MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynika wrote:LISTA AKTUALNA:
Paula222 – 23 lata, Olsztyn, mężatka, długie starania – 20, 22 maja – chłopiec
vikus001 – mężatka, koniec maja/początek czerwca – dziewczynka
natalkaa86 – 1 czerwca
Bankierka – 29 lat, panna do 15 sierpnia – 2 czerwca
leniuta29 – 2 czerwca
MagdaO – 29 lat, woj. pomorskie, córka z zD, nieformalnie zamężna, 3 cykl starań – 2 czerwca – chłopiec
NataliaK – 25 lat , Warszawa, mężatka – 2 czerwca – chłopiec
Martynika – 25 lat – 4 czerwca – chłopiec
Judi2014 – 4 czerwca – chłopiec
czekajajaca – 30 lat, Kraków, mężatka, 4 cykl starań – 5 czerwca – dziewczynka
fler – 28 lat, okolice Krakowa, mężatka, 5 cykl starań – 5 czerwca – dziewczynka
MonikaS – 30 lat, syn 2 lata – 5 czerwca – chłopiec
seksualnaa – 6 czerwca
mamablizniat:) – 6 czerwca – chłopiec x2
jarzębinka – 9 czerwca
karolina1990 – 23 lata, pomorze, mężatka, 2 cykl starań – 10 czerwca – dziewczynka
AISAK – 25 lat, woj. Lubelskie, mężatka, 2 cykl starań – 11 czerwca – niespodzianka
Evelineq – 25 lat, Podkarpacie, mężatka – 11 czerwca – dziewczynka
kambel – 22 lata, panna, 2 cykl starań – 12 czerwca – dziewczynka
szczesliwa83 – 12 czerwca
mała czarna 88 – 13 czerwca
Nalka – 22 lata, Gdańsk, mężatka, szczęściara – 14 czerwca - dziewczynka
Mati1980 – 33 lata, Wrocław, mężatka, 9 cykl starań – 14 czerwca – chłopiec
azi – 28 lat, Łódź, mężatka, 3 cykl starań – 14 czerwca - dziewczynka
MartaM27 – 14 czerwca
monalisa – 35 lat, Poznań, mężatka, dwójka dzieci, 7 lat starań, nr tel.: 502-061-997 –14 czerwca – dziewczynka
Evcia – woj. Śląskie – 15 czerwca – dziewczynka
nutka – 22 lata, Dolny Śląsk, mężatka, 12 miesięcy starań – 16 czerwca – chłopiec
vosia – 17 czerwca
Elka:) – 25 lat, Małopolska, mężatka – 18 czerwca – chłopiec
Modelka – 32 lata – 19 czerwca – chłopiec
Niesforna – 29 lat, Warszawa, mężatka, 3 cykl starań – 19 czerwca - chłopiec
Maksi8 – 20 czerwca
Hankaa28 – 29 lat, Poznań, córka 7 lat, panna do 30 sierpnia – 20 czerwca – dziewczynka
fasolka13 – 21 czerwca
Truskawkowe ciastko – 24 lata, mężatka, rok starań –21 czerwca
Karolajn – 22 czerwca
weronikabp – 37 lat, mężatka, 3 miesiące starań – 22 czerwca – dziewczynka
onka79 – 35 lat, Nowy Sącz / obecnie Birmingham, mężatka, starania od 01.2011r., 22 czerwca, prawdopodobnie dziewczynka
eta – 28 lat, Warszawa, mężatka, starania od kwietnia 2012 r. – 22 czerwca – chłopiec
Tusia84 – 29 lat, Kubuś, Hania, Emanuel – 23 czerwca – dziewczynka
sunset – Górny Śląsk, córka 3 lata, 2 cykl starań –23 czerwca - dziewczynka
Paulina1986 – 27 lat, Wielkopolanka, mężatka – 23 czerwca – dziewczynka
Galanea - 27 lat, Olsztyn, 1 cykl starań – 23 czerwca – dziewczynka
alexast – 31 lat, woj. Opolskie, mężatka, 3 lata starań – 23 czerwca - chłopiec
Olena – 24 czerwca
ewcia2337196 – 24 czerwca
ivv – 33 lata, Weronika, mężatka – 25 czerwca – dziewczynka
Agusia2312 – 23 lata, wielkopolska, mężatka, 9 cykl starań – 25 czerwca
Margotka87 – 26 lat, Zuzia 3 lata, mężatka – 25 czerwca (lub 2.07) – dziewczynka
Martusia – 25 czerwca
ch0colate – 21 lat – 25 czerwca, Bliźniaki
Mucha – 31 lat, Warszawa, mężatka – 25 czerwca – dziewczynka
goś83 - 30 lat, Warszawa - 26 czerwca
Kota – 28 lat, Kraków – 26 czerwca – dziewczynka
000kar000 – 27 lat, mężatka 2 cykl starań - 26 czerwca – chłopiec
excella – 26 czerwca – chłopiec
Weronika2903 – 27 czerwca
monaaa - Śląsk, mężatka – 27 czerwca (lub 3.07) – chłopiec
topa42 – 30 lat, okolice Krakowa, Oliwka 10 lat, mężatka, 10 cykli starań – 29 czerwca – chłopiec
evas – 34 lata, okolice Warszawy, Konrad 14 lat, Michał 12 lat, w związku, 2 cykl starań – 29 czerwca – chłopiec
Emilka WSK – 24 lata, Strzelce Krajeńskie, mężatka, 4 cykl starań – 29 czerwca (lub 6.07)
Duchess – 33 lata, Warszawa, syn 3 latka, mężatka – 30 czerwca – chłopiec
Limerikowo – 34 lata, Irlandia, mężatka – dziewczynka
balonik – warmińsko-mazurskie - koniec czerwca
ja mam chlopca juz kiedys pisalam.
WIEK, MIASTO/REGION, DZIECI, STAN CYWILNY, CYKL STARAŃ, TELEFON KONTAKTOWY, DATA PORODU, PŁEĆ
a w czerwcu dopiszemy imię dziecka, datę porodu, wagę i wzrost. -
nick nieaktualny
-
Nalka wrote:To dla mnie ciężkie co teraz napiszę ale nie ma co dłużej unikać przykrych faktów. Martynika zmień mi proszę wiek z 22 na te nieszczęsne 23.
Rany boskie,nie zaczynaj więcej posta w ten sposób,chyba,że chcesz mnie przyprawić o zawał (!).Wprowadzę zmiany w listę jutro,jak dorwę się do kompa.
monalisa, Modelka lubią tę wiadomość
-
Nalka wrote:To dla mnie ciężkie co teraz napiszę ale nie ma co dłużej unikać przykrych faktów. Martynika zmień mi proszę wiek z 22 na te nieszczęsne 23.
Ja zresztą też
-
Ufff odkopałam się i przeczytałam wszystko
Ja tez dziś byłam oglądać wózki i zdecydowani jesteśmy na jedo fyn lub tako warrior lub laret. Mąż bardziej stawia na jedo ja na tako - jeszcze tylko popatrzymy za kolorystykąOgólnie obydwa wózki dobrze się prowadzą jedyny minus przy tako że jest cięższy od jedo. Gość mówi że obydwa modele dobrze sie sprzedają i prawie wogóle nie ma reklamacji.
Dziś dzień pełen wrażeń od 7 jestem na nogach i ledwo już żyję. Rano też robiłam glukozę i nawet powiem Wam że ok spokojnie wypiłam nic mi się nie działoTrochę po 2 godzinach ziewałam ale ogólnie ok. Nie wiem dlaczego ale Panie nie pozwoliły mi nigdzie iśc
kazały czekać te 2 godziny na poczekalni
myślałam że zwariuję
A i końcówka dnia była najważniejsza badanie połówkoweDzidzia zdrowa 155 uderzeń serduszka
Płeć na 100 % potwierdzona _ SYN
nawet mam zdjęcie siusiaka
Lekarz powiedział że jak nam się urodzi dziewczynka a pokój pomalujemy na niebiesko wraca kasę za farbę hehehheeh więc na 100 % chłopie mąż wniebowzięty
Wszystkie parametry są prawidłowe i dzidzia waży 600 g
jest straszy o tydzień lekarz powiedział że po mężu będzie kawał chłopa heheheh. A i najważniejsze z szyjką ok z 3,2 cm zrobiło się nagle 3, 88 cm i jest ok
Mam nadal się oszczędzać a szyjke będziemy kontrolować
Martynika, evas, Galanea, monalisa, weronikabp, Agusia2312, Paulina1986, Mucha, NataliaK, Tusia84, vikus001, eta lubią tę wiadomość
-
evas wrote:Martynika wysłałam ci zaproszenie. Podam Ci mój numer ale nie umieszczaj go na forum.
Ok.
Topa,mi pielęgniarka powiedziała,że po glukozie nie powinno się chodzic,mnie wypuściła do domu tylko dlatego,że miałam 2 minuty drogi,ale nawet chciała mi ją dać do domu,żebym sama sobie przygotowała i nie łaziła po tym.Może dlatego Tobie nie pozwolili wyjść?
Cieszę się,że wszystko jest ok,oby nam jeszcze ten cukier ładnie wyszedł.
-
Martynika wrote:Ok.
Topa,mi pielęgniarka powiedziała,że po glukozie nie powinno się chodzic,mnie wypuściła do domu tylko dlatego,że miałam 2 minuty drogi,ale nawet chciała mi ją dać do domu,żebym sama sobie przygotowała i nie łaziła po tym.Może dlatego Tobie nie pozwolili wyjść?
Cieszę się,że wszystko jest ok,oby nam jeszcze ten cukier ładnie wyszedł.
-
Natalia, dobrze, że wszystko z Wami ok! Odpoczywaj teraz. Ja też już ze 2 razy zemdlałam w sklepie, pół ekipy Carrefoura mnie ratowała, ale wstałam, otrzepałam się i poszłam dalej na zakupy
Lekarka mi mówiła, że w połowie ciąży mogą występować omdlenia spowodowane spadkami glukozy i kazała nosić przy sobie cukierki takie pudrowe;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 23:17
monalisa, NataliaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTopa gratuluje synka
w sklepie kupujac ubranka Pani powiedziala ze chyba Polska jakas armie szykuje bo bardzo duzo chlopcow ma byc
dziewczynki beda mialy w czym wybierac
Galanea hyhy ja czasami tyle cukru w ciagu dnia zjem ze to moze byla predzej hiperglikemia
A ja mam dzis wizyte u gina, usg Franka, jak sie dzis dobrze ulozy to znow nagram plytke, a jak nie no coz...bede kolejny raz zawiedziona
A no i bym zapomniala,milego dnia mamuskiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 09:14
evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia Mamutki.
Ja zaraz biorę się za śniadanko. Glodna jestem juz od 7-ej. Potem przyszykuje rzeczy na obiadek i polece do dietetyka na 11. Ciekawe co mi wyczaruje... Mam nadzieje ze nie wyjdę bardziej zniesmaczona niż wejde:)Przy okazji odwiedzę dziewczęta z sali szpitalnej, bo jeszcze nie urodzily:).