MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a moja rocznica ślubu będzie 18 lipca i to już piąta
a z mężem jesteśmy już prawie 10 lat
jejciu jak Miriam już ajnieciekawe jak tam poród się odbył czy cc?? idę obiadem robić - kuchnię już nieco ogarnęłam ale jestem pogniewana na mojego synka to mam chwilę spokoju bo ten na razie nie ma odwagi do mnie podejść... nie lubię tego ale raz na jakiś czas muszę go do pionu ustawić
alexast, Galanea, weronikabp lubią tę wiadomość
-
MonikaS wrote:a moja rocznica ślubu będzie 18 lipca i to już piąta
a z mężem jesteśmy już prawie 10 lat
jejciu jak Miriam już ajnieciekawe jak tam poród się odbył czy cc?? idę obiadem robić - kuchnię już nieco ogarnęłam ale jestem pogniewana na mojego synka to mam chwilę spokoju bo ten na razie nie ma odwagi do mnie podejść... nie lubię tego ale raz na jakiś czas muszę go do pionu ustawić
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronikabp wrote:Karolina zdrówka
jak mowa o rocznicach slubu to od razu tak miło sie zrobiło
Ja od razu przejrzałam te nieliczne zdjęcia, które mam. Fotograf od maja nie potrafi nam dać naszych zdjęć z wesela i sesji ;(weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak się o tych rocznicach rozpisałyśmy że aż zdjęcia przejrzałam, ale średnio lubię te sesyjne, wolę te z zaskoczenia np. to
cała ja i cały mój mężulek
Ale to był cudowny dzieńszkoda że jedyny w całym życiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 15:21
Martynika, AISAK, alexast, Galanea, maggda, weronikabp, monaaa, vikus001, Agusia2312, Paulina1986, nutka, Limerikowo, evas, Nalka lubią tę wiadomość
-
My mamy rocznicę 22 maja - już czwartą
Jak ten czas leci, a wydaje mi się ze nie tak dawno były całe te przygotowania ślubne.
A następnego dnia mam imieniny, dlatego też i wesele wyszło dwudniowe bo imieninoweweronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:
No wiesz, że cała Ty to ok!ale że cały mężulek biedak taki smutny zamyślony
ale przystojny nie ma co!
NataliaK, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak już jesteśmy przy ślubach, to nam stuknie trzeci rok w sierpniu
. A tak to było:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 10:18
NataliaK, Tusia84, alexast, AISAK, MonikaS, Galanea, maggda, Niesforna, excella, weronikabp, monaaa, vikus001, Agusia2312, Paulina1986, nutka, Limerikowo, evas, Nalka lubią tę wiadomość
-
To zdjęcie tuż po ceremonii . Goście pojechali do knajpy, a my szybko wyskoczyliśmy na teren Uniwersytetu i cyknęliśmy parę zdjęć - tam właśnie rosła nasza miłość
. Na ślub mieliśmy prażące słońce, błękitne niebo. Na wesele przyszła orzeźwiająca burza. Piękny dzień, miło go wspominam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 10:18
alexast lubi tę wiadomość
-
A to my z M - pół roku po ślubie, ale chcielibyśmy się tak RAZEM postarzeć- jak ta para między nami.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/150e8a4a7ea2.jpg
ps. To była pierwsza podróż Naszej Córeczki do Jura Parku - jeszcze nie wiedziałam,że jestem w ciąży:)alexast, Galanea, NataliaK, weronikabp, Tusia84, Agusia2312, Paulina1986, nutka, Limerikowo, evas, Martynika, Nalka lubią tę wiadomość
-
Aż miło się patrzy na ślubne zdjęcia
są takie pełne miłości i szczęścia
Ja swoja pierwsza rocznice będę miała 10sierpnia :)Z rana padał deszcz ale od 11 godz grzało piękne słoneczkoalexast, weronikabp, Agusia2312, Martynika, Nalka lubią tę wiadomość