X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to Wam powiem, ze przez stresy w coazy to mi sie sypnela cala masa sieych wlosow, nawet nie mialam jak ich pofarbowac, bo lezalam...zobaczymy moze teraz sie uda jakos.

iv09g7rf258kfw3a.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie nie farbuję mam okazję wrócić do swojego naturalnego koloru :-)
    Ale się najadłam :-) zrobiłam takieee wielkie schabowe na cały talerz i zasmażaną kapustkę mniam ale było pyszne. A mały w brzuszku teraz szaleje widać że facet :-)

Mucha, weronikabp, Galanea, monalisa lubią tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też dzisiaj schabowe i do tego surówka z kapusty kiszonej :) W końcu mam na coś apetyt, bo póki co jem bo muszę.

monalisa lubi tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • marcysia Znajoma

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny widzę ze wszystko ok u Was ;) ja wczoraj dostałam miesiączkę pierwsza po porodzie i jeśli do poniedziałku przestanie lecieć to umawiam się na wizytę kontrolną. Psychicznie jest ok fizycznie jeszcze lepiej. wróciłam już do swoich obowiązków i kochanych zwierzaków. zapełnienie dnia jakimiś zajęciami jest najlepsze żeby stale nie myśleć o tym co się stało. Pozdrawiam

Galanea, MonikaS, Kota, Mucha, vikus001, weronikabp, Agusia2312, monalisa, Martynika, eta lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marcysia to Twoje drugie konto? Bo już zastanawiam się czy to ta sama osoba, o której myślę, a nie ma historii postów.

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chce zafarbować włosy, ale pierw musze obciąc wlosy. Mam ich już za dużo, i nie mam co z nimi robić.

Za to teraz w ciąży, moja cera to koszmar. Syf na syfie, i nie wiem jak sobie z tym radzić. Mam nadzieje że po porodzie wróci do normalności.

Jutro tłusty czwartek, oby wszystkie zjedzone pączki poszły w cycki. Miałam robić pączki, ale chyba poczekam.do weekendu jak mąż bedzie w domu.

Kupiliśmy dla maluszka leżaczek, na razie pierwszy zakup. Brzuch.mi cały czas faluje, na takie ruchy czekałam :)
    Czkawki jeszcze nie czułam, ale znam to uczucie z poprzedniej ciąży:)

Poszłabym już spać, synek nie dał dziś pospać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 17:46

Galanea, weronikabp lubią tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piszecie o malowaniu włosów a ja ostatnio właśnoe zastanawiałam się czyby swoich nie pomalować. nigdy noe malowałam farbą tylko te takie szampony na ileś tam myć i zawsze na ciemno. po ostatniej ciąży schodziłam do swoich średni blond a teraz chciałabym je na trochę jaśniejszy farbnąć :) nie znam się na tym - to jest możliwe żeby farbą uzyskać o jeden czy dwa tony jaśniejszy kolor?

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Kota Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny po dlugiej przerwie :) jutro ide do szpitala na echo serca malej, po genetycznym usg dostalam skierowanie bo jest podejrzenie zastawki tetniakowatej. Jestem nastawiona pozytywnie i wiem, ze badanie wyjdzie dobrze ale stres jest. Trzymajcie kciuki jutro o 9.

a co sie dzieje z Natalia? Próbowałam doszukac sie w postach ale duzo ich jest :/

MonikaS, Galanea, weronikabp, Paulina1986, Agusia2312, monalisa, eta lubią tę wiadomość

syy2cwa1kqnjs0p4.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że o farbowaniu:) Jutro jestem umówiona na ścięcie i farbowanie;)

A dziś od rana bbyły u mnie brata córeczki 6 i 3 lata:) I robiłyśmy pączki i oponki na jutro;) Ciekawe czy doczekają, bo mi posmakowały:P U nich to na pewno od jutra nie postoją, bo ich tato łasuch;P Ale co tam;)

MonikaS, Galanea, monalisa lubią tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obiecany ciąg dalszy: nie wiem dlaczego wkleja do góry nogami, nie mam na to wpływu ;)
    5e255981764176ecm.jpg
    105246b306f3113bm.jpg
    f6f6fd015d9c0b5bm.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 17:48

Galanea, Nalka lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS - mi fryzjerka kazała stopniowo odrosty coraz jaśniejszym odcieniem farbować. Ale coś mi nie wychodzi i cały czas mam ciemny brąz :P No ale taki mój naturalny więc nie narzekam. Zależy mi tylko na pokryciu siwych.

Oglądałam tę farbę Joanny na allegro. Znalazłam - Joanna, Naturia Perfect Color bez amoniaku. Cena to niecałe 6zł :)

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bajerancki:)))) i te nietypowe kolory! super! oby sie rownie dobrze i ladnie sprawowal

weronikabp lubi tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny uważajcie na te tanie, sklepowe farby... Moja szwagierka ma tak włosy zniszczone przez te Joanny itp, że aż żal.:(

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • excella Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika,bardzo ladny wózek. Podoba mi sie spacerówka :)

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś używałam joanna festival znpmywalny po iluś tam myciach i był świetny ale tylko w jednym sklepie go znajdywałam a później go zamknęli i już niecmiałamgdzie kupić a naprawdę świetna ta joanna była i super pachnąca odżywka super po niej włosy były

Weronika kolor jest świetny wózka, sam wózek nie w moim klimacie ale naprawdę super kolor :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika super wozek! To nosidelko cale sie chowa?

Kota kciuki juz trzymamy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 17:56

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, weronika, bardzo nowoczesny wózek, ciekawy, kolor faktycznie świetny. A powiedz jak się go prowadzi biorąc pod uwagę, że ma pojedynczą rączkę?
    Ps. Pewnie bardzo lekki?

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest lekki, prowadzi się genialnie, sprawdzałam kilkanaście wózków, równie dobrze prowadziła się tylko emmaljunga.
    Mucha w jakim sensie chowa się nosidełko? chyba nie rozumiem pytania :))
    fotelik jest wpinany tak jak spacerówka i gondola oraz jest do niego daszek, na zdjęciu go nie przypięłam. Super jest też budka jedna i druga, taka głęboka, w razie słońca czy wiatru można ochronić dzidziusia.

Galanea lubi tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam cos jest prawie cale pod budka na 2 zdjeciu.

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Tam cos jest prawie cale pod budka na 2 zdjeciu.
    to spacerówka, w wersji pod budką i z odsłoniętą na drugim zdjęciu :)

‹‹ 485 486 487 488 489 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ