziala Isoptin razem
Zdrowka!! :--))monalisa lubi tę wiadomość
-
Tusia nie dobrze ze maly sie rozlozyl:( ja wrocilam rowniez ze spaceru i boli mnie teraz podbrzusze no ale coz....niech boli i niech wreszcie sie cos ruszy bo to czekanie mnie dobija...Natalia no wlasnie jakies rozwarcie cos?szyjka ile ma?
weronikabp, Tusia84, NataliaK, Galanea, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia, no właśnie ginek mówił że będzie się dobrze rodziło bo taki nie za mały nie za duży
dziś miałam samo usg Franka, jutro taką standardową wizytę i ktg, trochę inaczej to się odbywa wszystko w Medicoverze
Vikus, tak jak wyżej kochana
A to zdjęcie ust hehe jakość średnia ale same zobaczcie...
Galanea, Tusia84, Limerikowo lubią tę wiadomość