MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
a nyślę, że to jakoś wcześniej było robion zdjęcie. podjrzewam, że i tym razem mojagin się nie pomyliła
aczkolwiek zobaczymy
ona z reguły noe bardzo jest za takim wczesnym zgadywaniem, ale po tym jak nam oznajmiła wyglądała jakby miała 200% pewności
mój też już regularnie się daje poczuć obrotami tylko ja tak myślę, żejeszcze lepiej bym goczuła gdyby nie ułożenie łożyska -
nick nieaktualnyja skromnie też mogę powiedzieć, że już chyba wyczuwam dzidzie
Nie umiem tego opisać. Takie jak by pukanie od środka w miejscu łona albo trochę wyżej raz z lewej raz z prawej strony. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie odczuwałam dlatego myślę, że może to dziecko?? I faktycznie to bardzo miłe uczucie. Wczoraj mąż trzymał dłoń na brzuchu i poczuł wyraźnie puknięcie w tym samym czasie co ja
Ale tez poczekam na mocniejszy kontakt abym była pewna na 100%
Ja połówkowe mam 20 stycznia może dowiemy się czy to dziewczynka czy chłopiec.Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya tak się zastanawiam i w sumie może Wy to stosowałyście lub stosujecie...
Czy przykładałyście np. słuchawki do brzuszka z muzyka klasyczną? Podobno na tym etapie ciąży maleństwa już coś słyszą...
Chciała bym puścić muzykę np.
http://www.youtube.com/watch?v=E2j-frfK-yg
ale zastanawiam się czy to będzie bezpieczne , czy raczej słuchać sobie takiej muzyki w tle . A może takie metody sprawdzają się raczej w 3 trymestrze ciąży... -
kurcze, ale zupę ugotowałam. siedzę myślę co tak śmoerdzi - wchodxę do kuchni a to ta zupa tak wali. musi kość noeświeża była hihi i cał zupa do kibla... ehh czym ja synka nakarmię - lodówa pusta - trzeba będzie w odwiedki do teściów chybaa albo do mamy mojej
póki co mały śpi - biedy nie ma
Limerikowo, monalisa, Marcysia86, eta lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny.
U mnie trochę lepiej mniej bolą nerki ale wyraźnej poprawy jeszcze nie ma. Zastanawia mnie dlaczego przy infekcji układu moczowego dostałam dyphaston? Przecież to lek podtrzymujący ciąże? Czy może coś grozić dzidzi z powodu takiej infekcji? Jutro idę do lekarza i biorę l4 na jak długo to się okaże po wynikach badania.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
komu dobrze
a ja w sumie jakoś specjalnie noe mam ochoty na cokolwiek
żebym sama była to bym nie gotowała nawet ale szkoda synka tymbardziej, że nie zje wszystkiego co dać. męża brata dzieci zjedzą wszystko co dasz a mój to smakosz mały - nie zawsze na wszystko maochotę
jak był mnoejszy było inaczej, ale nie narzekam jeszcze noe jest tak źle
-
topa42 wrote:Hejka dziewczyny.
U mnie trochę lepiej mniej bolą nerki ale wyraźnej poprawy jeszcze nie ma. Zastanawia mnie dlaczego przy infekcji układu moczowego dostałam dyphaston? Przecież to lek podtrzymujący ciąże? Czy może coś grozić dzidzi z powodu takiej infekcji? Jutro idę do lekarza i biorę l4 na jak długo to się okaże po wynikach badania.