MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia84 wrote:Martynika to może za mnie wypijesz jak Ci tak smakowało
ja już 3 raz będę to przerabiała i nie wiem jak to zrobię bo dla mnie to był istny koszmar..
Wypić mogę bez problemu,ale na te pobrania nie chce mi się łazić.Mąż się śmiał,że jak ma mi glukoza nie smakować,skoro potrafię zjeść na raz pół słoika Nutelli
.Oby wyniki były dobre,bo inaczej się z nią pożegnam.
vikus001, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agusia2312 wrote:Tusia ja też mam jutro glukozę. Jestem ciekawa jak mi pójdzie
oby dobrze i żeby wynik był dobry
i to czekanie za pobieraniem krwi też nudne .
bo Ci jutro źle wynik może wyjść od nadmiaru słodkości.
weronikabp lubi tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Dopiero jutro wyniki? Kurcze u nas są od razu na szczęście.
Na upartego dzisiaj wieczorem, bo zazwyczaj są tego samego dnia wieczorem w systemie i na telefon mogą podać (tak mi podawali moje beta HCG, jak test mi wyszedł pozytywnie, wydzwaniałam z pracy), ale oficjalnie przywożą następnego dnia rano. Zresztą prędzej mi niepotrzebne
. Jakoś się nie denerwuję, co ma być to będzie, a gdyby były słabe, to i tak omówię je z lekarzem najwcześniej w poniedziałek.
Vikus, Zuzia przeurocza, a jak sobie fajnie ciumka na koniec filmu.
Co do Natalii, to pamiętam, że w tym tygodniu miała zamykać wszystkie sprawy zawodowe i chyba szkolić kogoś na swoje miejsce (?), pozostaje mieć nadzieję, że jest po prostu bardzo zapracowana i dlatego się nie odzywa.vikus001 lubi tę wiadomość
-
Mucha wrote:Dziewczyny czy ktoras z Was pobolewal pecherz i kuly moczowody i cewka? Nie wiem czy to nie stan zapalny
Mi też lekarz urosept kazał brać 3 x dziennie po tabletce, plus jedną tabletkę witaminy C. Przeszło po kilku dniach.I dużo pić trzzeba, żeby oczyszczać się