MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Też myślę, że musiała przedawkować. No i gdzie tu rozum, aby w czasie porodu faszerować się na własną rękę jakimikolwiek lekami.
W szpitalu dostawałam 3x2 nospę i teraz też tak biorę. Do donoszonej brakuje mi tydzień, a skurcze cały czas występują. W środę idę do lekarza i o wszystko dopytam. Leki chcę odstawić za tydzień, potem mogę rodzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 21:46
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jestem na porodowce skurcze co 5 min. Trzymać kciuki za nas proszę
Tusia84, sunset, nick nieaktualny, Galanea, excella, Duchess, Evelineq, AISAK, alexast, evas, eta, RewolucjaSięDzieje, Modelka, MagdaO, Limerikowo, ivv, Niesforna, nick nieaktualny, Mucha, Agusia2312, nutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi to już chyba nic nie pomaga. Odliczam dni do końca przyszłego tygodnia i będę mogła w spokoju czekać na akcję porodową. Bo teraz spacer do łazienki, czy do kuchni napawa mnie lękiem, że pod wpływem skurczów odejdą mi wody. No nic trzeba leżeć i tyle.Evelineq wrote:Evas to dobrze, mi wlaśnie magnez najbardziej pomagał

[/

mam ich sporo