Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie pierwszy trymestr był ok, zaczęłam wymiotować w 12 tygodniu
Czyli może będzie ok?
Mój P. jest wodnikiemWodniki to uparciuchy, niezależni ludzie, chodzą własnymi ścieżkami. Przynajmniej ten mój taki jest
Ja jestem lwem i też się dobrze rozumiemy, więc chyba ze swoim synem też się dogadamGosiak lubi tę wiadomość
-
Hej
No rozpisałyście się ze hej
Co do 30 tygodnia, to u mnie będzie 26 listopadaMam nadzieję, że Pola ie wyjdzie wcześniej aniżeli w połowie bądź pod koniec stycznia
Ja również jestem wodnikiem no i racja to, że zawsze robiłam po swojemuPola
Hania -
Penelope, jakie opuchnięte nogi!! Laska jesteś jak nie wiem! Pięknie wyglądasz, promieniejesz
edit: Gdzieś zginął mi post PenelopeAle zdążyłam zobaczyć - pięknie wyglądasz :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 19:18
Penelope lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. no i mi zniknął wpis. Więc raz jeszcze
Sue, 30 tydzień zaczynam 11 listopada, już się nie mogę doczekać
Nie pisałam tyko i wyłącznie dlatego ze gościłam młodszą Siostrę z córką przez 8 dni, dziś wyjechały a ja pół dnia odsypiałam. Czytałam na bieżąco i lajkowałam coś tam ale pisać nie było kiedy, nawet lapka nie włączyłam przez te dni. Ale już jestem, ku swojej uciesze
A to ja wczoraj. Już w prawie żadne szpilki nie mogę się wbić, tak mi stopy i całe nogi puchną. Na zdjęciu widzę po całym dniu chodzenia. Ale wstawiam brzuszek, to mój debiut tu z brzuszkiem
Sue, Patrycja20, Gosiak, LadyDi, kafabi, juska19, Bietka, gusiaa, megg, Rudasek, Lara 82, Aagnieszkaa, Januszkowa, Asiaa1201, Fedra, angelcia, dorocia2324, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
cath wrote:Slyszalam ze jaki byl pierwszy trymestr taki jest trzeci. Nie martw sie słoneczna ja ostatnio mam mdłości. Mdli mnie nawet w samochodzie!! Ale nie wymiotuje na szczęście :*
Ja jestem przyszykowana ze będzie wczesniej ale kto wiemoja mama i dziadek sa wodnikami i sa straszne uparciuchy hahaha
nie zartuj!!!!!!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja myślę, że mdłości mogą się teraz pojawić, bo po 1. macica jest wysoko i może uciskać nam żołądek, po 2. dziecko może nas w niego kopnąć, co na pewno odczujemy
Słoneczna, myślę, że kto jak kto, ale Ty wystarczająco dużo wymiotowałaś w tej ciąży i Ci wystarczy na 2 następne
-
Sue wrote:hahaha, Słoneczna, dobre
:*
Powiem Wam, że mnie brzuch chyba trochę uciska właśnie żołądek i płuca, bo czasami ciężko mi się oddycha i nie jestem w stanie dużo zjeść na raz. Tak jakby mój żołądek był mniejszyhahah
do tej pory jadlam dla dwojga ale od paru dni bym zjadła konia z kopytami!!
-
Penelope wyglądasz bardzo fresh
Ja 30 tydzień zaczynam 17 listopada. A 3 trymestr jutroNo jeśli ten trymestr będzie jak pierwszy to będę ciągle śpiąca, wymiotująca i z bólem głowy:/ oby się nie sprawdziło.
Termin porodu z usg mam na 02 lutego, a według OM na 28 stycznia, także u mnie nie wiadomo, ale obstawiam jednak styczeń. Chociaż obstawiać to sobie można :p
Ciuszków to ja mam ze 100.Niektórych to nawet nie założę, za dużo tego. Wstawię zdjęcia jak się wezmę za pranie ich, a mam to w zamiarze w tym tyg
Jeszcze tylko kupię jakieś butelki i inne rzeczy i mam wszystko
Penelope, Sue, Gosiak, megg lubią tę wiadomość
-
LadyDi, ja też myślę że chyba do setki dobiłam z ubrankami. Już chyba mam wszystko do ubierania, spania itp. Szybko się bierzesz za pranie, mnie też już korci ale planuję od grudnia jak odejdę z pracy.
LadyDi wrote:Ciuszków to ja mam ze 100.Niektórych to nawet nie założę, za dużo tego. Wstawię zdjęcia jak się wezmę za pranie ich, a mam to w zamiarze w tym tyg
Jeszcze tylko kupię jakieś butelki i inne rzeczy i mam wszystko
Gosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość