X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nutka, nie wiem czy już gdzieś podawałaś-u jakiego sprzedawcy kupiłaś?

81clk9i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu kilka dzisiejszych zdobyczy z tk maxa, oraz ikei, jest tego więcej ale jeszcze nie rozpakowane. Z radości po USG poszliśmy na małe zakupki, Tatuś tym razem wybierał :)mi najbardziej podobają się te kolorowe flanelowe pieluchy, będą super na spacery :)
    630fe37cb707e820m.jpg
    d2f853fb3d15b778m.jpg
    no i skoro dziś dzień przedstawiania się oto my 15.06.2013 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 12:00

Tusia84, NataliaK, Agusia2312, Limerikowo, AISAK, Galanea, evas, Martynika, excella, Paulina1986, vikus001, alexast, Nalka lubią tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no po prostu same laski z tych czerwcowych mamusiek :) pięknie wszystkie wyglądałyście i wyglądacie oczywiście :)

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    A tu kilka dzisiejszych zdobyczy z tk maxa, oraz ikei, jest tego więcej ale jeszcze nie rozpakowane. Z radości po USG poszliśmy na małe zakupki, Tatuś tym razem wybierał :)mi najbardziej podobają się te kolorowe flanelowe pieluchy, będą super na spacery :)
    630fe37cb707e820m.jpg
    d2f853fb3d15b778m.jpg
    301cb9b4e4ce267dm.jpg

Jezzzzuuu jaka laska :D nie wiem co mam napisać bo nie wiem co bardziej mi się podoba, czy nowe zdobycze czy Ty z mężem :D

weronikabp lubi tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika i jej mąż tacy stylowi jak z katalogu wyjęci.. wyglądają rewelacyjnie :)

NataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • Duchess Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękna para:) !!!
    a te czarno-białe ciuszki to w tkmax???

weronikabp wrote:
    630fe37cb707e820m.jpg
    d2f853fb3d15b778m.jpg
    301cb9b4e4ce267dm.jpg

weronikabp lubi tę wiadomość

f2wli09kll2jbdtn.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow teraz znalazłam chwilkę żeby Was poczytać :-)
    Dziewczyny wyglądacie cudnie :-) Extra zdjęcia
    A my dziś kupiliśmy drzewo - jabłoń :-) i mąż posadził :-) Jaki był dumny :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 20:37

Limerikowo, Galanea, monaaa, weronikabp lubią tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale śliczne Panny Młode! Pomyliłam forum - miały być czerwcówki a tu wybory miss :)

My 3. rocznicę będziemy mieli 18 czerwca :)

Tusia84, evas, weronikabp, Martynika lubią tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • alexast Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie. Olek waży 1270g jest w normie, specjalnie się ginki dopytałam. Serducho pięknie bije. Wszystko jest ok. Szyjka się nie skróciła. Leniwiec się nie chciał obrócić i mam tylko zdjęcie kręgosłupa i tyłu głowy. Do jutra, ja uciekam bo padam na rynek :)

zdjęcia są wszystkie piękne :)

MonikaS, Mucha, Tusia84, evas, weronikabp, Paulina1986, AISAK, Limerikowo lubią tę wiadomość

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexast ciesze sie ze USG potwierdzilo ze szyjka sie trzyma :)

Oj te badania krwi...niestety u mnie slabe te wszystkie hemoglobiny i hematokryt :(

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexast super, że wszystko dobrze na wizycie :)

ggfxf7q.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudne macie te zdjęcia dziewczynki ;)

My niedawno wróciliśmy z Tesco. Mój "maż" nie mógł sie powstrzymać i kupił 2 op. po 5 szt bodziaków. A ja myślałam, że to tylko my szalejemy z zakupami. Chciał brać więcej ale go przystopowałam.

weronikabp, alexast, Limerikowo lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexast super ze same dobre wiesci :) pomimo tego ze termin z OM mamy ten sam to wielkość mojej córuni potwierdza, że jest ciut starsza od suwaczka, wszystkie USG to wykazywały. ;) Wróciliśmy ze szkoły rodzenia i padam, jutro coś napiszę o połogu, w sumie kilka ciekawych info było.

Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa, takie z nas przeciętniaki ;) ale faktem jest że byłam bardzo szczęśliwa kiedy mojemu męzowi bardzo spodobał się pomysł na stylizację ślubną, odnalazł się w tym na 100% sam szukał materiałów, sprowadzał z zagranicy a cylinder sprowadził oryginalny mający ponad 100 lat :)ech co to był za ślub.. każda na pewno tak może o swoim powiedzieć i to jest cudowne w ślubach, że sa niepowtarzalne i nieporównywalne :)

Duchess - tak ten komplecik jest też z tk maxa, cudownie uroczy, jest tam tego trochę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 22:52

evas, Duchess lubią tę wiadomość

• azi Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane:) dopiero dotarłam do domu,
    ależ piękne jesteście!!! tak miło się ogląda Wasze zdjęcia:)
    my w sumie od lipca też mamy problem ze zdjęciami od fotografa..ale to długa historia. Moze coś jutro wrzuce:)
    Lena vel. Kluska waży uwaga 1800gram...i co najlepsze pani dr pokazała nam jej włosy na głowie!! ma długie nawet:D wszystkie pomiary wyprzedzają okresowy termin o ok 2 tyg, ale to standardowo, na każdym usg tak wychodzi.
    mieszkanie skontrolowane, mega postępu nie widać,tzn moje kobiece oko widzi tylko SYF:D no ale podobno łazienka gotowa do położenia płytek, ściany gotowe do gipsowania, więc idzie w dobrym kierunku to wszystko.
    Weronika ja też po usg poszalałam, akurat mamy outlet smyka po drodze:) chociaż nie ukrywam że lepszy tkmaxx:)
    Dobrej nocy laseczki:**
    achaaa PS. uczulenie nadal jest...zajęło nawet oczy...:/ ledwo soczewki włożyłam i teraz siedzę z "cudnie" pachnącą maścią na twarzy i czekam..na cud :D
    aaa no i jeszcze moje najwięszke zaskoczenie "wyglądowe" to Martynka, cały czas wydaje mi się że jesteś brunetką:) ;) hihi zupełnie nie wiem czemu:)

weronikabp, Paulina1986, Mucha, Tusia84, Martynika, Limerikowo lubią tę wiadomość

3jgxyx8d08x508h1.png
    l22n6iye5ll34so8.png
    1k3xegz2f74add0s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azi ale duza dziewczyna z Leny :-) czekamy jutro na fote :-)

Dobranoc.

• nutka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monaaa wrote:
    nutka, nie wiem czy już gdzieś podawałaś-u jakiego sprzedawcy kupiłaś?
    http://allegro.pl/show_user.php?uid=17711672 U tego;)

monaaa lubi tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azi wielka juz dziewczyna :) super!

iv09g7rf258kfw3a.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    słoneczko świeci - to już jakiś plus :)
    Azi aktycznie duża dziewczynka :) Alexast super, że wizyta udana :)

Nowy dzień i nowy pokład sił. Wieczorami ostatnio już psychicznie nie wyrabiam. JEstem tak wykończona, że wszystko doprowadza mnie prawie do łez. W szczególności synek, który nie rozumie, że mama musi spokojnie poleżeć :] a jak m wraca z pracy to w synka nowe pokłady energii wchodzą z tej radości i wtedy dla mnie staje się nie do opanowania :) wcześniej sobie radziłam a obecnie wieczorami tak mnie wszystko boli, że taka radość jest dla mnie podwójnym ciężarem... mam nadzieję, że dzisiaj będzie inaczej :) jak nie to m wygonię z małym na spacer a sama się jakoś zrelaksuję hihi

Miłego dnia dziewczyny :)

Mucha lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azi wspaniałe wiadomości :) i Lenka faktycznie duża.

Widzę, że miałaś podobne odczucia co ja... kiedy Martynika pierwszy raz wkleiła swoje zdjęcie, nie mogłam uwierzyć, że ma blond włosy :) jakoś tak widziałam ją brunetką... to takie zabawne, że na podstawie wypowiedzi w naszej głowie tworzy się pewien obraz drugiej osoby..

azi, Martynika, weronikabp lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mamutki, ja się witam w ten słoneczny dzień.

Właśnie koncze śniadanko - bo strasznie mnie skrecalo po przebudzeniu.

siostrzenica M ma rumień zakaźny, fuc* tylko tego brakowało, to jest jeszcze gorsze niż ospa czy różyczka. Mało mam stresów, a jeszcze to. Dobrze ze w poniedziałek mam ginekologa to mam nadzieje ze nie będzie za pozno i wkroczy z jakimś działaniem:[ znaczy się urodzinowa wizyta Usg nie będzie należeć do najmilszych...

Limerikowo lubi tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
‹‹ 739 740 741 742 743 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ