MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam x-lander x-move. Kupiliśmy używany, ale jeszcze na gwarancji
Więc w sumie nie wiem, jaka jest najnowsza kolorystyka, my postanowiliśmy trochę zaoszczędzić. Prowadzi się świetnie, a zbyt ciężki też nie jest, więc dla nas idealny
No i łatwo się składa (a to było dla nas ważne) i da się rozmontować praktycznie wszystko, więc z przewiezieniem go na wakacje nie będzie problemu.
Do tego kupiliśmy fotelik samochodowy maxi cosi z bazą - i w sumie na podróże to mamy dziecko przygotowaneNataliaK, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulina1986 wrote:Natalia po pierwsze ciesze sie, ze u Ciebie juz wszystko w porzadku. Po drugie przepraszam, ze miedzy innymi przeze mnie spedzilas tyle czasu w hurtowni co moglo sie przyczynic do Twojego omdlenia. Prosze wybacz!
Po trzecie bardzo dziekuje za opinie o wszystkich wozkach o ktore pytalam. Moim typem nr 1 wsrod nich rowniez jest Maxi Cosi Mura 4 plus, choc nie jest on szczytem moich marzen. Tzn. nie podoba mi sie palak miedzy nozkami dziecka w spacerowce i kolorystyka na 2014 rok.
A Ty na ktory kolor sie zdecydowalas?
Ja sie zdecydowalam na czarny bo jakos najbardziej nam pasowal. A jesli chodzi o to nie, napewno to nie przyczynilo sie do tego wiec nie masz za co przepraszac
Modelka widzisz, mamy podobniena czyichs przykladach uczyc sie trzeba szkoda ze padlo na mnie ,oja biedna
Tusia tak naprawde, to nie ma wozkow idealnych dlatego opinia jest dla mnie wazna, ale nie najwazniejsza bo jeden mowi tak, drugi inaczej, a wozek jak wozek, jeden ma wiecej zalet, drugi mniej;-) dlatego wybralam taki wozek, ktory dla mnie jest sprawdzony a opinia sprzedajacego sie nie kierowalam, w koncu to mi ma sie podobac i dobrze uzytkowac)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 19:35
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
Jutro wizyta w szpitalu moze sie w końcu dowiemy co bedzie bo przez ostatni pobyt maluch był uparty i nie pokazał
a tak juz bym chciał wiedzieć. Zobaczymy czy wszystko ok czy krwiak sie zmniejszył czy urósł czy moze juz go nie będzie. Powiem wam ze wogole sie nie stresuje jutrzesza wizytą jakoś spokojna jestem jak nie ja
Kobitki ja wyslalam Martynice swoj nr.tel aby dodala do listy i uważam ze powinnyśmy podać swoje numery aby uniknąć stresujacych sytacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 19:43
vikus001, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Monalisa, chcesz, żebym go umieściła na liście przy Twoim nicku i wkleiła tutaj, tak?
Jeżeli są dziewczyny, które również chcą umieścić swój numer na ogólnodostępnej liście, to dajcie znać, najlepiej na privie, żeby mi te numery nie umknęły.
Jeżeli ktoś woli nie podawać numeru do informacji ogólnej, to można też powymieniać się między sobą.
monalisa lubi tę wiadomość
-
Bardzo fajne te wózeczki maxicosi. Może na głupie rzeczy zwracam uwagę, ale to, co mi się w maxicosi podoba bardziej od jedo fyn to to, że... założona moskitiera/folia przeciwdeszczowa wyglądają tak estetycznie i są dopasowane
. Na jedo to się zarzuca jak wór, a w maxicosi wszystko tak ładnie pasuje. Chociaż wiem, że to szczegół, bo tych akcesoriów i tak się pewnie nie będzie jakoś często używać
.
-
Tusia84 wrote:Te maxi cosi jakoś tak nisko osadzone są? czy tylko tak wygląda, że gondola jakoś niżej niż w innych wózkach
wiesz co nie wiem nawet sama jak sie przy nim stoi i stoi maz to nie ma sie wrazenia ze jest nizej....w skelpie porownujac wozki chyba tez tego nie zauwazylam...
martynika to prawda wszystko jest dopasowane jak ulal:) mi sie bardzo podobaly te wozki ich gondole ktore sa naprawde spore i do tego maja 4 pompowane kola a nam tylko na takich zalezalo bo w okol same lasy i tego typu tereny:)Tusia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rany, ale mały mi dzisiaj brzuch rozkopuje, w pewnym momencie tak wypchnął daleko kolano, formując dziwaczną, spiczastą i wielką górkę nad pępkiem, że aż oczy wybałuszyłam. Do tej pory brzuch falował, ale dzisiaj ja normalnie widzę jego nogi!
NataliaK, monalisa, evas, Modelka lubią tę wiadomość
-
Martynika wrote:Monalisa, chcesz, żebym go umieściła na liście przy Twoim nicku i wkleiła tutaj, tak?
Jeżeli są dziewczyny, które również chcą umieścić swój numer na ogólnodostępnej liście, to dajcie znać, najlepiej na privie, żeby mi te numery nie umknęły.
Jeżeli ktoś woli nie podawać numeru do informacji ogólnej, to można też powymieniać się między sobą.
-
Muszka, no niestety, ale tyle co Ci powiem że też na niego patrzyłam na allegro i kolorystyka jest fajnai w ogóle fajnie się prezentuje przypomina mi trochę jedo fyn 4ds.[/QUOTE]
Noatalia no wlasnie fajnie wyglada, ale nie wiem czy on jest cos wartno nic pomyslimy zobaczymy, a ze mam przyzwolenie zeby troche sie ruszac to moze i na zywo uda mi sie zobaczyc.
-
LISTA AKTUALNA:
Paula222 – 23 lata, Olsztyn, mężatka, długie starania – 20, 22 maja – chłopiec
vikus001 – mężatka, koniec maja/początek czerwca – dziewczynka
natalkaa86 – 1 czerwca
Bankierka – 29 lat, panna do 15 sierpnia – 2 czerwca
leniuta29 – 2 czerwca
MagdaO – 29 lat, woj. pomorskie, córka z zD, nieformalnie zamężna, 3 cykl starań – 2 czerwca – chłopiec
NataliaK – 25 lat , Warszawa, mężatka – 2 czerwca – chłopiec
Martynika – 25 lat – 4 czerwca – chłopiec
Judi2014 – 4 czerwca – chłopiec
czekajajaca – 30 lat, Kraków, mężatka, 4 cykl starań – 5 czerwca – dziewczynka
fler – 28 lat, okolice Krakowa, mężatka, 5 cykl starań – 5 czerwca – dziewczynka
MonikaS – 30 lat, syn 2 lata – 5 czerwca – chłopiec
seksualnaa – 6 czerwca
mamablizniat:) – 6 czerwca – chłopiec x2
jarzębinka – 9 czerwca
karolina1990 – 23 lata, pomorze, mężatka, 2 cykl starań – 10 czerwca – dziewczynka
AISAK – 25 lat, woj. Lubelskie, mężatka, 2 cykl starań – 11 czerwca – niespodzianka
Evelineq – 25 lat, Podkarpacie, mężatka – 11 czerwca – dziewczynka
kambel – 22 lata, panna, 2 cykl starań – 12 czerwca – dziewczynka
szczesliwa83 – 12 czerwca
mała czarna 88 – 13 czerwca
Nalka – 22 lata, Gdańsk, mężatka, szczęściara – 14 czerwca - dziewczynka
Mati1980 – 33 lata, Wrocław, mężatka, 9 cykl starań – 14 czerwca – chłopiec
azi – 28 lat, Łódź, mężatka, 3 cykl starań – 14 czerwca - dziewczynka
MartaM27 – 14 czerwca
monalisa – 35 lat, Poznań, mężatka, dwójka dzieci, 7 lat starań, nr tel.: 502-061-997 –14 czerwca – dziewczynka
Evcia – woj. Śląskie – 15 czerwca – dziewczynka
nutka – 22 lata, Dolny Śląsk, mężatka, 12 miesięcy starań – 16 czerwca – chłopiec
vosia – 17 czerwca
Elka:) – 25 lat, Małopolska, mężatka – 18 czerwca – chłopiec
Modelka – 32 lata – 19 czerwca – chłopiec
Niesforna – 29 lat, Warszawa, mężatka, 3 cykl starań – 19 czerwca - chłopiec
Maksi8 – 20 czerwca
Hankaa28 – 29 lat, Poznań, córka 7 lat, panna do 30 sierpnia – 20 czerwca – dziewczynka
fasolka13 – 21 czerwca
Truskawkowe ciastko – 24 lata, mężatka, rok starań –21 czerwca
Karolajn – 22 czerwca
weronikabp – 37 lat, mężatka, 3 miesiące starań – 22 czerwca – dziewczynka
onka79 – 35 lat, Nowy Sącz / obecnie Birmingham, mężatka, starania od 01.2011r., 22 czerwca, prawdopodobnie dziewczynka
eta – 28 lat, Warszawa, mężatka, starania od kwietnia 2012 r. – 22 czerwca – chłopiec
Tusia84 – 29 lat, Kubuś, Hania, Emanuel – 23 czerwca – dziewczynka
sunset – Górny Śląsk, córka 3 lata, 2 cykl starań –23 czerwca - dziewczynka
Paulina1986 – 27 lat, Wielkopolanka, mężatka – 23 czerwca – dziewczynka
Galanea - 27 lat, Olsztyn, 1 cykl starań – 23 czerwca – dziewczynka
alexast – 31 lat, woj. Opolskie, mężatka, 3 lata starań – 23 czerwca - chłopiec
Olena – 24 czerwca
ewcia2337196 – 24 czerwca
ivv – 33 lata, Weronika, mężatka – 25 czerwca – dziewczynka
Agusia2312 – 23 lata, wielkopolska, mężatka, 9 cykl starań – 25 czerwca
Margotka87 – 26 lat, Zuzia 3 lata, mężatka – 25 czerwca (lub 2.07) – dziewczynka
Martusia – 25 czerwca
ch0colate – 21 lat – 25 czerwca, Bliźniaki
Mucha – 31 lat, Warszawa, mężatka – 25 czerwca – dziewczynka
goś83 - 30 lat, Warszawa - 26 czerwca
Kota – 28 lat, Kraków – 26 czerwca – dziewczynka
000kar000 – 27 lat, mężatka 2 cykl starań - 26 czerwca – chłopiec
excella – 26 czerwca – chłopiec
Weronika2903 – 27 czerwca
monaaa - Śląsk, mężatka – 27 czerwca (lub 3.07) – chłopiec
topa42 – 30 lat, okolice Krakowa, Oliwka 10 lat, mężatka, 10 cykli starań – 29 czerwca – chłopiec
evas – 34 lata, okolice Warszawy, Konrad 14 lat, Michał 12 lat, w związku, 2 cykl starań – 29 czerwca – chłopiec
Emilka WSK – 24 lata, Strzelce Krajeńskie, mężatka, 4 cykl starań – 29 czerwca (lub 6.07)
Duchess – 33 lata, Warszawa, syn 3 latka, mężatka – 30 czerwca – chłopiec
Limerikowo – 34 lata, Irlandia, mężatka – dziewczynka
balonik – warmińsko-mazurskie - koniec czerwca
WIEK, MIASTO/REGION, DZIECI, STAN CYWILNY, CYKL STARAŃ, TELEFON KONTAKTOWY, DATA PORODU, PŁEĆ
a w czerwcu dopiszemy imię dziecka, datę porodu, wagę i wzrost.monalisa lubi tę wiadomość