Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem już po wizycie, widziałam serduszko jak bije
zakończony 6 tydzień data porodu 17.02.2014 co do progesteronu powiedziała, że mam więcej nie badać, bo tylko się denerwuję luteiny nie dała. A była to inna gin byłam u niej pierwszy az
Januszkowa, przedszkolanka:), dora8201, Fedra lubią tę wiadomość
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Będzie wszystko ok, po prostu Twój groszek jest wyjątkowy
dora8201 wrote:trzymam!! będzie dobrze!! musi być!!
a ja już mam wyniki - jest lepiej ale kolorowo jeszcze nie jest - w pon. miałam 4645 a dziś 5561 - mamy progres - normy to to jeszcze nie są ale przy zwyżce z 4017 na 4031 w 72 godziny to jednak jest postęp... aż się boję ucieszyć choć odrobinkę... myślę, że wyniki w piątek będą rozstrzygające bo będzie widać czy się rozhuśtało czy nie...
generalnie w 2 dni urosło praktycznie tyle jednostek co przez cały zeszły tydzień (od pon. do pon)dora8201 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo tym co czytałam na necie to róznie bywa. Wg książek to beta powinna przyrastać, bo inaczej oznacza coś złego. Jednak czytałam na innym forum, ze jednej dziewczynie spadła i urodzila zdrowego chłopczyka.
Beta (CHYBA) w 8-10tyg osiąga swój szczyt.. i nie wiem czy po tym czasie utrzymuje się na jednym poziomie, albo spada.. nie wiem, tak slszalam - to może być nieprawda. -
Dziewczyny, wiem że ciezko sie mowi ale trzeba myślec pozytywnie, może to bedzie banalne co napisze, ale nie mamy wplywu na to co dzieje sie z dzieckiem, jedyne co mozemy zrobic to nie szkodzic dodatkowo nerwami...
Ja juz po wizycie, doktorek był w takim dobrym humorze, ze nawet sam zartowal, normalnie bylam w szoku
Na usg normalnie widzialam BOBASKANiesamowite ze 2 tyg temu to byla dopiero "kropa", a moj lekarz fajnie mowil, no to jest maly dzidzius
A raczej myslalam ze lekarze wola uzywac slowa "zarodek". Ma wielka glowe, troche mniejszy brzuszek, raczki i nozki i pulsujacy motylek w srodku, czyli serduszko
Gin mowil ze juz widzi poczatki kregoslupa, czyli wsio ok.
Mam zrobic badania prenatalne miedzy 12 a 14 tc, czyli juz za miesiacJestem w szoku ze to tak szybko sie dzieje.
Fedra, Sue, Bietka, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Super
Atakasobiejedna wrote:Dziewczyny, wiem że ciezko sie mowi ale trzeba myślec pozytywnie, może to bedzie banalne co napisze, ale nie mamy wplywu na to co dzieje sie z dzieckiem, jedyne co mozemy zrobic to nie szkodzic dodatkowo nerwami...
Ja juz po wizycie, doktorek był w takim dobrym humorze, ze nawet sam zartowal, normalnie bylam w szoku
Na usg normalnie widzialam BOBASKANiesamowite ze 2 tyg temu to byla dopiero "kropa", a moj lekarz fajnie mowil, no to jest maly dzidzius
A raczej myslalam ze lekarze wola uzywac slowa "zarodek". Ma wielka glowe, troche mniejszy brzuszek, raczki i nozki i pulsujacy motylek w srodku, czyli serduszko
Mam zrobic badania prenatalne miedzy 12 a 14 tc, czyli juz za miesiacJestem w szoku ze to tak szybko sie dzieje.
Super, cieszę się z Twojej radości, sama już nie mogę doczekać się takiego widokuAtakasobiejedna wrote:Dziewczyny, wiem że ciezko sie mowi ale trzeba myślec pozytywnie, może to bedzie banalne co napisze, ale nie mamy wplywu na to co dzieje sie z dzieckiem, jedyne co mozemy zrobic to nie szkodzic dodatkowo nerwami...
-
olcia87 wrote:Jestem już po wizycie, widziałam serduszko jak bije
zakończony 6 tydzień data porodu 17.02.2014 co do progesteronu powiedziała, że mam więcej nie badać, bo tylko się denerwuję luteiny nie dała. A była to inna gin byłam u niej pierwszy az
i ma rację - nadmiar badań stresuje
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
ako99 wrote:u nas niestety puste jajo płodowe i brak zarodka. wiec wypadam z lutówek :S
powodzenia dziewczyny!
domyślam się, że diagnoza potwierdzona?? strasznie mi przykro...ale nie poddawajcie się! walczcie dalej
Atakasobiejedna wrote:Dziewczyny, wiem że ciezko sie mowi ale trzeba myślec pozytywnie, może to bedzie banalne co napisze, ale nie mamy wplywu na to co dzieje sie z dzieckiem, jedyne co mozemy zrobic to nie szkodzic dodatkowo nerwami...
pięknie:)) cud prawda??angelcia lubi tę wiadomość
No to jest dosłownie CUD
Zycze Wam wszystkim takich pieknych widokow na usg, kazda z nas na to zasluguje!
Dora trzymam kciuki, musi byc dobrze, nie ma innej opcji.
dora8201 lubi tę wiadomość