WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jem wszystko co jadłam przed ciazą oczywiście jesli mam na to ochote i pasztet i nawet lody które nie są sorbetami... i postanowiliśmy z mężem ze rezygnujemy z fast foodów razem :)

tez mnie zastanawia zabranie prawka w chwili nie przyjęcia mandatu wydaje mi sie to troche bezprawne :/

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do podkladow to ja kupuje 60 na 60. W poprzedniej ciazy takie mialam i mi wystarczaly.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Fedra, a pokaż te koszule i biustonosze ;)

prosze bardzo moze nie sa super cudowne ale mnie do szpitala takie wystarcza ;)

http://allegro.pl/wyprzedaz-topowy-model-koszula-do-karmienia-xl-xxl-i4744930450.html

http://allegro.pl/biustonosz-stanik-do-karmienia-85c-17wzorow-gratis-i4711085830.html

wybrałam u tej babki bo przynajmniej ma wymiary podane i byłam w stanie dobrać sobie mniej więcej stanik ;)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra twoje wyniki glukozy są bardzo dobre ;)

Cath pierwsze słyszę żeby za odmowę przyjęcia mandatu policja prawko zabrała, przecież każdy ma prawo odmówić jak nie czuję się winny, no chyba że coś w prawie się zmieniło.. No nie zazdroszcze sytuacji..

Fedra lubi tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zamówiłam tę biustonosze ;)

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• cath Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorocia2324 wrote:
    Cath pierwszy raz slysze o czyms takim, ze prawko zabieraja. Nawet w drogowce czy innych programach jak nie przyjmiesz mandatu to sprawa trafia do Sadu Grodzkiego i on wymierza Ci kare. Jezeli nie zgadzasz sie z opinia policjantow masz prawo odmowic mandat i tak jak mowie Sad rozpatruje Twoja sprawe. Ci policjanci jacys nienormalni czy tak prawo sie zmienilo? MASAKRA!.
    Tez mnie to zastanawia. No ale z policja sie nie wygra a czasem moze byc nawet gorzej po dyskusji. No trudno co sie stalo juz sie nie odstanie :/ ciekawe jak on to zrobi jak musi codziennie z towarem jechac do gdańska. Na tydzień ma wystawione zaświadczenie ze moze jeździć bo musi sie stawic na Komendzie . A potem nie wiem. Jestem zla jak osa. Troche juz mi przeszło ale dalej myślę jak to będzie :/

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do podkładów i innych rzeczy to ten sprzedawca ma fajne promocje np do 10 szł dodaje 6 gratiś lub 2 gratis itd :)

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=23077039

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiaa1201 wrote:
    Też zamówiłam tę biustonosze ;)

a przyszły Ci już jesteś zadowolona?

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry dorby :) witamy sie i my :)
    Moj R ma na szczeście ząbka juz, jak prawdziwy :) nie widać różnicy wogole :)

Sue nie przejmuj sie ludzie gadali i beda gadac, taka ich natura, tym bardziej jak nie maja sie zajac i nie maja dosc interesujacego swojego zycia...u mnie na wsi tez sie juz zaczynaja plotki ze bez slubu, ze jak to itd...szkoda rodziców bo sie tym wkurzaja ale ja nigdy na ludzi nie patrzyłam i mam ich gdzies, do gara mi nic nie wkładaja i na zycie mi nie daja, wiec niech sie odpierwiastkuja ode mnie...zreszta juz nie jedna osoba na wsi sie przekonała jaki mam niewyparzony pysk wiec nie chca ze mna zaczynac :)

Fedra, Sue, Lara 82, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie

dzis nic mi sie nie chce, len na maxa

Sloneczna tez mnie takie prady przechodza
    Fedra a o co chodzi z tym rabatem na 50 zl w allegro?

dzis zamowilam zestaw butelek TT

ide na kawke sie dobudzic

aha i wkoncu i Ja mam przekroczona granice przezywalnosci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 11:24

Fedra, Gosiak, Lara 82, słoneczna 85 lubią tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    prosze bardzo moze nie sa super cudowne ale mnie do szpitala takie wystarcza ;)

http://allegro.pl/wyprzedaz-topowy-model-koszula-do-karmienia-xl-xxl-i4744930450.html

http://allegro.pl/biustonosz-stanik-do-karmienia-85c-17wzorow-gratis-i4711085830.html

wybrałam u tej babki bo przynajmniej ma wymiary podane i byłam w stanie dobrać sobie mniej więcej stanik ;)
    Wielkie dzięki :)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath, znalazłam coś takiego:

http://motormania.com.pl/newsy/kraj/zatrzymanie-prawa-jazdy-kiedy-za-co-i-dlaczego-policjant-moze-to-zrobic/

Nie wiem czy Policja prawidłowo zatrzymała prawko Twojemu mężowi, ale wydaje mi się, że niestety tak - niezatrzymanie się do kontroli to wykroczenie i w takim przypadku sąd może orzec nawet zakaz prowadzenia pojazdów. Przy czym - tutaj jest sytuacja dyskusyjna, bo jak mówisz, Twój mąż twierdzi, że zaszło nieporozumienie.
    Mam więc nadzieję, że wszystko się szybko rozwiąże

• Fedra Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megg wrote:
    witam sie

dzis nic mi sie nie chce, len na maxa

Sloneczna tez mnie takie prady przechodza
    Fedra a o co chodzi z tym rabatem na 50 zl w allegro?

dzis zamowilam zestaw butelek TT

ide na kawke sie dobudzic

na maila dostałam kupon do odbioru ze jeżeli zamówie z działu odzież, obuwie, dodatki na kwote 100zł to dostane 50 zł rabatu :)

megg lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • cath Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Cath, znalazłam coś takiego:

http://motormania.com.pl/newsy/kraj/zatrzymanie-prawa-jazdy-kiedy-za-co-i-dlaczego-policjant-moze-to-zrobic/

Nie wiem czy Policja prawidłowo zatrzymała prawko Twojemu mężowi, ale wydaje mi się, że niestety tak - niezatrzymanie się do kontroli to wykroczenie i w takim przypadku sąd może orzec nawet zakaz prowadzenia pojazdów. Przy czym - tutaj jest sytuacja dyskusyjna, bo jak mówisz, Twój mąż twierdzi, że zaszło nieporozumienie.
    Mam więc nadzieję, że wszystko się szybko rozwiąże
    Wlasnie czytam. No co będzie to będzie tez juz po ptakach! Ale ten mój stary dzis nie zabłysnął inteligencja! No cóż najlepszym sie zdarza

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Wielkie dzięki :)

nie ma za co moze coś Ci przypadnie do gustu :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Sue Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    dobry dorby :) witamy sie i my :)
    Moj R ma na szczeście ząbka juz, jak prawdziwy :) nie widać różnicy wogole :)

Sue nie przejmuj sie ludzie gadali i beda gadac, taka ich natura, tym bardziej jak nie maja sie zajac i nie maja dosc interesujacego swojego zycia...u mnie na wsi tez sie juz zaczynaja plotki ze bez slubu, ze jak to itd...szkoda rodziców bo sie tym wkurzaja ale ja nigdy na ludzi nie patrzyłam i mam ich gdzies, do gara mi nic nie wkładaja i na zycie mi nie daja, wiec niech sie odpierwiastkuja ode mnie...zreszta juz nie jedna osoba na wsi sie przekonała jaki mam niewyparzony pysk wiec nie chca ze mna zaczynac :)

No właśnie Rudasku mnie też szkoda rodziców, bo oni tam mieszkają. Mam nadzieję, że się tym nie przejmują, że tak bez ślubu, itd :D
    Moi rodzice są mądrymi ludźmi i widzą, że ja jestem szczęśliwa, więc mam nadzieję, że ich nie obchodzą takie durne ploty.

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue u mnie tak samo, rodzice to zupełnie inne pokolenie, jzu dawno im zapowiedzialam, chyba z 15 lat temu, po slubie kuzyna ze nigdy " bo brzuch, bo dziecko"...i zapamietali, teraz nawet nie pytali :) slub weźmiemy tylko i wylacznie ze wzgledu na formalnosci tylu przychodnia, przedszkole, wspolen nazwisko itd..i to cywilny :) ale nie teraz, nie na biegu bo trzeba itd..jestem ze swoim mezczyzną bo GO kocham, dziecko mamy z milosci a nie z wpadki wiec po co sie spieszyć itd...
    no ale ludzie i tak wiedza swoje niestety....
    u mnie pewnie tez pojdzie ze wpadka, bo rzadko jestem na wsi i mnie z facetami nie widują :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    nie ma za co moze coś Ci przypadnie do gustu :)
    Tak jak mówisz, koszulki do szpitala w sam raz, staników i tak nie ma w moim rozmiarze, przeraża mnie kupowanie w sklepie dla cycatych, bo tam 150-200zł trzeba liczyć za stanik.
    No nic, może jeden zamówię 80DD na próbę i może będzie ok...

Fedra lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koszulki fajne
    stanik wole mirzyć na żywo

Fedra lubi tę wiadomość

• Januszkowa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laurka- co jedna teściowa to lepsza:) Teraz przeszłam na system- unikania i czuję się "zdrowsza":)

Pia Gizela- świetna żonka z Ciebie, odprawiasz męża do pracy :) Ja zawsze śpię:) Jedyne co robię żeby było mu miło rano to herbatę w termosie wieczorem. Wiem, że jak jej nie zrobię to sam też nie zrobi i będzie pił np. coś gazowanego na pusty żołądek, który będzie go później bolał :)

AsiaSz jeśli chodzi o zaparcia to wypiłam rano szklankę przegotowanej wody z miodem i udało się- hura :)

Słoneczna kocyki Minky oglądałam już tysiąc razy i tak samo jak Ty nie mogę się zdecydować. Zbyt dużo modeli mi się podoba.

Lara do szpitala zamówiłam na allegro
    http://allegro.pl/podklady-poporodowe-absorgyn-do-szpitala-10szt-i4664006271.html
    http://allegro.pl/podklady-higieniczne-poporodowe-bella-10szt-okazja-i4704406358.html
    http://allegro.pl/majtki-jednorazowe-7szt-poporodowe-rozm-40-i4726822928.html
    Koszule też już kupiłam 2, trzecią dostanę od siostry, będzie dobra do rodzenia. Kapcie też są nowe, czekają w szafie:) Torba już dawno kupiona. Nawet kosmetyczkę mam nową schowaną :D

Fedra lubi tę wiadomość

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
‹‹ 1069 1070 1071 1072 1073 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ