MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
monalisa wrote:Bo jeśli skurcze sa falszywe to ustąpić powinny jeśli porodowe to nie dadzą za wygraną
MagdaO, monalisa, eta lubią tę wiadomość
-
Tak Evast tez tak myślałam ale lekarka mi powiedziała ze nic na siłę t bardziej ze zglaszalam ze juz dwa dni temu tsk było
No zobaczymy co powie za 30 minut. Ja osobiście to chciała bym juz urodzić ale twierdzą ze są szpitalem "lczenia bez bolu i czkaja az sie rozkreci nic na siłę" natura sam ma zadecydować oni ewentualnie moga pomóc delikatnie jak jak rozkręcenieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 01:10
-
Monalisa trzymam kciuki żeby się wszystko rozkręciło i malutka była już z Wami!
Ja dziś miałam bardzo aktywny dzień. Strasznie dużo pochodziłam i teraz boli mnie kręgosłup
Cały czas mam twardnienia brzucha, jakieś małe skurcze. A krocze to mnie tak boli że szokI cały czas coś tam kłuje i kłuje, strasznie to nieprzyjemne...
Do tego dopiero wróciłam z ostrego dyżuru stomatologicznego! Tak mnie ząb nagle rozbolał, że nie mogłam wytrzymać. Ząb na zewnątrz idealny, a od środka coś się zaczęło robićI czeka mnie kanałowe leczenie, ale to po porodzie, bo trzeba zrobić rtg. Na razie jest zabezpieczony, żeby nie bolał. I mam nadzieję, że nie będzie i jakoś dotrwam z tym zębem, żeby móc go normalnie zaleczyć.
monalisa, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
A to ktg, to już po relanium?
Dobra, uciekam spać, bo rano trzeba zająć się Zuzą. Monalisa, powodzenia, w razie czego możesz dawać znać smskiemNo i mam nadzieję, że rano przywita mnie zdjęcie Lenki
Swoją drogą dziwna "polityka" podawać relanium w skończonym 38 t.c., to może znacznie wydłużyć poród i niepotrzebnie będziesz się tyle męczyć. No ale ja nie jestem lekarzem, tylko tak sobie "gdybam".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 01:31
monalisa, evas, weronikabp, eta lubią tę wiadomość
-
monalisa wrote:Evast czuje ze juz czerwiec
Magdao dziękuję za numer i fatyge. Kurde ake jestem zmęczona
Chyba czas do spania. Dobrej nocki dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 01:32
monalisa lubi tę wiadomość
-
Ja miałam sporo mocniejsze skurcze i dłuższe przy tym fałszywym alarmie, ale były trochę rzadziej no i u mnie zupełnie kanał rodny był nie gotowy do porodu, ty masz rozwarcie, więc nie wiem, ciężko cokolwiek powiedzieć, zwłaszcza, że Twoje mogły się trochę wyciszyć po relanium, nie wiadomo jakie by były bez tego.
monalisa, evas lubią tę wiadomość