X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to może zacznę od obiadku który sam jadłem ręką więc wyglądam jak wyglądam...
    8ef095267669740amed.jpg
    Rano jestem wirtuozem...
    7879fc08358745f2med.jpg
    mama twierdzi że własnie tak robie w nocy...
    658896092cea2f5dmed.jpg
    no i tak TEŻ...
    3e5aa4911f316942med.jpg
    a ja robie sobie po prostu z niej jaja...
    0ec42e82fd3ed9d8med.jpg
    WIECIE?;D
    a4c5670d936fb426med.jpg

Martynika, Galanea, weronikaipola, Mucha, excella, Agusia2312, evas, Niesforna, monaaa, alexast, eta, madamama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna tak tak,wspominac bedzie co. Ostatnio nagralismy filmikjak czworakowal,w trakvie filmiku soczyscie sobie rzygnal a na koniec zaczal robic kupe i stekac ;D z mezem myslelismy ze smiechu padniemy.
    Eta a wpadajcie,chata wolna,duze koce tez,wiec pomieszcza sie wszystkie dzieci :D

Franko konczy 5 miesiecy,dobre jaja :D

weronikaipola, Agusia2312, Martynika, evas, alexast, eta lubią tę wiadomość

• topa42 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franek jest przesłodki kocham go :) a uśmiech ma zabójczy :) gratuluje 5 miesięcy :)

NataliaK lubi tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia on jest po prostu zajebisty!!! Ucaluj kochanego Terrorka od nas!

• Galanea Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha padlam ogladajac Franka. Nie moge, swietny jest :D
    U nas noc piekna, Zosia tyle spala ze obudzilam sie (o zgrozo!) o 10 i to przed nia! Teraz pedze zeby na szczepienia zdarzyc.

Paula, skasowalam fote, bo nie chce zeby to paskudztwo krazylo po sieci :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 10:28

NataliaK, Martynika lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja sie wlasnie tez nie zalapalam zeby zobaczyc fote. Franek poprostu wymiata, wyglada jakby mial conajmniej 8 m-cy! Usmiech ma zabójczy, a to raczkowanie to dla mnie fenomen- jak patrze na tego mojego klopsa to mam wrazenie ze ona tej dupki nie podniesie ani za rok :)

NataliaK, Martynika lubią tę wiadomość

• topa42 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia widzę ze karmisz na krzesełku - normalnie go posiadzilas czy jakoś pół leżąco ?

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola a ile wazy Oliwka? Bo Franek teraz nieco ponad 8 kg. Galanea matko do 10... jak ja ci zazdrpszcze,ja dzis o 5 dzieeen dooobryyyy ;-)

Topa normalnie siedzi na krzeselku,nie trzeba go ogolnie niczym juz podpierac bo jak siedzi to sie nie przewraca. Zaczal stabinie siedziec jakis tydzien temu. Tyle ze sam jeszcze nie usiadzie,wiadomo. Dzis rozmawialam o tym z rehabilitantka i powiedziala ze jak nie siedzi gibajaco to mozna go karmic poprostu na siedzaco. Z reszta dzis pol rehabilitacji mial na soedzaco xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 10:39

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Oliwia ma jakos ciut mniej jak 8 kg. ale ani sie nie zamierza zeby na brzuchu uniesc sie na wyprostowanych rekach. Ale zdaje sobie sprawe ze Twoj Franek z umiejetnosciami jest daaaleko przed innymi dziecmi :)

• Paula222 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Natalia ale Twój Franek ładnie klęczy !!

Galanea jak ja Ci zazdroszczę tego wstawania o 10 :P ;)

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia Franio jest naprawdę akrobata:) gratuluje 5 miesięcy:)

Też zazdroszczę Galanei spania do późnej godziny, u nas też pobudka ok 5 i tak codziennie !!! Nie było zle ale teraz jak w nocy częściej sir budzi to jestem niewyspana :P

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, spokojnie. Mi sie rzadko zdarza spac do takiej godziny, przewaznie 7-8, czasem 6 i koniec :p

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina moze lekarze zle ocenili termin porodu i Franko siedzial w brzuchu o miesiac dluzej heh ;-) naprawde boje sie co bedzie dalej;-)

Martynika, karolina1990, eta lubią tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galana, rośnie Ci mały śpioszek :D.Wiecie co, ja się trochę pocieszam historią mojej mamy.Zawsze opowiada, że moja starsza siostra nigdy nie dała jej się wyspać, była jak żołnierz, wstawała przed 6, a z nią musiał wstać cały dom, a mama była typem, który lubił się późno położyć i późno wstać. No i ja byłam taką jakby nagrodą za to całe niewyspanie-spałam do oporu, co miało swoje dobre i złe strony, bo w dni wolne rodzice mieli mnie z głowy do 11, ale jak trzeba było wstać do szkoły, to zasypiałam na kiblu... nad śniadaniem... w trakcie ubierania.
    Także może drugie też będzie śpiochem.
    Kurde, oby!

Franiu, niezły z Ciebie prezes dyrektor :D.

Agusia2312, NataliaK, Galanea, eta lubią tę wiadomość

• excella Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika, może.i coś w tym jest. U nnie tez pierwszy syn budzil sie caly czas w.nocy, i zawsze był płacz. A teraz mlodziak moj spi w nocy ładnie, kreci sie dostanie cycka.i dalej spi. Zmiana pieluchy bez placzu. Troszke spokojniejszy jest . Ale tez pozniej wyjdzie z niego diabel;)

Natalia, cudowny ten Twoj akrobata. Moj na razie podnosi tylko.tyłek do gory.

Dziekuje za kciuki. Idziemy do domu:)

weronikaipola, Martynika, monaaa, Agusia2312, NataliaK, Galanea, eta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Excella super wieści! :)

Dziewczyny, kto ma rzadsze kupy przy bolesnym ząbkowaniu?

• Mucha Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Excella super wiadomosc :)

Natalia jak Franek juz tak zaczyna siedziec to moze sprobuj mu spacerowke zamontowac, jeszcze tak zeby troszke lezal ale juz wyzej to moze ciekawiej dla niego?

Weronika ile wazy Pola?

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:

Weronika ile wazy Pola?

Szósteczkę, szału nie ma. Ale zaczynała od 2700.
    Od 3 dni miałyśmy troche sluzu w kupie a dzis właśnie zrobiła juz taka rzadką duza kupę, jak myślicie to moze byc od ząbków? Ech.. Jak nie urok to ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:58

• Niesforna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia standardowo Franek jest przeuroczy :)
    Musi śmiesznie wyglądać jak przez sen próbuje raczkować :D

Weronika u nas od dłuższego czasu są rzadkie, śluzowate kupy. Wszystkie badania ok, więc moja pediatra twierdzi że to ewidentnie od ząbków. Tym bardziej, że idą 4 jednocześnie :(

U nas noc taka sobie. Jaś zasnął przed 22. Pierwsza pobudka przed 2 - cycuś i dalej spanie. Ale później obudził się przed 4 i marudził strasznie, ani smoczka, ani cyca, nic nie chciał, tylko płakał. Dopiero pedicetamol jak mu dałam to zasnął po 6 i spał do 9.
    Martynika podobno tak jest, że każde kolejne dziecko jest spokojniejsze. Moja mam miała nas 3, i mówi, że starsza moja siostra to był koszmar, ja już byłam do zniesienia, a młodsza to był istny aniołek. Mam nadzieję, że u mnie też to się sprawdzi i Jasia siostra/brat będzie aniołkiem, który przesypia całe noce :)

weronikaipola, NataliaK lubią tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego, co pamiętam, to Tusia mówiła dokładnie to samo :).

‹‹ 1715 1716 1717 1718 1719 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ