MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
weronikabp wrote:Galanea nie ma żadnych reguł jak widac, nie zdziwie sie jeśli pierwsza urodzisz
)
mi jakoś słabo i coraz bardziej boli kręgosłup(
Kto wie.. Mojej mamie wody odeszły 2 tyg przed terminem jak wstawiała pranieŻadnych objawów wcześniej nie miała. Za to z moim bratem była tydzień po terminie, zaczęły się skurcze i bóle krzyżowe, a pęcherz płodowy musieli przebijać. Każdy poród jest inny.
A jak Ci słabo, to może spróbuj poleżeć trochę? A ten kręgosłup to cały boli czy krzyż?weronikabp lubi tę wiadomość
-
Galanea- idę wstawiać pranie.
Mąż mnie rozpieszcza;P Nakupił mi znów truskawek, więc siedzę i zajadam.A i jeszcze robię olejowanie włosów, chyba jasne czym.
A Gabriel się trzyma rękami i nogami tego brzucha mojego.Galanea, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:Kto wie.. Mojej mamie wody odeszły 2 tyg przed terminem jak wstawiała pranie
Żadnych objawów wcześniej nie miała. Za to z moim bratem była tydzień po terminie, zaczęły się skurcze i bóle krzyżowe, a pęcherz płodowy musieli przebijać. Każdy poród jest inny.
A jak Ci słabo, to może spróbuj poleżeć trochę? A ten kręgosłup to cały boli czy krzyż? -
dzis o 11.15 przyszla na swiat Oliwia. 3470 g i 53 cm mojego szczescia
Niesforna, weronikabp, balonik, Galanea, Paulina1986, NataliaK, Evelineq, Duchess, nutka, maggda, vikus001, Bea_tina, czekajajaca, evas, kambel, sunset, AISAK, excella, Modelka, Mucha, Tusia84, Limerikowo, alexast, Judi2014, Martynika, topa42, ivv, Paula222, MagdaO lubią tę wiadomość
-
Hej! Rodzące dziewczyny życzę jak najmniej bolesnych porodów i szybciutkich
Ja w końcu mam dzisiaj w miarę dobre samopoczucie bo ostatnio to jakaś masakra była. Rano mały słabo się ruszał a tego nie lubię, ale coś na szczęście ruszył
Życzę miłego dnia, żeby ciąża jak najmniej ciążyła.Galanea, weronikabp, vikus001, evas lubią tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Na dole kochana, łapie i puszcza co kiilka minut
Brzmi jak bóle krzyżoweRegularne? Bo to podobno zaczyna tak ćmić, a później coraz mocniej.
Karolina - Ogromne gratulacje!!!! Jak się czujecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 12:44
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolina1990 wrote:dzis o 11.15 przyszla na swiat Oliwia. 3470 g i 53 cm mojego szczescia
))
Dziewczyny,nie chce fałszywych alarmów, więc czekam, macica mi nie twardnieje, więc mysle ze same bole krzyzowe to jeszcze nie porod?ale jeśli nie przejdzie i beda regularne to dzwonię do położnej oczywiście
Galanea, vikus001, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina, gratulacje!!!! NataliaK ma rację- ekspres z Ciebie:) czekamy na foteczkę i opis porodu w wolnej chwili.
Weronika, dawaj znać czy oprócz bóli z kręgosłupa dochodzą Ci jakieś inne objawy, może coś się dzieje nareszcie!
Teraz trzymamy kciuki, za pozostałe dziewczęta, które dziś walczą na porodówkach. Buziaki:-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 12:55
weronikabp, vikus001, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, polecam branie udziału w konkursach na stronie Rossmana jeśli macie zarejestrowane te karty Rossnę. Ja wzięłam udział w jakichś dwóch w marcu lub kwietniu i właśnie kurier mi przywiózł dwa duże balsamy dla kobiet w ciąży z Lirene! a ja nawet nie pamiętam co to był za konkurs
i jeszcze z ciekawostek to właśnie wywaliłam korki w mieszkaniu- odkamieniałam czajnik sodą zgodnie z instrukcją z jakiejś stronki, piana poszła górą podczas gotowania i trach. Ciekawe, czy ten czajnik mi jeszcze ruszy w ogóleale miałam chwile stresu i oblały mnie poty
weronikabp, vikus001, Galanea, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina - serdeczne gratulacje !!! Szybko poszło
Ja po ktg. Skurcze są, ale pojedyncze i niebolesne. Jak by nie wykres, to bym w ogóle nie wiedziała, że je mam.
Nie zapowiada się na poród w terminie, ale kto wie. Jak same piszecie każdy poród jest inny i może akurat okaże się, że skurcze najdą nagle , wody odejdą i raz dwa urodzę
Miłego dnia !Galanea lubi tę wiadomość
-
o 9.00 podlaczyli mi kroplowke z oxy, godzine pozniej odeszly wody i wtedy skurcze juz byly okropnie bolesne. Skurcze parte mialam tylko dwa- mala sama wychodzila, mam niewielkie pekniecie ale trzeba bylo szyc. a jak u Ciebie Natalia?
czekajajaca, Duchess, Evelineq, evas, weronikabp, maggda, vikus001, sunset, AISAK, Galanea, excella, Modelka, Tusia84, Paulina1986, Mucha, Limerikowo, Niesforna, ivv, MagdaO lubią tę wiadomość