Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
sloneczna mysl pozytywnie jezeli na brazowo plamisz bedzie dobrze widocznie zatrzymali to wszystko zrobia usg i zobaczysz jka pieknie bije serduszko bo dopiero w 6 tyg zaczyna bic serce... ja widzialam serduszko w 6t i 3d jak bilo i tez powolii
-
Kasika
Boze..bardzo Ci wspolczuje az lzy sie cisna do oczu
Nie poddawaj sie nigdy wlacz z calych sil a wiadomo co bylo przyczyna poronienia ?
Kur... czemu to zycie jest takie niesprawiedliwe czemu takie pindy zachodza w ciaze bez problemow a potem wyrzucaja malenstwo na smietnik jak niepotrzebna rzecz ?? -
ja w 6tyg 1 dniu tez widziałam serduszko i tez nie biło jakoś super szybko jak porównywałam to z fotkami w necie ale gin powiedział ze to normalne bo to początki...
więc spokojnie musi być dobrze...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Przyczyny nigdy sie nie pozna.czeka mnie teraz mase badan kosztownyvh,bo to juz 2 kropek w tym roku.Z mezem postanowilismy sprzedac samochod aby miec kase.jeszcze w pracy uslyszalam pare tekstow w ktore nie moge uwierzyc.ja leze z krwotokami a w sluchawce slysze a kto przyjdzie w pt do pracy?rece mi opadly.najgorsze jest to ze 3raz tego nie przezyje i czuje mega blokade przed staraniami,ktore szybko nie moga byc,ale na sama mysl o staraniu o kolejne dziecko przeraza mnie wszystko
-
kasika8303 wrote:Przyczyny nigdy sie nie pozna.czeka mnie teraz mase badan kosztownyvh,bo to juz 2 kropek w tym roku.Z mezem postanowilismy sprzedac samochod aby miec kase.jeszcze w pracy uslyszalam pare tekstow w ktore nie moge uwierzyc.ja leze z krwotokami a w sluchawce slysze a kto przyjdzie w pt do pracy?rece mi opadly.najgorsze jest to ze 3raz tego nie przezyje i czuje mega blokade przed staraniami,ktore szybko nie moga byc,ale na sama mysl o staraniu o kolejne dziecko przeraza mnie wszystko
Polecam zrobic takie badania jak (jesli nie robilas):
ANA1 i ANA2
Przeciwciala przeciwlozyskowe
Kariotypy
Mycoplazma i ureaplazma
To byly badania ktore zlecil m gin z kliniki po pierwszym poronieniu... najdrozszy jest kariotyp bo u mnie to koszt 400 zl za jedna osobe...
Mam nadzieje ze szybko znajdziecie przyczyne a kolejna ciaza bedzie bezproblemowa i szczesliwa...
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
słoneczna 85 wrote:Boże...ja juz nie mam sil tu byc:(
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
kasika8303 wrote:Przyczyny nigdy sie nie pozna.czeka mnie teraz mase badan kosztownyvh,bo to juz 2 kropek w tym roku.Z mezem postanowilismy sprzedac samochod aby miec kase.jeszcze w pracy uslyszalam pare tekstow w ktore nie moge uwierzyc.ja leze z krwotokami a w sluchawce slysze a kto przyjdzie w pt do pracy?rece mi opadly.najgorsze jest to ze 3raz tego nie przezyje i czuje mega blokade przed staraniami,ktore szybko nie moga byc,ale na sama mysl o staraniu o kolejne dziecko przeraza mnie wszystko
Płacz, przeżyj żałobę- bo to jest Ci potrzebne. Kropek wróci do Ciebie, tak jak mówiła Daisy.
Nie przejmuj sie tym, co mówią w pracy, teraz o tym nie myśl :*
Zrob badania, następnym razem sie uda. Wierze, ze możesz czuć blokade, ja nie wiem cxy odwazylabym sie ponownie.
Strasznie to życie niesprawiedliwe!
Nie poddawaj sie tylko :*
-
boże Truskawka Ty też??? co to za czarna seria????? trzymaj się dzielnie, będzie wszystko dobrze!
aż się 5 razy bardziej boję iść jutro na te badania... bo z moimi problemami przy bezproblemowych dziewczyn to może być tylko jedno wyjście...
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Truskawka, trzymaj się dzielnie. Musi być dobrze. Co to za dzień dzisiaj????truskawkax25 wrote:Dziewczyny i ja jadę do szpitala zaczęłam krwawić. Dzwoniłam do mojego ginekologa co chodzę prywatnie powiedział ze o 21 do niego przyjechać ale nie wiem czy to nie będzie za późno wiec jadę do szpitala.
-
nick nieaktualny