MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:Ja to bym bardzo chciała dotrwać chociaż do 36tc, żeby móc trafić do wybranego przeze mnie szpitala
A tam przyjmują tylko z ciążą donoszoną.
Galanea, znam tyle przypadków że ze skróconą szyjką i spokojnym trybem życia dziewczyny musiały mieć wywoływane bo dzidziole ani rusz nie chciały wyjść
Najpierw grożą przedwczesnym porodem a później to wyganiają dzidzie, ja nie wiem jak to możliweTusia84, Galanea, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
NataliaK wrote:Ja zauważyłam moje drogie że my wszystkie bierzemy bardzo optymistyczną wersję porodu czyli między 38 a 40 tygodniem
żadna nie bierze pod uwagę że przecież też można przenosić...
:D
NataliaK, alexast, weronikabp lubią tę wiadomość
-
karolina1990 wrote:witajcie, dobrze że wybrałam się do tego lekarza. nie obyło się bez antybiotyku i to aż na 7 dni. Mam zapalenie oskrzeli.
Mądra dziewczynka- teraz już z górki będzie:)3 mam &&, żeby objawy szybko zelżały..
jak Hania się nie wykluje 1.06 to Mamusia będzie ostro działać z Tatusiem, żeby jej się zachciało wyskoczycWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 14:04
evas lubi tę wiadomość
-
AISAK wrote:a u mnie pierwsza rocznica 27.04 - szukam pomysłu na ten dzień. Podrzucicie jakieś???
ja nie pogniewam się jak bobasek urodzi się na dzień mamy lub dzień dziecka:)
Jeśli będzie ładna pogoda to może piknik w parku we dwoje, lub jakaś kolacja w restauracji przy świecach?
Ja na rocznicę nie chce żadnych prezentów, chce by mój zabrał mnie na kolację do lokalu, w którym mieliśmy wesele
Mi osobiście to wystarczy. Trochę przy okazji powspominamy i będzie świetnieGalanea, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Mam coś tam osłonowego. Niby było mi dziś rano trochę lepiej ale na wizytę i tak poszłam. Przeraża mnie ilość tabletek jakie zażywam- wszystkich razem teraz jest aż 14 i do tego 2x dziennie luteina.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 14:08
-
NataliaK wrote:Galanea, znam tyle przypadków że ze skróconą szyjką i spokojnym trybem życia dziewczyny musiały mieć wywoływane bo dzidziole ani rusz nie chciały wyjść
Najpierw grożą przedwczesnym porodem a później to wyganiają dzidzie, ja nie wiem jak to możliwenajpierw szew założony bo szyjka krótka i rozwarcie 1,5 cm w 26 tyg, a potem 10 dni po terminie wywoływanie porodu.
NataliaK, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra, a teraz dziewuszki, miłego dnia, wracam do życia, Miriam dała znać że mała na świecie, tak czekałam na jej relacje że nie mogłam się ogarnąć. Ja nie wiem, jak tu na czerwcówkach zacznie się rozpakowywanie to ja oka nie zamknę na chwilę. CO ZA EMOCJE
Galanea, alexast, evas, weronikabp, maggda, Agusia2312 lubią tę wiadomość