X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to Wam powiem, ze przez stresy w coazy to mi sie sypnela cala masa sieych wlosow, nawet nie mialam jak ich pofarbowac, bo lezalam...zobaczymy moze teraz sie uda jakos.

iv09g7rf258kfw3a.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie nie farbuję mam okazję wrócić do swojego naturalnego koloru :-)
    Ale się najadłam :-) zrobiłam takieee wielkie schabowe na cały talerz i zasmażaną kapustkę mniam ale było pyszne. A mały w brzuszku teraz szaleje widać że facet :-)

Mucha, weronikabp, Galanea, monalisa lubią tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też dzisiaj schabowe i do tego surówka z kapusty kiszonej :) W końcu mam na coś apetyt, bo póki co jem bo muszę.

monalisa lubi tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • marcysia Znajoma

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny widzę ze wszystko ok u Was ;) ja wczoraj dostałam miesiączkę pierwsza po porodzie i jeśli do poniedziałku przestanie lecieć to umawiam się na wizytę kontrolną. Psychicznie jest ok fizycznie jeszcze lepiej. wróciłam już do swoich obowiązków i kochanych zwierzaków. zapełnienie dnia jakimiś zajęciami jest najlepsze żeby stale nie myśleć o tym co się stało. Pozdrawiam

Galanea, MonikaS, Kota, Mucha, vikus001, weronikabp, Agusia2312, monalisa, Martynika, eta lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marcysia to Twoje drugie konto? Bo już zastanawiam się czy to ta sama osoba, o której myślę, a nie ma historii postów.

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chce zafarbować włosy, ale pierw musze obciąc wlosy. Mam ich już za dużo, i nie mam co z nimi robić.

Za to teraz w ciąży, moja cera to koszmar. Syf na syfie, i nie wiem jak sobie z tym radzić. Mam nadzieje że po porodzie wróci do normalności.

Jutro tłusty czwartek, oby wszystkie zjedzone pączki poszły w cycki. Miałam robić pączki, ale chyba poczekam.do weekendu jak mąż bedzie w domu.

Kupiliśmy dla maluszka leżaczek, na razie pierwszy zakup. Brzuch.mi cały czas faluje, na takie ruchy czekałam :)
    Czkawki jeszcze nie czułam, ale znam to uczucie z poprzedniej ciąży:)

Poszłabym już spać, synek nie dał dziś pospać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 17:46

Galanea, weronikabp lubią tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piszecie o malowaniu włosów a ja ostatnio właśnoe zastanawiałam się czyby swoich nie pomalować. nigdy noe malowałam farbą tylko te takie szampony na ileś tam myć i zawsze na ciemno. po ostatniej ciąży schodziłam do swoich średni blond a teraz chciałabym je na trochę jaśniejszy farbnąć :) nie znam się na tym - to jest możliwe żeby farbą uzyskać o jeden czy dwa tony jaśniejszy kolor?

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Kota Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny po dlugiej przerwie :) jutro ide do szpitala na echo serca malej, po genetycznym usg dostalam skierowanie bo jest podejrzenie zastawki tetniakowatej. Jestem nastawiona pozytywnie i wiem, ze badanie wyjdzie dobrze ale stres jest. Trzymajcie kciuki jutro o 9.

a co sie dzieje z Natalia? Próbowałam doszukac sie w postach ale duzo ich jest :/

MonikaS, Galanea, weronikabp, Paulina1986, Agusia2312, monalisa, eta lubią tę wiadomość

syy2cwa1kqnjs0p4.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że o farbowaniu:) Jutro jestem umówiona na ścięcie i farbowanie;)

A dziś od rana bbyły u mnie brata córeczki 6 i 3 lata:) I robiłyśmy pączki i oponki na jutro;) Ciekawe czy doczekają, bo mi posmakowały:P U nich to na pewno od jutra nie postoją, bo ich tato łasuch;P Ale co tam;)

MonikaS, Galanea, monalisa lubią tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obiecany ciąg dalszy: nie wiem dlaczego wkleja do góry nogami, nie mam na to wpływu ;)
    5e255981764176ecm.jpg
    105246b306f3113bm.jpg
    f6f6fd015d9c0b5bm.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 17:48

Galanea, Nalka lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS - mi fryzjerka kazała stopniowo odrosty coraz jaśniejszym odcieniem farbować. Ale coś mi nie wychodzi i cały czas mam ciemny brąz :P No ale taki mój naturalny więc nie narzekam. Zależy mi tylko na pokryciu siwych.

Oglądałam tę farbę Joanny na allegro. Znalazłam - Joanna, Naturia Perfect Color bez amoniaku. Cena to niecałe 6zł :)

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bajerancki:)))) i te nietypowe kolory! super! oby sie rownie dobrze i ladnie sprawowal

weronikabp lubi tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny uważajcie na te tanie, sklepowe farby... Moja szwagierka ma tak włosy zniszczone przez te Joanny itp, że aż żal.:(

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • excella Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika,bardzo ladny wózek. Podoba mi sie spacerówka :)

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś używałam joanna festival znpmywalny po iluś tam myciach i był świetny ale tylko w jednym sklepie go znajdywałam a później go zamknęli i już niecmiałamgdzie kupić a naprawdę świetna ta joanna była i super pachnąca odżywka super po niej włosy były

Weronika kolor jest świetny wózka, sam wózek nie w moim klimacie ale naprawdę super kolor :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika super wozek! To nosidelko cale sie chowa?

Kota kciuki juz trzymamy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 17:56

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, weronika, bardzo nowoczesny wózek, ciekawy, kolor faktycznie świetny. A powiedz jak się go prowadzi biorąc pod uwagę, że ma pojedynczą rączkę?
    Ps. Pewnie bardzo lekki?

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest lekki, prowadzi się genialnie, sprawdzałam kilkanaście wózków, równie dobrze prowadziła się tylko emmaljunga.
    Mucha w jakim sensie chowa się nosidełko? chyba nie rozumiem pytania :))
    fotelik jest wpinany tak jak spacerówka i gondola oraz jest do niego daszek, na zdjęciu go nie przypięłam. Super jest też budka jedna i druga, taka głęboka, w razie słońca czy wiatru można ochronić dzidziusia.

Galanea lubi tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam cos jest prawie cale pod budka na 2 zdjeciu.

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Tam cos jest prawie cale pod budka na 2 zdjeciu.
    to spacerówka, w wersji pod budką i z odsłoniętą na drugim zdjęciu :)

‹‹ 485 486 487 488 489 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ