MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na razie nie farbuję mam okazję wrócić do swojego naturalnego koloru
Ale się najadłamzrobiłam takieee wielkie schabowe na cały talerz i zasmażaną kapustkę mniam ale było pyszne. A mały w brzuszku teraz szaleje widać że facet
Mucha, weronikabp, Galanea, monalisa lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny widzę ze wszystko ok u Was
ja wczoraj dostałam miesiączkę pierwsza po porodzie i jeśli do poniedziałku przestanie lecieć to umawiam się na wizytę kontrolną. Psychicznie jest ok fizycznie jeszcze lepiej. wróciłam już do swoich obowiązków i kochanych zwierzaków. zapełnienie dnia jakimiś zajęciami jest najlepsze żeby stale nie myśleć o tym co się stało. Pozdrawiam
Galanea, MonikaS, Kota, Mucha, vikus001, weronikabp, Agusia2312, monalisa, Martynika, eta lubią tę wiadomość
-
Też chce zafarbować włosy, ale pierw musze obciąc wlosy. Mam ich już za dużo, i nie mam co z nimi robić.
Za to teraz w ciąży, moja cera to koszmar. Syf na syfie, i nie wiem jak sobie z tym radzić. Mam nadzieje że po porodzie wróci do normalności.
Jutro tłusty czwartek, oby wszystkie zjedzone pączki poszły w cycki. Miałam robić pączki, ale chyba poczekam.do weekendu jak mąż bedzie w domu.
Kupiliśmy dla maluszka leżaczek, na razie pierwszy zakup. Brzuch.mi cały czas faluje, na takie ruchy czekałam
Czkawki jeszcze nie czułam, ale znam to uczucie z poprzedniej ciąży:)
Poszłabym już spać, synek nie dał dziś pospać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 17:46
Galanea, weronikabp lubią tę wiadomość
-
piszecie o malowaniu włosów a ja ostatnio właśnoe zastanawiałam się czyby swoich nie pomalować. nigdy noe malowałam farbą tylko te takie szampony na ileś tam myć i zawsze na ciemno. po ostatniej ciąży schodziłam do swoich średni blond a teraz chciałabym je na trochę jaśniejszy farbnąć
nie znam się na tym - to jest możliwe żeby farbą uzyskać o jeden czy dwa tony jaśniejszy kolor?
-
Czesc dziewczyny po dlugiej przerwie
jutro ide do szpitala na echo serca malej, po genetycznym usg dostalam skierowanie bo jest podejrzenie zastawki tetniakowatej. Jestem nastawiona pozytywnie i wiem, ze badanie wyjdzie dobrze ale stres jest. Trzymajcie kciuki jutro o 9.
a co sie dzieje z Natalia? Próbowałam doszukac sie w postach ale duzo ich jestMonikaS, Galanea, weronikabp, Paulina1986, Agusia2312, monalisa, eta lubią tę wiadomość
-
Widzę, że o farbowaniu:) Jutro jestem umówiona na ścięcie i farbowanie;)
A dziś od rana bbyły u mnie brata córeczki 6 i 3 lata:) I robiłyśmy pączki i oponki na jutro;) Ciekawe czy doczekają, bo mi posmakowały:P U nich to na pewno od jutra nie postoją, bo ich tato łasuch;P Ale co tam;)MonikaS, Galanea, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MonikaS - mi fryzjerka kazała stopniowo odrosty coraz jaśniejszym odcieniem farbować. Ale coś mi nie wychodzi i cały czas mam ciemny brąz
No ale taki mój naturalny więc nie narzekam. Zależy mi tylko na pokryciu siwych.
Oglądałam tę farbę Joanny na allegro. Znalazłam - Joanna, Naturia Perfect Color bez amoniaku. Cena to niecałe 6zł -
kiedyś używałam joanna festival znpmywalny po iluś tam myciach i był świetny ale tylko w jednym sklepie go znajdywałam a później go zamknęli i już niecmiałamgdzie kupić a naprawdę świetna ta joanna była i super pachnąca odżywka super po niej włosy były
Weronika kolor jest świetny wózka, sam wózek nie w moim klimacie ale naprawdę super kolorweronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjest lekki, prowadzi się genialnie, sprawdzałam kilkanaście wózków, równie dobrze prowadziła się tylko emmaljunga.
Mucha w jakim sensie chowa się nosidełko? chyba nie rozumiem pytania)
fotelik jest wpinany tak jak spacerówka i gondola oraz jest do niego daszek, na zdjęciu go nie przypięłam. Super jest też budka jedna i druga, taka głęboka, w razie słońca czy wiatru można ochronić dzidziusia.Galanea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny