MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to może zacznę od obiadku który sam jadłem ręką więc wyglądam jak wyglądam...
Rano jestem wirtuozem...
mama twierdzi że własnie tak robie w nocy...
no i tak TEŻ...
a ja robie sobie po prostu z niej jaja...
WIECIE?
Martynika, Galanea, weronikaipola, Mucha, excella, Agusia2312, evas, Niesforna, monaaa, alexast, eta, madamama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartyna tak tak,wspominac bedzie co. Ostatnio nagralismy filmikjak czworakowal,w trakvie filmiku soczyscie sobie rzygnal a na koniec zaczal robic kupe i stekac z mezem myslelismy ze smiechu padniemy.
Eta a wpadajcie,chata wolna,duze koce tez,wiec pomieszcza sie wszystkie dzieci
Franko konczy 5 miesiecy,dobre jaja
weronikaipola, Agusia2312, Martynika, evas, alexast, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahaha padlam ogladajac Franka. Nie moge, swietny jest
U nas noc piekna, Zosia tyle spala ze obudzilam sie (o zgrozo!) o 10 i to przed nia! Teraz pedze zeby na szczepienia zdarzyc.
Paula, skasowalam fote, bo nie chce zeby to paskudztwo krazylo po sieciWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 10:28
NataliaK, Martynika lubią tę wiadomość
-
no ja sie wlasnie tez nie zalapalam zeby zobaczyc fote. Franek poprostu wymiata, wyglada jakby mial conajmniej 8 m-cy! Usmiech ma zabójczy, a to raczkowanie to dla mnie fenomen- jak patrze na tego mojego klopsa to mam wrazenie ze ona tej dupki nie podniesie ani za rok
NataliaK, Martynika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarola a ile wazy Oliwka? Bo Franek teraz nieco ponad 8 kg. Galanea matko do 10... jak ja ci zazdrpszcze,ja dzis o 5 dzieeen dooobryyyy
Topa normalnie siedzi na krzeselku,nie trzeba go ogolnie niczym juz podpierac bo jak siedzi to sie nie przewraca. Zaczal stabinie siedziec jakis tydzien temu. Tyle ze sam jeszcze nie usiadzie,wiadomo. Dzis rozmawialam o tym z rehabilitantka i powiedziala ze jak nie siedzi gibajaco to mozna go karmic poprostu na siedzaco. Z reszta dzis pol rehabilitacji mial na soedzaco xDWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 10:39
-
Natalia Franio jest naprawdę akrobata:) gratuluje 5 miesięcy:)
Też zazdroszczę Galanei spania do późnej godziny, u nas też pobudka ok 5 i tak codziennie !!! Nie było zle ale teraz jak w nocy częściej sir budzi to jestem niewyspanaNataliaK lubi tę wiadomość
[/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
Galana, rośnie Ci mały śpioszek .Wiecie co, ja się trochę pocieszam historią mojej mamy.Zawsze opowiada, że moja starsza siostra nigdy nie dała jej się wyspać, była jak żołnierz, wstawała przed 6, a z nią musiał wstać cały dom, a mama była typem, który lubił się późno położyć i późno wstać. No i ja byłam taką jakby nagrodą za to całe niewyspanie-spałam do oporu, co miało swoje dobre i złe strony, bo w dni wolne rodzice mieli mnie z głowy do 11, ale jak trzeba było wstać do szkoły, to zasypiałam na kiblu... nad śniadaniem... w trakcie ubierania.
Także może drugie też będzie śpiochem.
Kurde, oby!
Franiu, niezły z Ciebie prezes dyrektor .Agusia2312, NataliaK, Galanea, eta lubią tę wiadomość
-
Martynika, może.i coś w tym jest. U nnie tez pierwszy syn budzil sie caly czas w.nocy, i zawsze był płacz. A teraz mlodziak moj spi w nocy ładnie, kreci sie dostanie cycka.i dalej spi. Zmiana pieluchy bez placzu. Troszke spokojniejszy jest . Ale tez pozniej wyjdzie z niego diabel;)
Natalia, cudowny ten Twoj akrobata. Moj na razie podnosi tylko.tyłek do gory.
Dziekuje za kciuki. Idziemy do domu:)weronikaipola, Martynika, monaaa, Agusia2312, NataliaK, Galanea, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMucha wrote:
Weronika ile wazy Pola?
Szósteczkę, szału nie ma. Ale zaczynała od 2700.
Od 3 dni miałyśmy troche sluzu w kupie a dzis właśnie zrobiła juz taka rzadką duza kupę, jak myślicie to moze byc od ząbków? Ech.. Jak nie urok to ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:58
-
Natalia standardowo Franek jest przeuroczy
Musi śmiesznie wyglądać jak przez sen próbuje raczkować
Weronika u nas od dłuższego czasu są rzadkie, śluzowate kupy. Wszystkie badania ok, więc moja pediatra twierdzi że to ewidentnie od ząbków. Tym bardziej, że idą 4 jednocześnie
U nas noc taka sobie. Jaś zasnął przed 22. Pierwsza pobudka przed 2 - cycuś i dalej spanie. Ale później obudził się przed 4 i marudził strasznie, ani smoczka, ani cyca, nic nie chciał, tylko płakał. Dopiero pedicetamol jak mu dałam to zasnął po 6 i spał do 9.
Martynika podobno tak jest, że każde kolejne dziecko jest spokojniejsze. Moja mam miała nas 3, i mówi, że starsza moja siostra to był koszmar, ja już byłam do zniesienia, a młodsza to był istny aniołek. Mam nadzieję, że u mnie też to się sprawdzi i Jasia siostra/brat będzie aniołkiem, który przesypia całe noceweronikaipola, NataliaK lubią tę wiadomość