MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
A teraz ja przekaże wam nowine:)
1 czerwca o godz. 00.20 urodził się nasz synek przez cc, waga 2860 i 53 cm. To był niespodziewany rozwój wydarzeńivv, monalisa, weronikabp, Niesforna, maggda, evas, kaaasiaczek_, excella, sunset, Bea_tina, nutka, kambel, alexast, Tusia84, RewolucjaSięDzieje, vikus001, madamama, monaaa, eta, MagdaO, czekajajaca, Galanea, Limerikowo, Evelineq, Paulina1986, Ala29 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyAgusia2312 wrote:A teraz ja przekaże wam nowine:)
1 czerwca o godz. 00.20 urodził się nasz synek przez cc, waga 2860 i 53 cm. To był niespodziewany rozwój wydarzeńcudownie, gratulacje, wszystko dobrze?
Agusia2312, monalisa lubią tę wiadomość
-
Dostal 9 pkt. Wszystko dobrze:) jest w inkubatorze
No wiec wczoraj ok godz 22.00 odeszły mi wody, żadnych bóli nie miałam , po odejściu wód też nie. To szybko do najbliższego szpitala , podłączyli pod ktg i zrobili usg a ze małych położony miednicowo to cc. a tych wód to sporo miałam leciało u leciało.. Byliśmy w szoku wszystko się tak szybko potoczyło
Ja jestem obolala , niedługo będę musiała pierwszy raz wstać ..sunset, weronikabp, evas, nutka, Mucha, Tusia84, vikus001, monaaa, eta, monalisa, Galanea, Limerikowo, Evelineq, Paulina1986 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyAgusia2312 wrote:Dostal 9 pkt. Wszystko dobrze:) jest w inkubatorze
No wiec wczoraj ok godz 22.00 odeszły mi wody, żadnych bóli nie miałam , po odejściu wód też nie. To szybko do najbliższego szpitala , podłączyli pod ktg i zrobili usg a ze małych położony miednicowo to cc. a tych wód to sporo miałam leciało u leciało.. Byliśmy w szoku wszystko się tak szybko potoczyło
Ja jestem obolala , niedługo będę musiała pierwszy raz wstać .. -
nick nieaktualny
-
nutka wrote:Kurcze, wczoraj spotkałam koleżankę, mamy ten sam termin. I nic się nie zapowiada ani u mnie, ani u niej.
Mam nadzieje, że to już w tym tygodniu będzie.
Jutro mam lekarza to się dowiem jak tam sytuacja:)nutka, ivv, monalisa lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Agusia - serdecznie gratuluję, co za niespodzianka
Weronika - gratuluję donoszonej ciąży.moja też od dzisiaj jest donoszona.
Monalisa - twój maluch dostarcza nam taki samych emocji jak magdy, trzymam kciuki za was dwie, żeby następne akcje już nie były fałszywym alarmem.
wczorajszy grill był beznadziejny. Szkoda było tylko kasy i mojego wysiłku. Czuje się okropnie, chyba się przeziębiłam, mam katar i jest mi mega niedobrze.
monaaa twój był chociaż twóje grillowanie udane?weronikabp, monaaa, evas, monalisa lubią tę wiadomość