Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja zabieram sie juz teraz, bo jestem na L4 i sie nudze bardzo. A tak nie dosc ze bede sie cieszyc to juz bede miala to z glowy
planujemy zmiane mieszkania, wiec jesli mi wypadnie na styczen to nie bede miala kiedy tego zrobic. A te ciuszki juz uprane spakuje w worki i do szuflad - powinno byc ok:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 21:24
-
Penelope świetnie wyglądasz!!!
Czułam się dobrze od początku ciąży, teraz zaczyna mi coś dolegać. Najpierw to kucie w boku, teraz problem z "2". Już nie wiem jak się ratować i co jeść. Wypróbowałam wszystkie metody i żadna się nie sprawdza.
Gusia zazdroszczę Ci takiej teściowej, ja u mojej nie byłam już 3 miesiące (mieszka 4 km od nas) wczoraj widziałyśmy się na cmentarzu, odpowiedziała tylko "Dzień dobry", nie zapytała nawet jak się czuję. Już nie wspomnę o tym, że nie zaprosiła nas do siebie. Jest mi przykro, żal mi mojego J, nawet nic mu nie mówiłam. W listopadzie J będzie miał imieniny, specjalnie ich nie zrobię... Nie wykazują zainteresowania moją osobą więc nie będę się wysilać i robić Bóg wie czego w kuchni.Penelope lubi tę wiadomość
-
Nie wiem Asia czy to sprawka malucha, kopniaki czuję o wiele niżej niż to kłucie, aż tak wysoko nie dosięga. Mam dzisiaj strasznego nerwa, najmniejsza drobnostka mnie denerwuje.
Idę spać, może jutro mi wszystko przejdzie:)
Dobranoc -
Januszkowa to naprawde milutko z jej strony
Moja tesciowa jest dziwna i stosunki sa dziwne. Udaje swieta i taka troskliwa mamusie, tylko, ze kontakt sprowadza sie do 1-2 spotkan w roku i kartek na urodziny i inne okazje. Generalnie dawno temu zdradzila meza i zostawila dwoje dorastajacych dzieci i sie wyniosla. Przez pol roku mieszka na Florydzie, a jak na lato przylatuja do NY to i tak odzywa sie raz przez cale lato. I zawsze konczy "pozostanmy w kontakcie". Ciezko mi zbudowac relacje z kims, kto ma taki uklad. A za plecami meza nie bede sie na sile przyjaznic z jego matka.
A teraz sluchaj najlepsze - jak na koniec wrzesnia wyprawila swoje urodziny z polowy sierpnia, to dala nam prezent dla dzidziusia i obowiazkowo kartke z gratulacjami i zyczeniami i wyglosila zyczenie, ze chcialaby byc zaangazowana w zycie naszego dziecka. Teraz kreci nosem, ze dom, ktory kupujemy jest 30 minut jazdy dalej niz ten w ktorym mieszkamy obecnie i to taka niedogodna lokalizacja. Heeeelllllooooo! Ziemia do tesciowej! Przez pol roku mieszkasz na Florydzie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 01:32
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Witam z rana.
Asiaaa ale ci zazdroszcze tych 90 dni. Gratuluje.
Pia ale masz fajnie. Moj duzy tez wyprawiony juz, a mlodszy jeszcze sie kreci po domu bo lekcje dzis na 8.50 wiec nie pojde spac.
Januszkowa ja na poczatku tez mialam straszne zaparcia. Pilam ten syrop Loctolosum 3- 4 razy dziennie i zajadalam sie activia, tylka nie urywalo ale tragedi tez nie bylo. Teraz odkad mam anemie i biore zelazo Tardyferon fol to juz wogole nie mam problemow bo dziala wlasnie tak "rozluzniajaco". Do tej pory potrafi mnie przytkac w zaleznosci od ilosci zjedzonej czekolady i z automatu jak sie nie zalatwie 2-3 dni to mam twardnienia brzuchateraz mialam wlasnie weekend walki, ogorki kiszona i activia i jest okej.
-
Witam sie z rana
obudzila mnie corcia buszujaca w brzuchu jakby sobie urzadzila tor biegowy
Wypatrzylam takiego bloga na forum III trymestr- z rzeczami ktore sie przydadza przyszlej mamie:
http://yourbabyproject.blogspot.com/2011/06/ubranka-i-tekstylia-0-6-mc.html?m=1
Taki ciekawy zbior wiedzy -
Hej kobietki ja wlasnie uszykowalam dzieci do szkoly i pije kawe
za chwil kilka ich obudze wiec zacznie sie meksyk w domu
Moja nocka byla dzis nie ciekawa jutro mam wizyty i bardzo sie nia stresuje moje sny byly okropne nawet nie chce wam ich opowiadac bo trzese sie jak galaretka w srodku i szklanki w oczach mamOby do jutra ..
-
i my juz wstalismy.
ja ciuszkow dostalam bardzo duzo- nie zdazylam wsyztskiego wykac wiec juz nic nie kupuje- musze poprac a czesc odrzucic- prac bede w grudniu na zwolnieniu- jak Penelope.
kupie tylko czapeczki malenkie, moze skarpetki.
macie tez takie uderzenia jakby pradem? mysle ze to te skurcze BH.
wczoraj moj synek kopal tatusia reke:D delikatnie- ale kopie:)
wiecie, moze jestem glupia ale nie moge sie zdecydowac nakocyk minky!!!
teraz mysle ze moze cytrynowy mi sie podoba:)
jestem taka niezdecydowana!!!Gosiak, cath, Penelope, Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość