WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nutka, nie wiem czy już gdzieś podawałaś-u jakiego sprzedawcy kupiłaś?

81clk9i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu kilka dzisiejszych zdobyczy z tk maxa, oraz ikei, jest tego więcej ale jeszcze nie rozpakowane. Z radości po USG poszliśmy na małe zakupki, Tatuś tym razem wybierał :)mi najbardziej podobają się te kolorowe flanelowe pieluchy, będą super na spacery :)
    630fe37cb707e820m.jpg
    d2f853fb3d15b778m.jpg
    no i skoro dziś dzień przedstawiania się oto my 15.06.2013 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 12:00

Tusia84, NataliaK, Agusia2312, Limerikowo, AISAK, Galanea, evas, Martynika, excella, Paulina1986, vikus001, alexast, Nalka lubią tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no po prostu same laski z tych czerwcowych mamusiek :) pięknie wszystkie wyglądałyście i wyglądacie oczywiście :)

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    A tu kilka dzisiejszych zdobyczy z tk maxa, oraz ikei, jest tego więcej ale jeszcze nie rozpakowane. Z radości po USG poszliśmy na małe zakupki, Tatuś tym razem wybierał :)mi najbardziej podobają się te kolorowe flanelowe pieluchy, będą super na spacery :)
    630fe37cb707e820m.jpg
    d2f853fb3d15b778m.jpg
    301cb9b4e4ce267dm.jpg

Jezzzzuuu jaka laska :D nie wiem co mam napisać bo nie wiem co bardziej mi się podoba, czy nowe zdobycze czy Ty z mężem :D

weronikabp lubi tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika i jej mąż tacy stylowi jak z katalogu wyjęci.. wyglądają rewelacyjnie :)

NataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • Duchess Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękna para:) !!!
    a te czarno-białe ciuszki to w tkmax???

weronikabp wrote:
    630fe37cb707e820m.jpg
    d2f853fb3d15b778m.jpg
    301cb9b4e4ce267dm.jpg

weronikabp lubi tę wiadomość

f2wli09kll2jbdtn.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow teraz znalazłam chwilkę żeby Was poczytać :-)
    Dziewczyny wyglądacie cudnie :-) Extra zdjęcia
    A my dziś kupiliśmy drzewo - jabłoń :-) i mąż posadził :-) Jaki był dumny :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 20:37

Limerikowo, Galanea, monaaa, weronikabp lubią tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale śliczne Panny Młode! Pomyliłam forum - miały być czerwcówki a tu wybory miss :)

My 3. rocznicę będziemy mieli 18 czerwca :)

Tusia84, evas, weronikabp, Martynika lubią tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • alexast Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie. Olek waży 1270g jest w normie, specjalnie się ginki dopytałam. Serducho pięknie bije. Wszystko jest ok. Szyjka się nie skróciła. Leniwiec się nie chciał obrócić i mam tylko zdjęcie kręgosłupa i tyłu głowy. Do jutra, ja uciekam bo padam na rynek :)

zdjęcia są wszystkie piękne :)

MonikaS, Mucha, Tusia84, evas, weronikabp, Paulina1986, AISAK, Limerikowo lubią tę wiadomość

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexast ciesze sie ze USG potwierdzilo ze szyjka sie trzyma :)

Oj te badania krwi...niestety u mnie slabe te wszystkie hemoglobiny i hematokryt :(

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexast super, że wszystko dobrze na wizycie :)

ggfxf7q.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudne macie te zdjęcia dziewczynki ;)

My niedawno wróciliśmy z Tesco. Mój "maż" nie mógł sie powstrzymać i kupił 2 op. po 5 szt bodziaków. A ja myślałam, że to tylko my szalejemy z zakupami. Chciał brać więcej ale go przystopowałam.

weronikabp, alexast, Limerikowo lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexast super ze same dobre wiesci :) pomimo tego ze termin z OM mamy ten sam to wielkość mojej córuni potwierdza, że jest ciut starsza od suwaczka, wszystkie USG to wykazywały. ;) Wróciliśmy ze szkoły rodzenia i padam, jutro coś napiszę o połogu, w sumie kilka ciekawych info było.

Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa, takie z nas przeciętniaki ;) ale faktem jest że byłam bardzo szczęśliwa kiedy mojemu męzowi bardzo spodobał się pomysł na stylizację ślubną, odnalazł się w tym na 100% sam szukał materiałów, sprowadzał z zagranicy a cylinder sprowadził oryginalny mający ponad 100 lat :)ech co to był za ślub.. każda na pewno tak może o swoim powiedzieć i to jest cudowne w ślubach, że sa niepowtarzalne i nieporównywalne :)

Duchess - tak ten komplecik jest też z tk maxa, cudownie uroczy, jest tam tego trochę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 22:52

evas, Duchess lubią tę wiadomość

• azi Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane:) dopiero dotarłam do domu,
    ależ piękne jesteście!!! tak miło się ogląda Wasze zdjęcia:)
    my w sumie od lipca też mamy problem ze zdjęciami od fotografa..ale to długa historia. Moze coś jutro wrzuce:)
    Lena vel. Kluska waży uwaga 1800gram...i co najlepsze pani dr pokazała nam jej włosy na głowie!! ma długie nawet:D wszystkie pomiary wyprzedzają okresowy termin o ok 2 tyg, ale to standardowo, na każdym usg tak wychodzi.
    mieszkanie skontrolowane, mega postępu nie widać,tzn moje kobiece oko widzi tylko SYF:D no ale podobno łazienka gotowa do położenia płytek, ściany gotowe do gipsowania, więc idzie w dobrym kierunku to wszystko.
    Weronika ja też po usg poszalałam, akurat mamy outlet smyka po drodze:) chociaż nie ukrywam że lepszy tkmaxx:)
    Dobrej nocy laseczki:**
    achaaa PS. uczulenie nadal jest...zajęło nawet oczy...:/ ledwo soczewki włożyłam i teraz siedzę z "cudnie" pachnącą maścią na twarzy i czekam..na cud :D
    aaa no i jeszcze moje najwięszke zaskoczenie "wyglądowe" to Martynka, cały czas wydaje mi się że jesteś brunetką:) ;) hihi zupełnie nie wiem czemu:)

weronikabp, Paulina1986, Mucha, Tusia84, Martynika, Limerikowo lubią tę wiadomość

3jgxyx8d08x508h1.png
    l22n6iye5ll34so8.png
    1k3xegz2f74add0s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azi ale duza dziewczyna z Leny :-) czekamy jutro na fote :-)

Dobranoc.

• nutka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monaaa wrote:
    nutka, nie wiem czy już gdzieś podawałaś-u jakiego sprzedawcy kupiłaś?
    http://allegro.pl/show_user.php?uid=17711672 U tego;)

monaaa lubi tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azi wielka juz dziewczyna :) super!

iv09g7rf258kfw3a.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    słoneczko świeci - to już jakiś plus :)
    Azi aktycznie duża dziewczynka :) Alexast super, że wizyta udana :)

Nowy dzień i nowy pokład sił. Wieczorami ostatnio już psychicznie nie wyrabiam. JEstem tak wykończona, że wszystko doprowadza mnie prawie do łez. W szczególności synek, który nie rozumie, że mama musi spokojnie poleżeć :] a jak m wraca z pracy to w synka nowe pokłady energii wchodzą z tej radości i wtedy dla mnie staje się nie do opanowania :) wcześniej sobie radziłam a obecnie wieczorami tak mnie wszystko boli, że taka radość jest dla mnie podwójnym ciężarem... mam nadzieję, że dzisiaj będzie inaczej :) jak nie to m wygonię z małym na spacer a sama się jakoś zrelaksuję hihi

Miłego dnia dziewczyny :)

Mucha lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azi wspaniałe wiadomości :) i Lenka faktycznie duża.

Widzę, że miałaś podobne odczucia co ja... kiedy Martynika pierwszy raz wkleiła swoje zdjęcie, nie mogłam uwierzyć, że ma blond włosy :) jakoś tak widziałam ją brunetką... to takie zabawne, że na podstawie wypowiedzi w naszej głowie tworzy się pewien obraz drugiej osoby..

azi, Martynika, weronikabp lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mamutki, ja się witam w ten słoneczny dzień.

Właśnie koncze śniadanko - bo strasznie mnie skrecalo po przebudzeniu.

siostrzenica M ma rumień zakaźny, fuc* tylko tego brakowało, to jest jeszcze gorsze niż ospa czy różyczka. Mało mam stresów, a jeszcze to. Dobrze ze w poniedziałek mam ginekologa to mam nadzieje ze nie będzie za pozno i wkroczy z jakimś działaniem:[ znaczy się urodzinowa wizyta Usg nie będzie należeć do najmilszych...

Limerikowo lubi tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
‹‹ 739 740 741 742 743 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ