MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:HEMOGLOBINA 11,8 to troszku przy niska co?? OSTATNIO MIAŁAM 12,6...
ALEXAST CZEKAMY NA DOBRE WIEŚCI.
Nie ma jesczcze tragedii. Ale już będziesz musiała brać pewnie żelazoJa mam 11,60
Weronika, szykuje się duża PoluniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 16:26
weronikabp lubi tę wiadomość
-
No to super Weronika bardzo sie ciesze
Ja wlasnie dostalam paczke ze od rodziny ze Stanow i podobno super ciuszki dla malej, chwilowo pavzka kest u mamy, ale mam nadzieje, ze jutro zobaczeGalanea, weronikabp, alexast, Agusia2312, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
My mamy w tym roku drugą rocznicę - 4 sierpnia.
w ten sam dzień teściowa ma urodziny buuuuuuuuuuuuuuuu
było cudnie. ślub mieliśmy w małym drewnianym kościółku, wesele w Istebnejno to jak się tak ujawniacie to:
AISAK, Martynika, Paulina1986, NataliaK, excella, nutka, Tusia84, weronikabp, Limerikowo, Galanea, sunset, evas, alexast, Nalka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Kobitki- powiedźcię, cos kupujecie do okrywania piersi podczas karmienia w miejscu publicznym- myślicie że sama pielucha tetrowa/ flanelowa wystarczy?
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
No to i my;) 22września będzie 2ga rocznica.
A OM miałam 8września ubiegłego roku:P Więc mamy synka "okołorocznicowego"
Wpadła do mnie siostra dziś i zrobiłyśmy przemeblowanie salonu:P Bałam się, że się mężowi nie spodoba, ale się ucieszył
No i zdjęcie;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 17:59
MonikaS, monaaa, AISAK, excella, Tusia84, weronikabp, Agusia2312, Limerikowo, Galanea, evas, Paulina1986, Martynika, alexast, Paula222, Nalka lubią tę wiadomość
-
Monaaa mój od kilku dni taki leń, ale na usg wszystko ok, serduszko też
Położna powiedziała, że coraz mniej miejsca i ciasno mu:)
A w ogóle mój lekarz ani położna z gabinetu nie kazali ruchów liczyć, nic nie mówili o tym, więc planuję się już nie stresować i nie liczę;P
Ja mam dwie bluzy i chyba 3 pary spodenek dresowych, jedne jeansy (mój mąż kupił, bo mu się spodobały:P) z tych małych rozmiarów o-3. Nie wiem czy kurteczka jest potrzebna? Bo przecież i tak dziecko albo w kocyku albo w czymś jakby było zimno będzie zawinięte. Nie będziemy go po dworze nosić tylko w wózku albo foteliku na chwilę zanim do auta dojdziemy... Dobrze myślę czy nie?
Z paczką dostałam trochę próbek kosmetyków i płyn i proszek do prania;P WYprałam pieluszki bo śmierdziały:Pmonaaa lubi tę wiadomość