Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara 82 wrote:Hej wam, witam się z rana.
Wiecie co chciałam dziś zamówić witaminki w aptece gemini, ja już zgłupiałam czy mogłybyście sprawdzić czy wyświetla wam się normalnie strona.
Nie jestem tam zalogowana, wiec zaczęłam zakupy wkładając rzeczy do koszyka nagle jak szukałam kolejnej wyskoczyła mi jakaś pusta strona i cały czas tak mam?
Nie wiem czy to tylko u mnie czy wy też macie taki pusty widok.
www.aptekagemini.pl
Mogłybyście zobaczyć ?
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Kurcze i ja też jestem strasznie niezdecydowana. Chciałabym już zamówić wózek, a wciąż nie mogę wybrać. Rozważam 3 i już kompletnie nie wiem
Tako Captiva Mohican
Tutek Grander Play
Tutek Tirso
Czy któraś zdecydowała się na któryś z powyższych? -
Witam się i ja !
Już po śniadanku, teraz powoli będę się szykować odwiedzić dziewczyny z pracy, bo muszę zawieźć L4
Cath mój chłopiec też kopie wysoko, czasami dosłownie pod samymi cyckami
Co do snów to moje przechodzą samie siebie ;p dzisiaj np śniło mi się, że poszłam na mszę do kościoła i tam przyniesiono kilka ciał z kostnicy, pokrojono je częstowano... To dopiero porypanezaznaczam, że ja mam durne sny często, więc już się przyzwyczaiłam.
-
Bietka wrote:Witam się i ja !
Już po śniadanku, teraz powoli będę się szykować odwiedzić dziewczyny z pracy, bo muszę zawieźć L4
Cath mój chłopiec też kopie wysoko, czasami dosłownie pod samymi cyckami
Co do snów to moje przechodzą samie siebie ;p dzisiaj np śniło mi się, że poszłam na mszę do kościoła i tam przyniesiono kilka ciał z kostnicy, pokrojono je częstowano... To dopiero porypanezaznaczam, że ja mam durne sny często, więc już się przyzwyczaiłam.
O matko ! A myślałam, że ja mam dziwne snyBietka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Wyobraźcie sobie, że mnie rozbawiła z rana moja dawna koleżankaw miejscowości, z której pochodzę, w której nie mieszkam 11 lat i gdzie nikt nie zna mojego narzeczonego, nawet go nie widzieli na oczy chyba (co najwyżej w tv, bo sie to zdarza) chodzi plotka, że ja zaszłam w ciążę specjalnie!! Wiecie jak można zajść specjalnie w ciążę z facetem, z ktorym planuje sie wspólne życie, jest się w związku od prawie 6 lat i (o matko!!!) uprawia się seks??!
Przepraszam, że to powiem, ale ja pierdole.AsiaSzw, Aagnieszkaa, dorocia2324, Fedra, Asiaa1201, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Witamy się z Witusiem i naszą willą
http://iv.pl/images/00297106645021974201.jpgLara 82, Gosiak, Sue, Patrycja20, AsiaSzw, Penelope, dorocia2324, Fedra, Bietka, Januszkowa, megg, Angélique89 lubią tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Sue a ja bym to olała
Nie przejmuj się wcale. Nie chcę nikogo obrazić ale w małych miejscowościach i na wsiach tak było jest i będzie.
Ludzie cieszą się z czyjejś krzywdy i wkurzają jak się komuś powodzi.
Nic nie dadzą twoje nerwy, bo jak nie ona to ktoś inny zazdrosny tak powie.
W takich małych móżdżkach ludzie nie są w stanie pomieścić, że po prostu się kochacie i w ogóle wielu innych rzeczy.
To się nazywa zazdrośćSue lubi tę wiadomość
-
Ale sie wkurzylam!! Moj mąż kierowca, jeździ na torze, ściga się, zna sie na kodeksie drogowym zrobil największą głupotę jaka moze zrobić. Policja zatrzymywala do kontroli pojazdy i nie zatrzymał sie do kontroli bo mówi ze wygladalo to tak jakby nie zatrzymywali jego bo samochód kolo niego zjechal do kontroli. I dzien dobry 500 zl i 8 punktów bo nie zatrzymał sie do kontroli. A mój mąż co. Nie przyjmuje mandatu bo nie jest frajerem i ni będzie placil za frajer im 500 zl jak zle go zatrzymywali. I zabrali mu prawko!!! Ja pier#ole. Szok przyjechał do domu i mi mowi a ja go uświadamiam ze raz mogl im zapłacić bo teraz jak sie zle poczuje czy cos to on nawet mnie nie zawiezie do szpitala. Znając polski sąd będzie to aie ciagnac i na pewno do stycznia nie dostanie prawka. I co kto mnie do szpitala zawiezie jak będę rodzic? Wrr
-
Sue najlepiej puścić to w eter. Szkoda nerwów. Ja wszelkie plotki odpuszczam. U mnie znowuż w pracy plotkary nie z tej ziemi. A ja twierdzę, że w pracy się pracuje, a nie plotkuje i wchodzi w bliskie relacje.
Zjadłam paczkę herbatników i zbieram siły na wyprawę do warzywnego. Nie wiem co za zupę ugotować.Sue lubi tę wiadomość
-
Sue nie denerwuj sie :* ja jak zaczelam byc z moim M to słyszałam o sobie ze jestem blachara i ze pilecialam na motor i samochód. Ale gdy mój mąż przyjeżdżał po mni pod szkole swoim TT wszyscy gadali ale jak maluchem keidys przyjechał nikt nic nie powiedzial. A to ze nie wiedziałam ze to jego samochód to tez nikt nie wiedział bo mi powiedzial ze to samochód jego mamy. No a jak ślub braliśmy to słyszałam nie raz ze pewnie w ciąży jestem i ze zlapalam go na dziecko. Bo juz nie mozna wziąć ślubu mając 20 lat z miłości? Teraz jestem w ciąży to znów jest gadanie ze pewnie kryzys w związku mamy i ratujemy sie dzieckiem. A to ze my nigdy sie nie kłócimy. Nigdy. Ani razu sie nie rozstaliśmy nawet na jeden dzien. Wszędzie gdzie mój mąż jedzie zawsze zabiera mnie nie dlatego ze musi ale sam sie gdzies zapisuje na jakiś wyścig a dzien przed dowiaduje sie ze jadę z nim. Ludzie sa do dupy!
Sue, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Sue, znam to. Też pochodzę z małej miejscowości na pomorzu, a teraz mieszkam w Wawie i za każdym razem jak odwiedzamy rodziców dowiaduję się czegoś ciekawego na swój temat. Ciekawa jestem co będzie, jak pojedziemy tam w trójkę bo nie byliśmy od lipca i w związku z moim leżakowaniem na pewno w dwupaku tam już nie pojadę
Sue lubi tę wiadomość