WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara mi sie normalnie ta strona otwiera.

Lara 82 lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara ja mam normalnie :)

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    Hej wam, witam się z rana.

Wiecie co chciałam dziś zamówić witaminki w aptece gemini, ja już zgłupiałam czy mogłybyście sprawdzić czy wyświetla wam się normalnie strona.

Nie jestem tam zalogowana, wiec zaczęłam zakupy wkładając rzeczy do koszyka nagle jak szukałam kolejnej wyskoczyła mi jakaś pusta strona i cały czas tak mam?
    Nie wiem czy to tylko u mnie czy wy też macie taki pusty widok.
    www.aptekagemini.pl
    Mogłybyście zobaczyć ?
    U mnie wszystko OK, pojawia się strona, po zalogowaniu też.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • agaaa28 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze i ja też jestem strasznie niezdecydowana. Chciałabym już zamówić wózek, a wciąż nie mogę wybrać. Rozważam 3 i już kompletnie nie wiem :(

Tako Captiva Mohican
    Tutek Grander Play
    Tutek Tirso

Czy któraś zdecydowała się na któryś z powyższych?

Kubuś - 9 luty, 4100 gram, 59 cm

951c9e183b.png
  • agaaa28 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara u mnie też OK

951c9e183b.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdziłam teraz i jest OK a przez godzinę nie mogłam tam wejść ale dzięki nie wiem co jest :-)

relge6yd3cl8y0me.png
  • gusiaa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ;-) u nas świetnie słońce świeci pogoda na plus.. Odrazu lepiej wstaje się w taki poniedziałek :-P

Ja wczoraj dostałam kolejna torbę ciuszkow, mąż już marudzi ze za dużo tego ;-)

Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

tb73krhmu0f7yc26.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie teżstrona gemini działała dobrze:)

Co do wózka nie pomogę. Sama jestem zdezorientowana i nie wiem co wybrać.

Wy mi tu o ciuszkach a ja nijak zebrać się do zakupów dla małego przekonać nie mogę. Przeraża mnie ilość rzeczy do kupienia:/

relg9vvjrtqik460.png

• Bietka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja ! :)

Już po śniadanku, teraz powoli będę się szykować odwiedzić dziewczyny z pracy, bo muszę zawieźć L4

Cath mój chłopiec też kopie wysoko, czasami dosłownie pod samymi cyckami ;)

Co do snów to moje przechodzą samie siebie ;p dzisiaj np śniło mi się, że poszłam na mszę do kościoła i tam przyniesiono kilka ciał z kostnicy, pokrojono je częstowano... To dopiero porypane ;) zaznaczam, że ja mam durne sny często, więc już się przyzwyczaiłam.

c7hyim7.png
  • agaaa28 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bietka wrote:
    Witam się i ja ! :)

Już po śniadanku, teraz powoli będę się szykować odwiedzić dziewczyny z pracy, bo muszę zawieźć L4

Cath mój chłopiec też kopie wysoko, czasami dosłownie pod samymi cyckami ;)

Co do snów to moje przechodzą samie siebie ;p dzisiaj np śniło mi się, że poszłam na mszę do kościoła i tam przyniesiono kilka ciał z kostnicy, pokrojono je częstowano... To dopiero porypane ;) zaznaczam, że ja mam durne sny często, więc już się przyzwyczaiłam.

O matko ! A myślałam, że ja mam dziwne sny :)

Bietka lubi tę wiadomość

951c9e183b.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Wyobraźcie sobie, że mnie rozbawiła z rana moja dawna koleżanka :) w miejscowości, z której pochodzę, w której nie mieszkam 11 lat i gdzie nikt nie zna mojego narzeczonego, nawet go nie widzieli na oczy chyba (co najwyżej w tv, bo sie to zdarza) chodzi plotka, że ja zaszłam w ciążę specjalnie!! Wiecie jak można zajść specjalnie w ciążę z facetem, z ktorym planuje sie wspólne życie, jest się w związku od prawie 6 lat i (o matko!!!) uprawia się seks??!
    Przepraszam, że to powiem, ale ja pierdole.

AsiaSzw, Aagnieszkaa, dorocia2324, Fedra, Asiaa1201, Januszkowa lubią tę wiadomość

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue, zawsze możesz skomentować do kogoś kto jej to przekaże, że jest strasznie biedna skoro ma tak nieciekawe życie, że musi żyć życiem innych ;)

dorocia2324 lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jej też napisałam :) że skoro mają tak nudne życie, to niech żyją moim - moje jest zajebiste :)

Gosiak, dorocia2324, Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość

• LadyMK Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Witamy się z Witusiem i naszą willą :)
    http://iv.pl/images/00297106645021974201.jpg

Lara 82, Gosiak, Sue, Patrycja20, AsiaSzw, Penelope, dorocia2324, Fedra, Bietka, Januszkowa, megg, Angélique89 lubią tę wiadomość

Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
    Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
    34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g

3523x2t.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue a ja bym to olała :-) Nie przejmuj się wcale. Nie chcę nikogo obrazić ale w małych miejscowościach i na wsiach tak było jest i będzie.
    Ludzie cieszą się z czyjejś krzywdy i wkurzają jak się komuś powodzi.
    Nic nie dadzą twoje nerwy, bo jak nie ona to ktoś inny zazdrosny tak powie.
    W takich małych móżdżkach ludzie nie są w stanie pomieścić, że po prostu się kochacie i w ogóle wielu innych rzeczy.
    To się nazywa zazdrość :-)

Sue lubi tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue a to nie jest prawda :D? Ja myślałam, że przez 6 lat go ukrywałaś, a żeby zajść w ciąże to go związałaś :D hahaha Jak ja uwielbiam takich ludzi :D

Sue, Fedra, Bietka lubią tę wiadomość

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie wkurzylam!! Moj mąż kierowca, jeździ na torze, ściga się, zna sie na kodeksie drogowym zrobil największą głupotę jaka moze zrobić. Policja zatrzymywala do kontroli pojazdy i nie zatrzymał sie do kontroli bo mówi ze wygladalo to tak jakby nie zatrzymywali jego bo samochód kolo niego zjechal do kontroli. I dzien dobry 500 zl i 8 punktów bo nie zatrzymał sie do kontroli. A mój mąż co. Nie przyjmuje mandatu bo nie jest frajerem i ni będzie placil za frajer im 500 zl jak zle go zatrzymywali. I zabrali mu prawko!!! Ja pier#ole. Szok przyjechał do domu i mi mowi a ja go uświadamiam ze raz mogl im zapłacić bo teraz jak sie zle poczuje czy cos to on nawet mnie nie zawiezie do szpitala. Znając polski sąd będzie to aie ciagnac i na pewno do stycznia nie dostanie prawka. I co kto mnie do szpitala zawiezie jak będę rodzic? Wrr

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue najlepiej puścić to w eter. Szkoda nerwów. Ja wszelkie plotki odpuszczam. U mnie znowuż w pracy plotkary nie z tej ziemi. A ja twierdzę, że w pracy się pracuje, a nie plotkuje i wchodzi w bliskie relacje.

Zjadłam paczkę herbatników i zbieram siły na wyprawę do warzywnego. Nie wiem co za zupę ugotować.

Sue lubi tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• cath Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue nie denerwuj sie :* ja jak zaczelam byc z moim M to słyszałam o sobie ze jestem blachara i ze pilecialam na motor i samochód. Ale gdy mój mąż przyjeżdżał po mni pod szkole swoim TT wszyscy gadali ale jak maluchem keidys przyjechał nikt nic nie powiedzial. A to ze nie wiedziałam ze to jego samochód to tez nikt nie wiedział bo mi powiedzial ze to samochód jego mamy. No a jak ślub braliśmy to słyszałam nie raz ze pewnie w ciąży jestem i ze zlapalam go na dziecko. Bo juz nie mozna wziąć ślubu mając 20 lat z miłości? Teraz jestem w ciąży to znów jest gadanie ze pewnie kryzys w związku mamy i ratujemy sie dzieckiem. A to ze my nigdy sie nie kłócimy. Nigdy. Ani razu sie nie rozstaliśmy nawet na jeden dzien. Wszędzie gdzie mój mąż jedzie zawsze zabiera mnie nie dlatego ze musi ale sam sie gdzies zapisuje na jakiś wyścig a dzien przed dowiaduje sie ze jadę z nim. Ludzie sa do dupy!

Sue, Asiaa1201 lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • agaaa28 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue, znam to. Też pochodzę z małej miejscowości na pomorzu, a teraz mieszkam w Wawie i za każdym razem jak odwiedzamy rodziców dowiaduję się czegoś ciekawego na swój temat. Ciekawa jestem co będzie, jak pojedziemy tam w trójkę bo nie byliśmy od lipca i w związku z moim leżakowaniem na pewno w dwupaku tam już nie pojadę :)

Sue lubi tę wiadomość

951c9e183b.png
‹‹ 1067 1068 1069 1070 1071 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ