MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
O 16 zaczęły się skurcze co 17 min posprzątam naczynia po obiedzie do zmywarki . M poszedł na piłkę nic mu nie mówiłam zeby nie panikowal. O 18 weszłam pod prysznic z skurczami co 17-15 minut jak wyszłam to juz były co 5 minut.
Musze się przespac trochę spróbuję puki Relanium działa. Jak będzie się cos działo dam znać.weronikabp, evas, ivv, Limerikowo, sunset, eta, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenus nie drocz sie i wychodz kochana
Wszystkim Naszym Skarbom duzo zdrowka a tym nienarodzonym duzo siły na akcje porodowe, bądźcie dzielne Szkraby)
Ciaza donoszona, Allelujamarzyłam o tym dniu od 16 tc kiedy wyladowalam w szpitalu...
MagdaO, evas, Niesforna, excella, monalisa, Tusia84, Modelka, ivv, Mucha, Limerikowo, nutka, alexast, vikus001, eta, czekajajaca, Galanea lubią tę wiadomość
-
Weronika gratuluję ciazy donoszonej.
Od 3:40 jestem na sali na oddziale patologi skurcze ustapily sporadycznie jakis sie pojawi. Jestem zmeczona ta nocka. Rozwarcie nie postepowalo wiec jak to pani doktor powiedziala nic na sile
Limerinkowo rodzilam tu dwojke dzieci i juz wtedy opinia dobra. Po dzisiejszej nocy stwierdzam ze lepiej trafic nie moglam , a i tu pracuje moj gin do ktorego chodze prywatnie. Jak tylko sie cos zmieni to bede was informowala.
Przeprasz za cala akcje ale kto wiedzial ze Lenka to taki maly chochliczek. Zaeaz ktg i zobaczymy co po nim. Buziakievas, weronikabp, Mucha, Limerikowo, eta, Galanea lubią tę wiadomość
-
No, widzę, że nasze dzieciaczki mają całkiem niezłe poczucie humoru
Ale już wystarczy tych żartów, co to za męczenie mamusiek!!??
Wszystkiego najlepszego wszystkim dzieciaczkom, tym liczonym jeszcze w gramach i tym na kilogramy też
A mamusiom miłej niedzieli, my dziś po południu grillujemy z sąsiadami z bloku - ciekawe ile osób przyjdzie, jest ponad 50 mieszkań
weronikabp, Limerikowo, evas, eta, czekajajaca, Galanea lubią tę wiadomość
-
o, u nas też dziś "Karmiące cyce na ulice"
Właśnie wyczytałam, że nasze kino (moje ulubione zresztą) zostało zakwalifikowane przez magazyn "Total Film Magazine" na 19 miejscu w rankingu najlepszych kin świataI to jako jedyne z Polski!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 08:16
Limerikowo, evas, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivv wrote:o, u nas też dziś "Karmiące cyce na ulice"
Właśnie wyczytałam, że nasze kino (moje ulubione zresztą) zostało zakwalifikowane przez magazyn "Total Film Magazine" na 19 miejscu w rankingu najlepszych kin świataI to jako jedyne z Polski!
"kultura" ? "muranow"?
Ps: edit: Znalazłam, szczecińskie kino pionier - gratulacje, myślałam ze jestes z wawycos mi sie pomerdalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 08:36
ivv lubi tę wiadomość
-
Tak Pionier
Naprawdę magiczne miejsce, choć niestety w małej sali zamienili projektor na rzutnik i już nie jest tak fajnie... Dźwięk projektora dawał taki fantastyczny klimat - ale ludziom za głośno było i się podobno skarżyli
No i dość ambitny wybór filmów też dużo daje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 08:56
Limerikowo, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Tusia84 wrote:Weronika super gratuluję 37 tyg
ja czekam do środy i będę cieszyła się równie mocno co Ty kochana
Ja tez, ja tez
Milego dnie wszystkim mamusiom, a dzieciaczkom z okazji ich swieta duzo zdrowka!!!ivv, Tusia84, MagdaO, weronikabp, balonik, czekajajaca, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ivv wrote:I ja się w środę dołączę
(choć do 10 czerwca zaciskam nogi
)
Mucha wrote:Ja tez, ja tez
Milego dnie wszystkim mamusiom, a dzieciaczkom z okazji ich swieta duzo zdrowka!!!
WOW ale będzie wysyp donoszonych w jednym dniuweronikabp, Mucha, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny