MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Ewcia gratuluję !!! To dopiero niespodziankę miałaś
A ja muszę się Wam pochwalić - kupiłam wczoraj swoje pierwsze ciążowe spodnie ! Ale są wygodne Normalnie w życiu bym nie pomyślała, no i dałam za nie jedynie 57 zł
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny w ten pochmurny dzień
Tusia - super że wszystko ok.
Ewcia gratuluję! Nziezla historia. Naprawdę nie miałaś żadnych objawów i się nie domyslalas?
Nutka super zdjecie, ja na swoje też się codziennie gapie
Ja dopiero się obudziłam, cała noc nie spałam. Wczoraj strasznie brzuch mnie zaczął boleć i dopiero po 2 nospach przeszło. Miałam dziś jechać do lekarza, ale dziś jest ok więc chyba nie ma sensu...
A pogoda w Warszawie okropna... W nocy burza, śnieg i ten straszny wiatr. W mieszkaniu mi swiszczy i huczy, w okapie strzela. Sąsiedzi nie pozabierali wszystkiego z balkonów i im tam wszystko lata i straszny huk robi
Miałam iść na zakupy, ale to chyba niezbyt dobry pomysł... -
Cześć dziewczyny, ja mam dzis o 14 wizyte i USG, denerwuje sie bardzo Poza tym dzis rano pojawił sie śluz koloru kawy z mlekiem ale to chyba po porannych igraszkach, cholera boje sie zapytac lekarza bo jak moj to usłyszy to znowu bedzie sie mnie bał dotknąc przez miesiąc ehhhh
Byle do 14.... trzymajcie kciuki mocno!
W Wawie faktycznie straszna pogoda, pół nocy nie spalam bo tak wiało!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 12:57
-
Paula222 gdzie kupiłas spodnie? Ja zamówiłam na allegro http://allegro.pl/swietne-rurki-jeans-ciazowe-sandra-r-m-nowosc-i3745387071.html
Mam nadzieje ze beda dobre:)
Welonisia nie panikuj dobrze ze dzis masz wizyte sie wyjaśni
A my kochanie nie serduszkujemy, jakos dajemy rade 2 razy tylko lekkie przytulanko było Co sie nie robi dla dziecka
Nutka super fotka:) ładny bobas
Topa ja tez praktycznie wcale do dzisiajszego dnia nie miałam mdłosci, moze raz i to lekko
[/url]
[/url] -
No nie,miałam właśnie wyjść na pocztę i po obiad,poszłam do łazienki umyć buzię-za oknem przejaśnienia,asfalt czarny.Wychodzę po minucie-śnieżna zawieja i to taka,że drzew nie widzę z naprzeciwka.Uch!
Zamówiłabym ten obiad na telefon z jakiejś pizzerii,ale na pocztę i tak muszę iść,nie wiem,czy jest sens to przeczekiwać,zmienia się co chwilę jak w kalejdoskopie.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Dodam, że w Gdańsku to nie dość, że wieje tak, że ustać nie można a co dopiero iść, to nic nie widać przez śnieg, który ostro wpada nawet do oczu. Mąż absolutnie nie pozwolił mi dzisiaj nigdzie wyjść, bo na pewno się przewrócę, plany musiałam zmienić.
-
U mnie też wieje, mam straszną ochotę wyjść na dwór w ten śnieg a nie mam z kim... No cóż Samej jakoś tak nie za bardzo...
Agusia2312 mam podobne spodnie jak zamówiłaś tylko że pas kolory granatowego A jaki masz rozmiar? Ja mam problemy z rozmiarami i się boję tak zamawiać... A kupiłam w Hurtowni odzieży Gracja je -
Kota ja też jeszcze nie dawno zapinałam się bez problemu A od jakiś 2 tygodni nawet moje najwygodniejsze dżinsy przy siedzeniu w gościach lub w aucie uwierały w brzuch na tyle że musiałam guziki odpnać... Ehhh A teraz problem z głowy, tym bardziej że w święta mam zamiar pojeść trochę
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja już mam jedne czarne spodnie ciążowe - zadowolona jestem są strasznie wygodne. Zamierzam kupić jeszcze dwie pary ale dzinsowe. Niestety wszystkie spodnie które miałam były bardzo dopasowane i teraz już mnie gniotą Brzuch już widać moja kierownicza mówi że mam już duży brzuszek a u lekarza jak się zważyłam to przez 4 tyg przytyłam tylko 1 kg więc nie wiem skąd ten brzuszek
-
Ja też zamówiłam spodnie ciążowe jeansowe- mega wygodne. A dresy i legginsy ciążowe dostałam od szwagierki moje stare spodnie juz od miesiąca nie nadają się, spakowane czekają na wakacje. dodam, ze od poczatku ciazy schudlam 3 kg. Mój brzusio od ostatnich fotek z forum 6 dni temu znowu urósł, w żaden sposób nie ukryje juz brzuszka. Tusia a jak tam twój drożdżowy brzusio?
-
AISAK wrote:Oj tak za oknem zawierucha a ja w domu robię powoli świąteczne porządki.. A teraz zdycham . babeczki wchodząc w II trymestr znowu mialyscie zlecone badania z krwi i mocz? Ja dziś rano robiłam. W srode wizyta:-/
Ja dostałam skierowanie, ale mam zrobić tak, żeby wyniki były na wizytę, którą mam za miesiąc.
Teraz robię tylko jakieś pogłębione badania tego TSH, które mam lekko obniżone, no i w poniedziałek USG tarczycy.