MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyivv wrote:Weronika, wózek ma świetny kolor, ale ja tak technicznie... po jesieni da się go doprać?
czy wymienisz na nowy?
ale dzięki za troskę
-
nick nieaktualnyBankierka wrote:Hej od soboty jestem w szpitalu . Nie mialam jak sie wcześniej odezwac. Zostawili mnie bo mam twardy brzuch i skurcze. Leze plackiem bylam pod kropliwka dali mi feneterol. Teraz mam tablet wiec w koncu mogłam sie odezwac.
-
Znajoma farbuje Joanna juz 7 lat i ma ladne włosy, a fryzjerka jak ja zapytalam w obawie ze wlasnie mi zniszczy ta Joanna to powiedziala : pewnie , kazda farba moze zniszczyć włosy jesli jest z, e albo zbyt dlugo nałożona. Tak wiec ja z matrixa przezucilam sie na Joanne i narazie ok
Dziewczyny to co podajemy numery do listy jak juz pisalam wczesniej????? -
Wpadla do mnie kuzynka po południu i mnie poinformowała iz kolezanka jej z pracy urodzila corke 4300 kg i 53 cm wszystko super oczywiscie nacieta,wymeczona i w szoku troszke bo miał byc Antoś hehehe w domu wszystko błękitne i wyszyte imie na wyprawce ANTOŚ . To i niespodzianka.
Tusia84, ivv, Galanea, evas lubią tę wiadomość
-
Monalisa hahaha to dorobią kilka literek i będzie Antosia
ja tak właśnie w 9 miesiącu w piątek dowiedziałam się, że mam nie córke a syna i w poniedziałek rozpoczął się poród i na świat przyszedł KubuśWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 21:53
monalisa, Nalka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNalka raczej nie maja , ale popatrz w necie, foppapedretti, nie są to tanie wózki Monalisa.. Ale we Włoszech są duzo tańsze niż w Polsce dlatego tam kupiliśmy. Jestem za podaniem nr ale czy mozna jakoś utajnic te liste jakas grupa zamknięta czy cos takiego? Bo tak na forum publicznym to chyba nie za bardzo...
ivv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mucha wrote:Ja to chyba taka mam nature i dlatego mam sie oszczedzac, ale mnie to nie boli.
Mam tylko nadzieję że jak pojadę w poniedziałek na kontrolę to się okaże ze szyjka zamknięta, a to rozwarcie było przez to że mały jest bardzo nisko ułożony i naciska mi tam.
Bankierka zdrowia i trzymaj się. Ja narazie w domu leżę plackiem i mam nadzieję że będzie dobrze.Galanea lubi tę wiadomość
-
Niesforna zycze Ci tego zeby z szyjka bylo ok, ale jak cos to sa sposoby na radzenie sobie z tym problemem wiec sie nie martw.
Ja tez nie wiem o co chodzi z tym twardym brzuchem (u mnie podobno macica walczy i nie chce sie dac rozciagac dlatego sie napina). Ostatnio bylam na ktg to zadnych skurczy nie bylo widac, wiec ciezko to wszystko pojac.