MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA tu kilka dzisiejszych zdobyczy z tk maxa, oraz ikei, jest tego więcej ale jeszcze nie rozpakowane. Z radości po USG poszliśmy na małe zakupki, Tatuś tym razem wybierał :)mi najbardziej podobają się te kolorowe flanelowe pieluchy, będą super na spacery
no i skoro dziś dzień przedstawiania się oto my 15.06.2013
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 12:00
Tusia84, NataliaK, Agusia2312, Limerikowo, AISAK, Galanea, evas, Martynika, excella, Paulina1986, vikus001, alexast, Nalka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronikabp wrote:A tu kilka dzisiejszych zdobyczy z tk maxa, oraz ikei, jest tego więcej ale jeszcze nie rozpakowane. Z radości po USG poszliśmy na małe zakupki, Tatuś tym razem wybierał :)mi najbardziej podobają się te kolorowe flanelowe pieluchy, będą super na spacery
Jezzzzuuu jaka laskanie wiem co mam napisać bo nie wiem co bardziej mi się podoba, czy nowe zdobycze czy Ty z mężem
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Piękna para:) !!!
a te czarno-białe ciuszki to w tkmax???
weronikabp wrote:A tu kilka dzisiejszych zdobyczy z tk maxa, oraz ikei, jest tego więcej ale jeszcze nie rozpakowane. Z radości po USG poszliśmy na małe zakupki, Tatuś tym razem wybierał :)mi najbardziej podobają się te kolorowe flanelowe pieluchy, będą super na spacery
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Wow teraz znalazłam chwilkę żeby Was poczytać
Dziewczyny wyglądacie cudnieExtra zdjęcia
A my dziś kupiliśmy drzewo - jabłońi mąż posadził
Jaki był dumny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 20:37
Limerikowo, Galanea, monaaa, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie. Olek waży 1270g jest w normie, specjalnie się ginki dopytałam. Serducho pięknie bije. Wszystko jest ok. Szyjka się nie skróciła. Leniwiec się nie chciał obrócić i mam tylko zdjęcie kręgosłupa i tyłu głowy. Do jutra, ja uciekam bo padam na rynek
zdjęcia są wszystkie piękneMonikaS, Mucha, Tusia84, evas, weronikabp, Paulina1986, AISAK, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Cudne macie te zdjęcia dziewczynki
My niedawno wróciliśmy z Tesco. Mój "maż" nie mógł sie powstrzymać i kupił 2 op. po 5 szt bodziaków. A ja myślałam, że to tylko my szalejemy z zakupami. Chciał brać więcej ale go przystopowałam.weronikabp, alexast, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlexast super ze same dobre wiesci
pomimo tego ze termin z OM mamy ten sam to wielkość mojej córuni potwierdza, że jest ciut starsza od suwaczka, wszystkie USG to wykazywały.
Wróciliśmy ze szkoły rodzenia i padam, jutro coś napiszę o połogu, w sumie kilka ciekawych info było.
Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa, takie z nas przeciętniakiale faktem jest że byłam bardzo szczęśliwa kiedy mojemu męzowi bardzo spodobał się pomysł na stylizację ślubną, odnalazł się w tym na 100% sam szukał materiałów, sprowadzał z zagranicy a cylinder sprowadził oryginalny mający ponad 100 lat :)ech co to był za ślub.. każda na pewno tak może o swoim powiedzieć i to jest cudowne w ślubach, że sa niepowtarzalne i nieporównywalne
Duchess - tak ten komplecik jest też z tk maxa, cudownie uroczy, jest tam tego trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 22:52
evas, Duchess lubią tę wiadomość
-
Hej kochane:) dopiero dotarłam do domu,
ależ piękne jesteście!!! tak miło się ogląda Wasze zdjęcia:)
my w sumie od lipca też mamy problem ze zdjęciami od fotografa..ale to długa historia. Moze coś jutro wrzuce:)
Lena vel. Kluska waży uwaga 1800gram...i co najlepsze pani dr pokazała nam jej włosy na głowie!! ma długie nawet:D wszystkie pomiary wyprzedzają okresowy termin o ok 2 tyg, ale to standardowo, na każdym usg tak wychodzi.
mieszkanie skontrolowane, mega postępu nie widać,tzn moje kobiece oko widzi tylko SYF:D no ale podobno łazienka gotowa do położenia płytek, ściany gotowe do gipsowania, więc idzie w dobrym kierunku to wszystko.
Weronika ja też po usg poszalałam, akurat mamy outlet smyka po drodze:) chociaż nie ukrywam że lepszy tkmaxx:)
Dobrej nocy laseczki:**
achaaa PS. uczulenie nadal jest...zajęło nawet oczy...ledwo soczewki włożyłam i teraz siedzę z "cudnie" pachnącą maścią na twarzy i czekam..na cud
aaa no i jeszcze moje najwięszke zaskoczenie "wyglądowe" to Martynka, cały czas wydaje mi się że jesteś brunetkąhihi zupełnie nie wiem czemu:)
weronikabp, Paulina1986, Mucha, Tusia84, Martynika, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
słoneczko świeci - to już jakiś plus
Azi aktycznie duża dziewczynkaAlexast super, że wizyta udana
Nowy dzień i nowy pokład sił. Wieczorami ostatnio już psychicznie nie wyrabiam. JEstem tak wykończona, że wszystko doprowadza mnie prawie do łez. W szczególności synek, który nie rozumie, że mama musi spokojnie poleżeć :] a jak m wraca z pracy to w synka nowe pokłady energii wchodzą z tej radości i wtedy dla mnie staje się nie do opanowaniawcześniej sobie radziłam a obecnie wieczorami tak mnie wszystko boli, że taka radość jest dla mnie podwójnym ciężarem... mam nadzieję, że dzisiaj będzie inaczej
jak nie to m wygonię z małym na spacer a sama się jakoś zrelaksuję hihi
Miłego dnia dziewczynyMucha lubi tę wiadomość
-
Azi wspaniałe wiadomości
i Lenka faktycznie duża.
Widzę, że miałaś podobne odczucia co ja... kiedy Martynika pierwszy raz wkleiła swoje zdjęcie, nie mogłam uwierzyć, że ma blond włosyjakoś tak widziałam ją brunetką... to takie zabawne, że na podstawie wypowiedzi w naszej głowie tworzy się pewien obraz drugiej osoby..
azi, Martynika, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Hej Mamutki, ja się witam w ten słoneczny dzień.
Właśnie koncze śniadanko - bo strasznie mnie skrecalo po przebudzeniu.
siostrzenica M ma rumień zakaźny, fuc* tylko tego brakowało, to jest jeszcze gorsze niż ospa czy różyczka. Mało mam stresów, a jeszcze to. Dobrze ze w poniedziałek mam ginekologa to mam nadzieje ze nie będzie za pozno i wkroczy z jakimś działaniem:[ znaczy się urodzinowa wizyta Usg nie będzie należeć do najmilszych...Limerikowo lubi tę wiadomość