MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Weronika bylas u lekarza?
-
weronikabp wrote:Właścicielami są moi znajomi, to bardzo urocze miejsce z klimatem, stworzone na imprezy w sezonie.
Ale Ty jesteś biedna z tym choróbskiem. Wygrzewaj się, odpoczywaj i zdrowiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 15:58
weronikabp lubi tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Tak, dostałam kolejny syrop, płyn do plukania gardła, jeśli nie przejdzie przez 2,3 dni to trzeba włączyc antybiotyk, zobaczymy, leże juz w łóżku, przeraża mnie ten kaszel, boję się o małą bo dla niej to pewnie szok ten kaszel..
To dbaj tylko o to zeby brzuch Ci sie nie napial od kaszlu i nie wylaz z lozkaweronikabp lubi tę wiadomość
-
Oj Weronika, wierzę, że się męczysz. Ja dopiero 3 dni temu stanęłam na nogi po antybiotyku, a kaszel miałam taki, że synuś w brzuszku z pewnością był ciężko przerażony:( Zdrowiej!
Odebrałam wyniki glukozy. Na czczo 82, po 2h 84:) Zjadłam z radości 2 pączki:)
Uciekam. Jadę kupić synkowi adidaski, bo coraz cieplejsze dni, a oczywiście z tych kupionych jesienią już wyrósł
Bankierka- odpoczywaj i wszystkiego dobrego:)weronikabp, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Czyli niewiele wiecej niz w domku moge zrobic
Galanea to wlasnie wątpię czy to dla niej fajne, raczej duży szok i wstrząs( nie mam ciągłego kaszlu ale za to jak juz jest to jakby z żołądka szedł, dawno takiego nie miałam, lata całe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 17:06
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Weronika badania owszem, ale chodzi mi o ewentualne leki, moge prawie to samo w domu brac.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
Niestety miałam mały problem, ale o tym zaraz, najpierw wózki o które miałam pytać.
Solam Leather&linen, nie było go w hurtowni, ale Pan słyszał o tym wózku tyle że nowość i tak naprawdę nie ma żadnej opinii na jego temat bo nie oglądał go na żywo,a sugestiami się kierować nie będzie. Także Muszka za bardzo to Ci nie pomogłam
Nie pamiętam która z Was pytała o te 3 wózki, Paula może?
Tako Extreme,X-lander X-Move i Maxi Cosi Mura 4,Z tych trzech pan pogrupował na dwie kategorie, Tako i X-lander mniej więcej na tym samym poziomie, ale jednak zdecydowanie X-lander jest pewniejszym wózkiem, w Tako niestety często są problemy z wózkami, często coś się dzieje z kołami, bywały u nich pękniete ramy na reklamacji, a z X-landerem nie ma takiego problemu. Dodatkowo to już moja wersja wydarzeń, ale mimo mojej trochę niechęci do tego wózka to prowadzi się całkiem w porządku, naprawdę
Maxi Cosi Mura 4, czy nowy, czy używany prawie zawsze spełnia wymagania przyszłych mamusiek, jeśli tylko nie biorą pod uwagę wagi tego wózka, bo fakt faktem waży swoje, ale nie wiecej niż te wózki opisane wyżej. Generalnie łatwo się składa, wersja godnoli i spacerówki dobra na różne pory roku, nie trzeszczy, nie skrzeczy, nie puka nie stukakoła w większości piankowe co podobno jest lepszą wersją niż pompowane bo się nie przebijają, a wyglądają jak pompowane z resztą
dla mnie ten wózek akurat wygrał w wersji maxi cosi mura 4 plus, jak dla mnie na każdy teren, wygląda tak solidnie i prowadzi się pewnie, że chyba nic go nie złamie
Ale to już moje zdanie, miałam okazję korzystać z niego jakiś czas przy chrześnicy, zarówno jej mama jak i ja nie możemy narzekać, dlatego z resztą go kupiłam właśnie, tzn zamówiłam bo tak łatwo nie jest
Jak miałabym większą ilość gotówki do dyspozycji do po prostu bajką jest emmaljunga , po prostu tego wózka się nie prowadzi, on jedzie sam
no i oczywiście wózek Weroniki, normalnie siadłam jak zobaczyłam dziś zdjęcia Twojego wózeczka, idealny! jak kiedyś zdecyduje się na drugie dziecko to chociażby nie wiem co kupie taki albo stoke xplory- też się w nim zakochałam
Przepraszam że tak długo czekałyście na te opinie z hurtowni, ale niestety siła wyższa, jestem słowna, ale nie miałam dostępu do neta w szpitalu.
Wychodząc z hurtowni po prostu najzwyczajniej w świecie zemdlało mi się, mąż panika, karetka i te sprawy.Byłam w szpitalu na obserwacji, ale wyniki mam wszystkie spoko więc się dziś ewakuowałam do domu, lekarz mnie tylko opitolił że mam w końcu zwolnić bo to się źle skończy, że nie zdaje sobie sprawy z tego że powinnam odpoczywać a nie się zarzynać, w końcu ktoś mi otworzył oczy. Muszę jeszcze tylko przeszkolić nową osobę na moje miejsce jutro, poniedziałek, wtorek a w środę oddaje wszystko i odpoczywam. A w głowie już miałam niecny plan że pomogę u taty w firmie, co by się nie nudzić w domu, mój mąż jak to usłyszał to jeszcze się chyba nigdy na mnie tak nie wydarł
A kurczę powiem Wam że faktycznie w ten wtorek się kiepsko czułam bo nie spałam znów pół nocy, rano jakoś spuchnięta, ledwo nogami grzebałam, ale miałam tak często to olałam standardowo.
Tusia- pytałam jeszcze o Graco Symbio, kolejny Pan stwierdził że no way, mimo że wózek prezentuje się wizualnie ok, w tej hurtowni kółka też głośno chodziły, ale to tak że aż skrzypiały, stwierdził że te wózki po prostu tak mają. Jest niedopracowany, bo cała reszta z nim związana jest naprawdę super.
Widziałam,że chyba niektóre z Was miały jakieś przeczucia co do mojej osoby, ahh czasami kobieca intuicja naprawdę nie zawodzi widzę.Dzięki za troskę
Chyba łatwo było zauważyć że mnie nie ma, największego spamera na forum hehehe)
ALE SIĘ ROZPISAŁAMWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 17:38
weronikabp, evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny