MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asiak sliczny tort,a brzusio jeszcze ładniejszy. Dziś wizyta u gin badanie szyjki i o 17 SR
Czytalam wczoraj tą akcje porodowa Dorjana na bieżąco uff ekspresowy poród tez sobie i wamtakiego życzę. Choc Evast też miła super porody.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 11:35
evas lubi tę wiadomość
-
mój bęben bardziej w stylu AISAK
Excella Twój mniejszy
hihi ale i tydzień ciąży inny
tak słoneczko świeciło a teraz znowu się zachmurzyło...
kurcze muszę synka zaprowadzić do siostry bo nie mam z kim zostawić. Wszystko byłoby dobrze - będzie miał nawet kompanów do zabawy, tylko, że... jej synki są ciut starsze a jeden w szczególności ma upodobania do różnych brzydkich słów, które potem do mojego synka wykrzykuje a ten podłapuje. i tak od ostatniego razu oduczam go słowa głupiak. Niby takie tam słowo ale wiecie jak potrai to wkurzyć jak co raz słyszysz głupiak?? nie potraię go oduczyć. Strach się bać co jeszcze podłapie... u nas takiego słownictwa w domu się nie używa i cholera człowieka bierze jak zostawisz synka a potem odbierasz i musisz wkładać podwójne wysiłki, żeby oduczać tego czego umieć nie powinien...wiem, że to dopiero początek bo potem przedszkole itd...ale teraz mógłby tego uniknąć... a wiem, że oni potraią jeszcze lepszymi słowami rzucać, już taką łaciną brukową...o to się bardziej martwię bo głupiak to jeszcze nic strasznego choć wkurzające... -
nick nieaktualny
-
aneczka83 wrote:Witam wszystkie czerwcóweczki przyszłe mamusie, jestem na jakimkolwiek forum po raz pierwszy w życiu wiec sorki za ewentualne błędy. Mam do was laseczki takie pytanie czy któraś podczas usg usłyszała że jej dzidziuś ma w komorze serca białą plamkę tak zwane OGNISKO HIPERECHOGENNE a jesli tak to jaka była wasza reakcja i co pozniej sie z tym ogniskiem u waszego dzidziusia działo
nie mam/ nie znam takiej sytuacji ale daję Ci link z poradni z warszawy która specjalizuje się w echo serca płodu i na samym dole strony masz informację na ten temat. http://www.usgecho4d.pl/echo-serca-plodu.htmlLimerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale się poryczalam, nie wierze, moja koleżanka z drugiego forum na ktorym byłam w tamtym roku wlasnie urodziła, była w 35 tyg, maluszek cały i zdrowy, dla bezpieczeństwa polezy troche w inkubatorku ale wszystko jest super.
)) Boże jak sie ciesze.. Powiem Wam tylko, ze to była jej 7 ciąża, jedyna donoszona.. Cuda się zdarzają. Cudownie...!!!
NataliaK, Judi2014, Agusia2312, Mucha, Galanea, Niesforna, vikus001, monaaa, Tusia84, Nalka, maggda, Limerikowo, nutka, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronikabp wrote:Dziewczyny ale się poryczalam, nie wierze, moja koleżanka z drugiego forum na ktorym byłam w tamtym roku wlasnie urodziła, była w 35 tyg, maluszek cały i zdrowy, dla bezpieczeństwa polezy troche w inkubatorku ale wszystko jest super.
)) Boże jak sie ciesze.. Powiem Wam tylko, ze to była jej 7 ciąża, jedyna donoszona.. Cuda się zdarzają. Cudownie...!!!
Ale superancko
Judi możemy już w razie czego spokojnie razem rodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 12:54
weronikabp, Judi2014 lubią tę wiadomość
-
Aisiak super torcik i brzusio:)
Weronika ciesze sie ze wszystko sie zakonczyło pomyślnie:)
U nas dzis pochmurno i chłodno.. Mnie maluch też w nocy nie budzi kopniakami, ale jak wstaje do ubikacji to czuje ruchy w nocy;) Dzis trovhe w nocy mnie bolało bardziej prawe biodro..
Co do ruchów położne mówiły ze 10 ruchów w ciagu 2 godzin musi byc a nic nie mówiły ze wiecej to nalezy sie martwic w sensie że 50 i powyzej.. zresztą lepiej sie nad tym mocno nie zastanawiac bo mozna zwariować..weronikabp, monaaa lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Uwaga, uwaga będę próbowała wstawiać zdjęcie z brzusiem (siniaczki z boku to wynik zastrzyków z clexane).
Tylko jak to zrobić?)
pisałam Ci już kochana, fotosik.pl, wgrywasz zdjęcie, a potem kopiujesz link który jest pod zdjęciem, będzie napisane, że to link do zdjęcia na forum.
Czekamy!! -
Dzień dobry.
To po kolei:
NataliaK - gratuluję 9-tego miesiąca,
Weronika - gratuluję 33tc (u mnie też się zaczął, hurra!),
Karolina - trzymam kciuki za wizytę, ciekawe ile mała waży,
monaaa - ja nie czuję ruchów w nocy, ale tak jak pisała Martynika, przytuliłam się ostatnio brzuchem do K. i czuł jak mała skakała
AISAK, Excella - ładne brzuszki macie
Mucha - czekam na zdjęcie z wypiekami
Tak jak większość z Was, poruszona akcją Topy i porodem Dorjany, wzięłam się w końcu za pranieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 13:13
weronikabp, monaaa, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
weronikabp wrote:No nie wierzę!
)
pisałam Ci już kochana, fotosik.pl, wgrywasz zdjęcie, a potem kopiujesz link który jest pod zdjęciem, będzie napisane, że to link do zdjęcia na forum.
Czekamy!!
tylko zdjęcie jest domowe po kąpieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 17:14
weronikabp, NataliaK, Galanea, Judi2014, Niesforna, sunset, excella, AISAK, monaaa, Agusia2312, Nalka, Tusia84, Limerikowo, nutka, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny