MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
weronikabp wrote:Sunset ulzyło Ci kiedy mi dowaliłaś? mam nadzieję, że tak, mam propozycję - nie pisz już do mnie proszę, bo zauważyłam, że masz uczulenie na to co piszę, więc lepiej ignoruj mnie a ja będę Ciebie, dla spokoju mojego i po co inni mają czytać takie niemiłe wywody..albo jeśli masz coś prywatnie do kogoś to napisz prywatnie.
Ja już po wizycie, miałam Wam wiele rzeczy napisać ale po wpisie Sunset odechciało mi się udzielać. Trudno uwierzyć, że komuś sprawia przyjemność dowalenie komuś.
Mam piękny wózek i wiele innych newsów ale niestety radość gdzieś sie ulotniła.. dobrego dnia wszystkim, nie wiem nawet czy Natalia się odezwała? Czy wszystko u Niej ok.wróć wieczorkiem i wszystko nam opisz. Czekałam na Twój powrót i na wieści jak tam wizyta przebiegła.
A Natalia sie nie odzywała, też zaczynam się martwić.weronikabp lubi tę wiadomość
-
Oj,Weronika,jeżeli coś takiego jak wpisy na forum są w stanie zabić Twoją radość to jest w sumie smutne i reakcja dość silna jak na to,co miała do przekazania sunset,ale może nie będę się wtrącać,bo oberwę rykoszetem
.
monalisa, Nalka, monaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika, jesteś w ciąży i wiesz, że czasem reakcje są na wyrost ale są jak najbardziej usprawiedliwione właśnie faktem bycia w ciąży, więc nie będę się tłumaczyć z tego, że zrobiło mi się najnormalniej w świecie smutno. Z resztą zamykam ten temat, bo nie chcę użalania się nade mną itp.
Dla mnie ważne teraz co u Natalii, bo się serio o Nią martwię, miała wieczorem pisać jak wózki a Ona jest zawsze słowna, mam nadzieję, że zaraz coś napisze.
wklejam zdjęcie mojego wózka, oto wersja z fotelikiem, potem wrzucę z gondolą i spacerówką jak mąz wróci i zamontuje.
evas lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie ale mimo to chciałam sie przywitac.
Po prawie 2 miesiacach dzis poczułam ze jestem gotowa by tu zajrzec do wasWidze że brzuszki pieknie wam rosna
Nie czytam wszystkiego bo wiem ze nie dałabym rady ale trzymam za was kciuki
W nastepnym cyklu zaczniemy starania a póki co.... wróciłam na Ovuweronikabp, Duchess, MonikaS, monalisa, Galanea, azi, vikus001, Paulina1986, fler, Kota, nutka, Nalka, Tusia84, Margotka87, ivv, Niesforna, evas, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto jest foppapedretti MYO 3 w jednym
wersja beż z pomarańczowymi wykończeniami, niestety w Polsce tej wersji kolorystycznej nie ma w sprzedazy, kupiliśmy we Włoszech, bezposrednio ze sklepu, dużoooo taniej i większy wybór kolorów.
Dziękuję, że pytacie dziewczyny jak po wizycie to naprawdę miłe.
Na wizycie w sumie dobrze, z Małą dobrze, Pani doktor powiedziała, że dziecko potrafi się tak ułożyć, że przez kilka dni możemy je słabo czuć, do momentu aż się przekręci, ale dobrze, że mam detektor to się nie martwię już tak bardzo, szyjka jak to mówi moja Doktorek - piękna hehe
Ja mam duszący kaszel od wczoraj, dostałam syrop wykrztuśny, (Pani Doktor od razu wysłała mnie piętro niż do internisty, żeby mnie osluchał) A te moje siniaki na żebrach musi zobaczyć ortopeda i zrobić USG żeber, mam umówionego na środę, mam wtedy glukozę, więc po glukozie będzie ortopeda. Także tyle informacji z wizyty, USG w pon, wtedy dowiem się ile waży Malutka itd. Kaszel coraz silniejszy, mam nadzieję, że ten syropek i coś do nosa wziewnego pomoże. Ale innych objawów nie mam, tylko ten duszący kaszel, dziwne.
NATALIA napisz coś kochana!
Welonisia ja pamiętam, kciuki kochana i miło że nas odwiedzasz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 16:06
Welonisia, Galanea, Tusia84, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Ciekawe o co chodzi z tym kaszlem.
Mam nadzieje, ze z zebrami to nic takiego, a te siniaki to duze sa?)zobaczymy co powie ortopeda.
-
Weronikabp końcu kochana nie martw sie szkoda nerwów nasze malenstwa to czuja. Sunet nie chciala cie obrazic ani twoich wpisów tak mi sie wydaje poprostu sktytykowalas imie jej dziecka Alicja musialo ja to bardzo zabolec skoro to nadal pamieta tak jak i ciebie kochan wpisy na temat mebelek. Tak więc dziewczynki prosze bez obrażania sie na siebie. Jestescie wszystkie wyjatkowe i kazda ma swój styl i wyobrażenia o pokoju, imieniu i dziecku. Chciala bym miec tylko takie problemy, a niestety moje sa dużo duże poważniejsze
moje SM dalo o sobie znać od 2 dni
(
-
monalisa wrote:Welonisia witamy cie pewnie ze pamiętam. Widzę ze dzis masz owulacje bede trzymała kciuki oby sie udało. Pozdrawiam cieplutko
no chyba ze w międzyczasie bedzie jakas niespodzianka..
monalisa, Galanea, weronikabp lubią tę wiadomość