Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niby tak, ale nie do końca... Jak minie 15 tydzień to dopiero uwierzę na dobre i zacznę się mentalnie przygotowywać. Poprzednie straciłam właśnie w 15tc, więc jeszcze 2 miesiące niespokojne. Chyba boję się uwierzyć, żeby potem nie cierpieć tak bardzo jak ostatnio (pewnie ma tak wiele Aniołkowych mam). Oczywiście myślę pozytywnie i nie stresuję się na zapas, ale powiedzieliśmy o bliźniakach tylko rodzicom, rodzeństwu i najbliższym przyjaciołom. Reszcie rodziny powiemy pewnie po tym genetycznym, a znajomym w okolicy połówkowej.
-
Sue wrote:Dora, dobrze w takim razie, że jesteś w domu W domu człowiek zawsze szybciej dochodzi do siebie!
Ja wierzę, że Groch pokaże tym głupim pielęgniarkom gdzie raki zimują!
To jest najgorsze - druga kobieta powinna zrozumieć, dać jakieś wsparcie, a nie zachowywać się jak czołg jakiś.
A tak z innej beczki - Dora, uwielbiam ten Twój suwaczek - najpierw mózg większy od Paris Hilton, teraz biust Pameli Andreson
no myślę, że Pamela nie powstydziłaby się moich i to całkiem za darmoMistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:Niby tak, ale nie do końca... Jak minie 15 tydzień to dopiero uwierzę na dobre i zacznę się mentalnie przygotowywać. Poprzednie straciłam właśnie w 15tc, więc jeszcze 2 miesiące niespokojne. Chyba boję się uwierzyć, żeby potem nie cierpieć tak bardzo jak ostatnio (pewnie ma tak wiele Aniołkowych mam). Oczywiście myślę pozytywnie i nie stresuję się na zapas, ale powiedzieliśmy o bliźniakach tylko rodzicom, rodzeństwu i najbliższym przyjaciołom. Reszcie rodziny powiemy pewnie po tym genetycznym, a znajomym w okolicy połówkowej.
będzie dobrze.... zobaczysz:) a wiesz już czy są dwujajowe, dwuowodniowe, dwukosmówkowe czy jakie??
Dzień dobry mamusie !!!
Ksika, ja trzymam mocno kciuki !!!
Ja się nie udzielam za mocno, więc mnie raczej nie znacie ale czytam wszystkie posty chociaż przyznam, że czasami to zajmuje dużo czasu ;)i jestem z wami myślami
Wszystkie mamy, które widziały na USG swoje maleństwa GRATULUJĘ widoku!
Ja dzisiaj mam ten dzień Jestem w 8 tyg 2 dniu więc mojego małego wielkiego człowieka powinnam zobaczyć, ale z tyłu głowy mi siedzi, że pełna radość jest niewskazana, bo wszystko się może jeszcze zdarzyć...
Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 10:24
dora8201, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Są dwujajowe i wszystko mają oddzielne. Dzieciaki mogą być różnej płci i w ogóle do siebie nie podobne. Po cichu liczę na chociaż jedną dziewczynkę, bo jak wyjdą chłopaki to w domu będę ja i czterech chłopa. Stanowczo za dużo testosteronu
Bietka - to koniecznie daj znać po wizycie co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 10:26
dora8201, Sue lubią tę wiadomość
-
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:Są dwujajowe i wszystko mają oddzielne. Dzieciaki mogą być różnej płci i w ogóle do siebie nie podobne. Po cichu liczę na chociaż jedną dziewczynkę, bo jak wyjdą chłopaki to w domu będę ja i czterech chłopa. Stanowczo za dużo testosteronu
ooo!!! a miałaś stymulowaną owulkę??
Jestem po badaniu,szyjka zamknieta beta 3800,czekam na usg,mialam dzis wyjsc ale chyba mnie zostawia bo strasznie krwawie,wedlug nich.choc krwawie mniej niz wczoraj.dzieki dziewczyny za kciuki.teraz trzymajcie aby serduszko bilo na usg.
-
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:Są dwujajowe i wszystko mają oddzielne. Dzieciaki mogą być różnej płci i w ogóle do siebie nie podobne. Po cichu liczę na chociaż jedną dziewczynkę, bo jak wyjdą chłopaki to w domu będę ja i czterech chłopa. Stanowczo za dużo testosteronu
Bietka - to koniecznie daj znać po wizycie co i jak
Mistrzyni, to trzymam kciuki, żeby dzieciaczki zdrowo rosły i żeby była dziewczynka
Bietka - daj znać po wizycieMistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Jestem po badaniu,szyjka zamknieta beta 3800,czekam na usg,mialam dzis wyjsc ale chyba mnie zostawia bo strasznie krwawie,wedlug nich.choc krwawie mniej niz wczoraj.dzieki dziewczyny za kciuki.teraz trzymajcie aby serduszko bilo na usg.
-
dora8201 wrote:ooo!!! a miałaś stymulowaną owulkę??
Sue wrote:Mistrzyni, to trzymam kciuki, żeby dzieciaczki zdrowo rosły i żeby była dziewczynka
Dzięki bardzo !!
kasika8303 wrote:Jestem po badaniu,szyjka zamknieta beta 3800,czekam na usg,mialam dzis wyjsc ale chyba mnie zostawia bo strasznie krwawie,wedlug nich.choc krwawie mniej niz wczoraj.dzieki dziewczyny za kciuki.teraz trzymajcie aby serduszko bilo na usg.
Kciuki mocno zaciśnięte! Pokażcie oboje tym lekarzom gdzie raki zimują! -
kasika8303 wrote:Zeby tylko serduszko bilo
Ja byłam w 5t3d na USG i widziałam pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Lekarze też nie powinni się tak spieszyć - skoro beta rośnie, szyjka zamknięta, to niech tamują krwawienie i dają się Kropkowi spokojnie rozwijać! W sumie u Ciebie już kończysz 6t, więc myślę, że serduszko już będzie!
Cierpliwości - wszystko będzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 10:56
-
kasika8303 wrote:Niestety kropka na usg ani sladu,w nocy poronilam.czekam na zabieg aby wyczyscili i do domu
strasznie mi przykro... ;( wspieram mocno i tulę choćby wirtualnie
Dziewczyny jestem po wizycie
Moje wątpliwości zostały rozwiane, mały duży człowiek rozwija się dobrze, wszystkie parametry w normie, ma już prawie 20 mm
Widziałam go i mogę powiedzieć w końcu, że to jest prawdziwy człowieczek!
co prawda na zdjęciach widać tylko zarysy, więc nie będę wrzucać.
Wg dzisiejszego badania termin mam na 31.01.2015..., ale nie wypisuję się stąd, bo bliżej mi do Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 12:12
dora8201, Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość