X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa to niezla ta budka :)

weronikabp lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wózek świetny kolor, tylko mi się marzą kółka o jednakowej wielkości ale żeby był też zwyczajnie "dobry".

A propo imion, wiem, że skończyłyście ale ja chciałam tylko przypomnieć, że wspólnie z dziewczynami trochę podśmiewałyśmy się z imion ogólnie. I wcale nie dotyczyło to tylko imienia Alicja, ale i Rozalii (ivv zdołała dzięki temu przekonać męża żeby tak dziecka nie nazywać;P) wszelkich Izydor itp. Mój mąż do tej pory mówi całkiem poważnie, że on dziecka skrzywdzić nie da, wystarczy, że mnie skrzywdzono.:D <3

weronikabp, ivv lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Aaa to niezla ta budka :)
    Muszko a Ty nie pisałaś prywatnie z Natalią? bo ja jej nie mam na privie, nie moge do Niej napisać.

• Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kota trzymam kciuki:) musi być wszystko dobrze ;)
    Co do włosów jeszcze nie farbowalam bo mój gin jest do tego nastawiony negatywnie . Zobaczę jeszcze może go przekonam :D Jeśli zaś chodzi o cerę to od 3 dni mi tak zaczęły syfy wychodzić ze to szok. Ale zauważyłam ze był wysyp i teraz powoli schodza:) Naszczescie ;)

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie niestety nie :( nie wiem co sie dzieje...a tez chcialabym zeby sie odezwala :(

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwne ze Natalia sie nie odzywa bo miala przeciez robic rekonesans wozkow i sie odzywac...raczej Natalia do slownych osob nalezy :(

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może Natalia ma gości, pojechała na zakupy, nie ma dostępu do internetu. Czemu od razu tyle czarnych myśli u Was? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 18:45

weronikabp, Agusia2312, monalisa lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:
    Może Natalia ma gości, pojechała na zakupy, nie ma dostępu do internetu. Czemu od razu tyle czarnych myśli u Was? ;)
    Obyś miała rację kochana, cierpliwie czekamy na wieści :)

Galanea lubi tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w każdej ciąży farbowałam normalnie włosy i teraz też to robię mój lekarz nie miał zastrzeżeń :)

Weronika fajny ten wózeczek.. i kolory ciekawe takie modne tej wiosny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 19:19

ggfxf7q.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia na pewno napisze :-) Pozostaje nam spokojnie czekać.
    A ja dziś chyba nie zasnę mam stresa przed jutrzejszym połówkowym mam nadzieję że będzie wszystko ok :-)

zem3i09keg891u11.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topa będzie na pewno!;)

A ja robię kocyk do wózeczka na szydełku dla Gabrysia.:) Taki przewiewny, na mniej słoneczne dni;) Pierwsza rzecz (no poza szalikiem) którą skończę;P Zawsze zaczynało się na chwilę, a później nudziłam się i po robocie. Ten kocyk będzie skończony na pewno i to może jeszcze dziś.;)

A mi się ten wózek nie podoba... Jakiś taki wydziwiony za bardzo;) Lubię klasyczne kształty;)

Jejku, za 2,5tygodnia 3 trymestr;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 20:54

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kobieta robiąca na drutach musi być klasyczna :-) szacun :-)

• ivv Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    mialam juz takie siniaki kiedyś kiedy intensywnie robiłam brzuszki, więc ciąża to chyba coś tak jak robienie brzuszków hehe :))zobaczymy co powie ortopeda.

hahaha :) tylko mięśnie inaczej rosną :D

weronikabp, Mucha lubią tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • marcysia Znajoma

Wysłany: 26 lutego 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak to ja jestem po tym jak na wykresie zaznaczyłam koniec ciąży wszystkie archiwalne wypowiedzi zniknęły. Pozdrawiam będę zaglądać do Was ;-)

weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość

• monalisa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:
    O super, może wypróbuję Joannę. A orientujesz się może czy kryje siwe włosy? Ja same odrosty robię. Niestety siwieję od 18 roku życia i muszę to robić systematycznie :(

Raz użyłam Garniera Olia i prawie nic nie zafarbował, faktycznie słaba farba.
    Joanna Naturia bardzo ładnie kryje siwki tez jestem ich posiadaczką

Galanea lubi tę wiadomość

bontbhr.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas dziś tłusty czwartek :) niedobrze mi po takim obżarstwie, a wyszło tyle, że dostali znajomi, sąsiedzi, dziadkowie, rodzice i siostra :) Całe szczęście, że "zaprosiłam" na pączki mamę i że mąż był w domu... o ile przygotowanie ciasta to pikuś (tylko coś się za bardzo lepiło, a urosło x 3), to potem mąż musiał z Weroniką wyjść, żeby nie przeszkadzała, a my przez 2 godziny lepiłyśmy i smażyłyśmy :) Pyszne wyszły, ale... NIGDY WIĘCEJ :)

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z farbami nie pomogę, farbuję co 2 miesiące bez względu na wszystko, ale matrix sync, czyli odżywką, a to taka farba-nie farba :)

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika, wózek ma świetny kolor, ale ja tak technicznie... po jesieni da się go doprać? :) czy wymienisz na nowy? ;)

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • Bankierka Przyjaciółka

Wysłany: 26 lutego 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej od soboty jestem w szpitalu . Nie mialam jak sie wcześniej odezwac. Zostawili mnie bo mam twardy brzuch i skurcze. Leze plackiem bylam pod kropliwka dali mi feneterol. Teraz mam tablet wiec w koncu mogłam sie odezwac.

• Mucha Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bankierka, a jak trafilas do szpitala?

iv09g7rf258kfw3a.png
‹‹ 486 487 488 489 490 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ