MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Nic nie mówcie o leniu... cały najbliższy tydzień czeka mnie segregowanie, przygotowywanie i pakowanie rzeczy do przeprowadzki. Zrobiłam już 1/3 szafy i połowę biurka. Zapełniłam 60L worek na śmieci niepotrzebnymi papierami. Reszta leży na wierzchu i nie wiem, co z tym zrobić, a jeszcze szuflady... no, masakra.
Jutro odkurzanie i pakowanie książek. Nie do wiary, że na 20m2 zgromadziliśmy przez prawie 4 lata tyle szpargałów, kurzołapów i bzdetów. Już mnie od tego głowa boli. Mąż wróci za godzinę, chyba go wyciągnę na szybki spacer... na loda do Maca.
evas, Agusia2312, weronikabp, maggda, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyevas wrote:Ja też próbowałam swojego wyciągnąć na lody do Maca, ale się nie dał. Powiedział że dopiero wieczorem będzie miał czas
a ja bym już chciała teraz
ja ma ostatnio zawsze waniliowe haagen dazsy, uwielbiam
a ja cieszę na jutro, będą ur i imieniny Teściowej, dziś wpadliśmy do Niej na chwilę, to robiła takie pyszności, że mi ślina do ziemi poleciałatakże jutro błogie lenistwo i obżarstwo.
Wklejam Wam link, jeśli ktoś nie widział MUSI to zobaczyć, czad
https://www.youtube.com/watch?v=TpaQYSd75Ak
evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika wrote:Zajebiste
. Szkoda, że potem wymiany zdań nie rozumiem, ale reakcje boskie
.
Martynika, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
maggda wrote:Aisak jakie ciasto robiłaś bo ja się zastanawiam jakie jutro zrobić bo mąż się upomina o coś słodkiego
Ja dzisiaj mam takiego lenia ze szok może to od pogody?
Ciasto z kakaem i jabłkami. Wychodzi jakby wilgotny piernik z duza ilością jabłek. Pycha . Został juz tylko wąski pasek. Przepis krążył po forum, ostatnio prosiłam o niego w czwartek- przepisik gdzieś tam jest.
Brat za to robił wczoraj rafaelo z krakersów, 2 budyni, 1masla i wiórek. Szybkie są to ciasta.nutka lubi tę wiadomość
-
weronikabp wrote:a w lodówce jakieś są kochana?
ja ma ostatnio zawsze waniliowe haagen dazsy, uwielbiam
a ja cieszę na jutro, będą ur i imieniny Teściowej, dziś wpadliśmy do Niej na chwilę, to robiła takie pyszności, że mi ślina do ziemi poleciałatakże jutro błogie lenistwo i obżarstwo.
Wklejam Wam link, jeśli ktoś nie widział MUSI to zobaczyć, czad
https://www.youtube.com/watch?v=TpaQYSd75Akale moi panowie byli w sklepie i zakupili ciasteczka, i moją ulubioną czekoladę miętową. Zrobili kawkę z mlekiem i spędziliśmy miło czas
weronikabp, AISAK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny powiedzcie mi kochane czy macie w ciazy jakies chore zachcianki?
Bo do mnie np. Przemawia cif o zapachu cytrynowym i gąbki.. cifa jesc a gąbki gryzc xD nie,nie naprawde jestem normalna,chociaz pewnie po przeczytaniu tego postu wiekszosc uzna ze nie bardzoAISAK lubi tę wiadomość
-
Natalia ło matko;P Tylko się nie skuś na ten cif;P
Ja też robiłam dziś to wasze ciasto.Znajoma zadzwoniła, że będzie za godzinę i szybko ukręciłam.
Smaczne jest;)
A na lody też mam chęć... mmm a w lodówce tylko gruszkowe- niewypał jakiśi takie na patyku ale owocowe, nie śmietankowe...
I burza idzie do nas chyba. Już dwa razy błysnęło i zagrzmiało. -
Hejka u mnie dziś też zaliczony lód
Pychotka. Taka śliczna pogoda że aż chce się siedzieć koło domu
mąż porobił porządki koło domu ja wywietrzyłam pościel i posiedziałam na słoneczku.
Tez upiekłam ciasto ale taką wilgotną babkę z kakao - szybka a pyszna.
AISAK lubi tę wiadomość
-
u mnie dziś studniówka
co do boleści krocza-mnie też tak dziwnie pobolewa, ostatnio na wizycie gin powiedział, że te okolice spuchnięte. i zaczęły się bóle w okolicach żeber.
też się stresuję szyją, Wy macie za niedługo wizyty, ja dopiero za 3 tygodnie.
i jak tu wytrzymać do tego czasu..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 19:27
weronikabp, AISAK, Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynutka wrote:Natalia ło matko;P Tylko się nie skuś na ten cif;P
Ja też robiłam dziś to wasze ciasto.Znajoma zadzwoniła, że będzie za godzinę i szybko ukręciłam.
Smaczne jest;)
A na lody też mam chęć... mmm a w lodówce tylko gruszkowe- niewypał jakiśi takie na patyku ale owocowe, nie śmietankowe...
I burza idzie do nas chyba. Już dwa razy błysnęło i zagrzmiało.
Hyhyhy no wlasnie wiem chociaz tak ladnie pachnie... pytalam sie lekarza,czy moze mam jakies niedobory,ale wyniki ok, stwierdzil ze ja to pikus jeszcze,kiedys mial pacjentke ktora miala schize na punkcie gryzienia gabek,jakies sklepy z chemia musiala omijac bo slina ciekla jej do pasa -
nick nieaktualny