Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety jest coraz gorzej,nadzieji juz nie mam wcale.Jutro rano beta i pewnie pojutrze zabieg.Koncze staranka na razie,stracic 2 kropki w jednym roku to dla mnie za duzo.caly dzien slucham bic serduszek ciezarnych na sali,zadnemu wrogowi nie zycze tego w momencie jak sie traci swojego kropka
-
Kasika, nie poddawaj się, jeszcze nic nie jest przesądzone, takie krwawienia się zdarzają. wiem, że łatwo nam mówić ale staraj się nie myśleć źleMama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
nick nieaktualny
-
Kasika - bardzo mi przykro trzymaj się Kochana...
Atakasobiejedna - ile mm ma Twoja dzidzia?
Mam śmiesznego lekarza, ale przy tym bardzo fajnego. Bardzo żałuję, że nie trafiłam do niego przy pierwszej ciąży. Ma w smartfonie aplikację gdzie wpisuje swoje pacjentki i tydz ciąży (data ostatniej miesiączki i samo mu wylicza tydz, dodatkowo też inne dane), ma zawsze przy sobie info odnośnie swoich pacjentek do tego zawsze nagrywa mi filmik na CD - nagranie z USG i dorzucił z 10 zdjęć w wersji papierowej, taki hojnyFedra, dora8201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bylabym dobrej mysli gdyby krwotoki malaly a sa coraz silniejsze.piersi przestaly bolec calkowicie wiec beta spada,przy tamtym poronieniu bylo tak samo.no zasnac nie ma szans,leze wsrod 4 ciezarnych ktore musza cala noc chodzic wkolo
-
Własnie wróciłam z wizyty i mam mieszane uczucia...na początku po badaniu Pani doktor powiedziała, że macica jest powiekszona i zrobimy USG, na normalnym nic nie zobaczyła więc bardzo mnie zasmuciła, ale zrobiła jeszcze dopochwowe i w ostatniej chwili gdzieś w kąciku zobaczyła pęcherzyk:) kazała brać witaminki i się oszczędzać. Następna wizyta za dwa tygodnie, podobno ma być już tętno...nie wiem jak ja przeżyje te dwa dluuuuuuuuugie tygodnie w tej niepewności...
-
kasika8303 wrote:Bylabym dobrej mysli gdyby krwotoki malaly a sa coraz silniejsze.piersi przestaly bolec calkowicie wiec beta spada,przy tamtym poronieniu bylo tak samo.no zasnac nie ma szans,leze wsrod 4 ciezarnych ktore musza cala noc chodzic wkolo
Mnie też piersi bolą mniej, a beta rośnie, spokojnie, zobaczysz co powiedzą lekarze.Musi Ci się udać. Trzymaj się kochana w tym szpitalu.Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
nick nieaktualnyEwela a w którym tyg jesteś
okej, już ogarnęłam, że w 6. Nie no nie martw się, być może miałaś później owulację i teraz wszystko na to rzutuje, ja zobaczę w piątek co mi Doktorro powie, ale nie wiem... boje się..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 22:18
-
nick nieaktualny
-
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:
Atakasobiejedna - ile mm ma Twoja dzidzia?
Kasika bardzo mocno trzymam kciuki, nie porownuj tej ciazy do poprzedniej, kazda jest inna, staraj sie myslec pozytywnie :*