MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Cały dzień mnie nie było, ale doczytać Was dzisiaj bardzo trudno.
Nie dam rady wszystkim odpisać.
Chorowitkom życzę zdrowia.
Weroniko miło Cię znowu tutaj widzieć
Wszystkie dzieciaczki śliczniutkieeta, Agusia2312, weronikaipola lubią tę wiadomość
-
dziewczyny dzieki za rady zobaczymy jak jutro bedzie z ta zupka, wmuszac na pewno nie bede, zeby go nie zniechecic do jedzenia, a poza tym moj tez dobrze wyglada hyhyhyhy ach te slodkie papulaki i udunia z faldeczkami!! caluje co dzien!!! a ostatnio to go nasza pediatra w kolano pocalowala bo nie mogla sie powstrzymac i powiedziala ze on jest taki mieciutki i slodki ze by go zjadla jak baba jaga
evas dzis rzeczywiscie targ u nas
Limerykowo - nie wiadomo co lepsze plucie czy odruch wymiotny
Nalka a co u Was??Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 22:52
Galanea, evas, Martynika, NataliaK, Agusia2312, weronikaipola lubią tę wiadomość
-
Limerykowo - nie wiadomo co lepsze plucie czy odruch wymiotny
no tak tego sie nei da ocenic raczej bo i tak i siak nei wchodzi jedzonko zmudnie przygotowane a wychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 22:56
evas, eta lubią tę wiadomość
-
Nieforna 4 żeby na raz wspolczuje Wam, obu łagodnie przeszlo:)
Paula jaki wynik bety?
Super ze Bartuś zdrowy:)
Ja juz nie wie dlaczego się Marcel w nocy strasznie wierci przez sen i często wybudza. O 2 się obudził musiałam mu dać herbaty bo o 12 zjadl 210 mleka. Ehh kiedy się wyspie? hehe Nigdy chyba Taki los matkievas lubi tę wiadomość
[/url]
[/url] -
nick nieaktualnyNie no wykoncze sie,kolejna noc pt magiczna moc karze mi wstawac na czworaka przez sen i nie potrafie sobie z tym poradzic. Fuck!!!! I tak stoi na czworaka i placzei czeka az go poloze na boku...mam nadzieje ze po dzisiejszej rehabilitacji babka go tak wymeczy ze padnie a ja z nim bo nie dozyje piatku za tydzien i powrotu meza w sensie ja oczywiscie hyhy
-
Martynika wybuchowa haha
I jak Artur spal?
Franio jest naprawd niezły:) można rzec śmiech przez łzy. Wspolczuje Ci Nati ze sama jesteś z tymi wyczynami nocnymi.
My od 6.50 nie śpimy, dobre i 2,5h snu małej w huśtawce. Teraz ogląda guffiego i popierduje:) oczywiście na mamę zwymiotowala na dzień dobry:) slodziak moj:)Martynika, weronikaipola, eta, evas, Agusia2312, NataliaK lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Nie no wykoncze sie,kolejna noc pt magiczna moc karze mi wstawac na czworaka przez sen i nie potrafie sobie z tym poradzic. Fuck!!!! I tak stoi na czworaka i placzei czeka az go poloze na boku...mam nadzieje ze po dzisiejszej rehabilitacji babka go tak wymeczy ze padnie a ja z nim bo nie dozyje piatku za tydzien i powrotu meza w sensie ja oczywiscie hyhy
Niestety, takie uroki nabycia nowych umiejętnosci. Moj starszy syn.jak zaczął czworakować to przez sen sie podnosił i bujał do tyłu i do przodu;) i tez trzeba było go od razu.na.boczek położyć. Jak sie oswoi z tym, to pewnie przestanie sie budzic.
Trzymajcie kciuki, aby przy badaniu była jakś poprawa. Bo chcemy do domu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 07:28
evas, Agusia2312, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Aisak lepsza hustawka niz kompletny brak snu
Natalia niezle Frankowi sie spodobalo i przez sen jakas sila nawoluje "run Franek run"
Excella trzymamy, trzymamy!
Majka od 2 dni robi wieczorem awanture i nie chce zasnac w lozeczku tylko przy piersi, nie wiem o co w tym chodzi. W dzien prawie nie spi, a teraz wpadla w jakis senny trans.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 08:13
Martynika, weronikaipola, eta, Agusia2312, excella, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Excella, mocne kciuki!
No cóż, cycki wybuchły, bo wiedziałam, że Artur na bank głodny nie jest i jednego cyca dostał dopiero po pięciu godzinach, a drugiego po kolejnych trzech, bo oddawałam go mężowi, ale schemat nocny pozostał bez zmian-pierwszy sen 2,5, a potem pobudki co godzinę, lub szybciej.
Chociaż on się właściwie nie budzi, to jest takie popłakiwanie przez sen, które narasta, jeżeli go nie przytulę, aż w końcu przeradza się w głośny płacz, który go wybudza.Wystarczy, że go szybko podniosę, przytulę do piersi i podam smoczek, a w sekundę się uspokaja i śpi z powrotem.
Emocje, złe sny? teraz tylko to mi pasuje...
No, ale jakbym go zobaczyła na czworaka, to bym chyba padła .Te historie śmiesznie się czyta, zwłaszcza, że te numery tak do Frania pasują,ale domyślam się, że Tobie, Natalia, jest niewesoło... pozostaje się pocieszyć, że z takim aparatem będzie co wspominać i z czego się śmiać na stare lata .evas, NataliaK, excella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eta- Oliwia ma tez odruch wymiotny, po marchewce. nie zmienia tego dodawanie innych skladnikow. Po kilku probach postanowilam odstawic narazie marchewke, sprobuje za jakis czas. Martynika, no to slabo te Wasze noce, gkod latwo byloby wyeliminowac ale inne problemy jak tu rozwiazac jak nawet niewiadomo co to... Oliwia czasem tez tak ma, ale zdarza sie to sporadycznie i to najwyzej raz w ciagu nocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 08:30
-
Hejka widzę ze nie tylko ja nie spalam mój szkrab budzi się w nocy i płakał temp 37,6 dedykuję ze od zębów - skończyło się tak ze go wzięłam do nas do łóżka i trochę pospalam. Excella trzymam kciuki za badania Martynika faktycznie to jest zastanawiające czemu się wybudza. Moja kuzynka ma podobnie i kiedyś powiedziała ze chyba sama córkę tak przyzwyczaiła bo jak spala to na śpiącego ja dokarmiła. A u Ciebie może faktycznie mu coś się sni?
-
Karolina - no właśnie jak cos nie podchodzi dziecku to lepiej tak jak piszesz spróbować za jakiś czas.
Martynika masz trudny orzech do zgryzienia. Bez kitu pozostaje tylko opcja że Artur ma płytki sen i jakieś emocje które przeżywa w snach go wybudzaja. Tutaj to nawet Tracy Hogg nie dałaby rady, ale jak juz któregoś dnia to rozkminisz to bestseller w kieszeni kurcze a tak na poważnie to Mocno Ci wspolczuje, bo ja bez snu bylabym zombie, a Ciebie podziwiam że normalnie funkcjonujesz.
Natalia plisss FOTA! Musimy to zobaczyć, inaczej wszystkie wbijemy Ci się na chatę
Excella kciuki zaciśnięte!
Paula jak u Ciebie? Jak się czujesz??evas, Martynika, NataliaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Wynik 2,6 więc spada
Galanea a ja nie widzę zdjęcia Twojej fryzury, ale fakt faktem, długie włosy miałaś ;)Ja jestem na etapie zapuszczania
Weronika super że wróciłaś ! :*
A Franek wyrasta właśnie z tej większej wanienki... Ale dziś maruda z niegoweronikaipola, NataliaK, evas lubią tę wiadomość