MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam nie mówić do końca 3 miesiąca jednak doszłam do wniosku, że skoro zawsze byłam traktowana dobrze to sama też chcę być uczciwa i powiedziałam dzisiaj reakcja była dobra wiadomo szefowa powiedziała, że będzie się modliła za mnie i dzieciątko zeby było wszystko dobrze abym mogła pracować
z tą uczciwością to chodziło mi o to, że jeśli lekarz wyśle mnie na zwolnienie to już mogą się tego spodziewać, że mnie nie będzie, a nie z zaskoczenia.nutka lubi tę wiadomość
-
Modelka wrote:Ja powiem dopiero po końcu pierwszego trymestru, chyba że wcześniej będę musiała iść na zwolnienie. Niedlugo mam pracowe piwko i już się zastanawiam, jak się wykręcić, bo jak nie będę piła, to się domyslą...
A rodzinie mówimy w niedzielę
Modelko- widzę po suwaczku, że jesteśmy w tym samym dniu i tygodniu:) Z tym, że wg ostatniej miesiaczki wychodzi mi więcej, ale wg owulacji to ten sam dzień i tydzień
Modelka lubi tę wiadomość
-
nutka wrote:Modelko- widzę po suwaczku, że jesteśmy w tym samym dniu i tygodniu:) Z tym, że wg ostatniej miesiaczki wychodzi mi więcej, ale wg owulacji to ten sam dzień i tydzień
Nutka, mi ovu wyliczyło, że jestem dziś w 5tyg i 7dniu. Suwaczek trochę przekłamuje. Jutro idę do lekarza to się dowiem dokładnie, w którym dniu jestem
I cieszę się, że jutro idę, bo właśnie mnie chwycił taki bol brzucha jak na miesiaczke i chociaż położna mówiła, że to normalne, to ja jednak wolę spytać mojego lekarza... -
widze ze tez macie dylematy żeby informowac o ciazy u mnie narazie wie tylko mąż, jestem szczesliwa i chce sie tym podzielic ale zwlekam az mi lekarz powie ze tam na pewno jest moja fasolka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 09:51
-
Hej dziewczyny ja mam jutro pierwsza wizytę, boję się, bo poprzednia ciąża właśnie w podobnym czasie się zakończyła (nieprawidłowe jajo płodowe) mam nadzieję ze usłudze bijące serduszko..
Co do informacji o ciąży, wie mąż, przyjaciółka i mama. Jak się zaczęłam źle czuć dowiedziała się też moja kierowniczka, ale na nią zawsze mogę liczyć i dostosowała mi tak grafik żebym mogła też odpoczywać.
Pozdrawiam Was kochane, miłego dniaFuria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Przepraszam, ze pisze tutaj, ale w ciazy nie jestem.. Widze, ze wy swieze mamuski wiec chcialabym was o cos spytac..
Czy cykl w ktorym zaszlyscie w ciaze roznil sie od poprzednich cykli? Chodzi mi o temperaturke? Czy te cykly byly podobne, badz takie same,,czy calkowicie rozne skoki temperatury?
Przepraszam raz jeszcze za to pytanie, ale ja jestem starajaca sie i nie umiem znalezc odp na to pytanie, wiec mysle ze lepiej was zapytam. Dzieki i pozdrawiam
Oczywiscie gratuluje wam wszystkim kochane -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny też dołączam do czerwcowych mam:) termin 26 czerwiec, dziś albo w piatek wybiore się do lekarza więc sie okaże co i jak, mam nadzieję żę wszytko ok ... jak do tej pory jedyne objawy to bardzo bolace piersi, chodz od poniedziałku już troszkę mniej i niesamowita senność... w pracy już się ze mnie smieją co ja robię nocami bo tylko ziewam i jak bym mogła to zasneła bym na stojąco...