MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Wózek świetny kolor, tylko mi się marzą kółka o jednakowej wielkości ale żeby był też zwyczajnie "dobry".
A propo imion, wiem, że skończyłyście ale ja chciałam tylko przypomnieć, że wspólnie z dziewczynami trochę podśmiewałyśmy się z imion ogólnie. I wcale nie dotyczyło to tylko imienia Alicja, ale i Rozalii (ivv zdołała dzięki temu przekonać męża żeby tak dziecka nie nazywać;P) wszelkich Izydor itp. Mój mąż do tej pory mówi całkiem poważnie, że on dziecka skrzywdzić nie da, wystarczy, że mnie skrzywdzono.
nick nieaktualny, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kota trzymam kciuki:) musi być wszystko dobrze

Co do włosów jeszcze nie farbowalam bo mój gin jest do tego nastawiony negatywnie . Zobaczę jeszcze może go przekonam
Jeśli zaś chodzi o cerę to od 3 dni mi tak zaczęły syfy wychodzić ze to szok. Ale zauważyłam ze był wysyp i teraz powoli schodza:) Naszczescie
[/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
Ja w każdej ciąży farbowałam normalnie włosy i teraz też to robię mój lekarz nie miał zastrzeżeń

Weronika fajny ten wózeczek.. i kolory ciekawe takie modne tej wiosny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 19:19
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Topa będzie na pewno!

A ja robię kocyk do wózeczka na szydełku dla Gabrysia.
Taki przewiewny, na mniej słoneczne dni;) Pierwsza rzecz (no poza szalikiem) którą skończę;P Zawsze zaczynało się na chwilę, a później nudziłam się i po robocie. Ten kocyk będzie skończony na pewno i to może jeszcze dziś.
A mi się ten wózek nie podoba... Jakiś taki wydziwiony za bardzo;) Lubię klasyczne kształty;)
Jejku, za 2,5tygodnia 3 trymestr;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 20:54
-
nick nieaktualny
-
weronikabp wrote:mialam juz takie siniaki kiedyś kiedy intensywnie robiłam brzuszki, więc ciąża to chyba coś tak jak robienie brzuszków hehe
)zobaczymy co powie ortopeda.
hahaha
tylko mięśnie inaczej rosną
nick nieaktualny, Mucha lubią tę wiadomość
-
Joanna Naturia bardzo ładnie kryje siwki tez jestem ich posiadaczkąGalanea wrote:O super, może wypróbuję Joannę. A orientujesz się może czy kryje siwe włosy? Ja same odrosty robię. Niestety siwieję od 18 roku życia i muszę to robić systematycznie

Raz użyłam Garniera Olia i prawie nic nie zafarbował, faktycznie słaba farba.
Galanea lubi tę wiadomość
-
A u nas dziś tłusty czwartek
niedobrze mi po takim obżarstwie, a wyszło tyle, że dostali znajomi, sąsiedzi, dziadkowie, rodzice i siostra
Całe szczęście, że "zaprosiłam" na pączki mamę i że mąż był w domu... o ile przygotowanie ciasta to pikuś (tylko coś się za bardzo lepiło, a urosło x 3), to potem mąż musiał z Weroniką wyjść, żeby nie przeszkadzała, a my przez 2 godziny lepiłyśmy i smażyłyśmy
Pyszne wyszły, ale... NIGDY WIĘCEJ